Resnica o dokumentarcu Zeitgeist

Resnica o Zeitgeist

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ne govorim o filmu. govorim o ameriski vladi, ki javnosti ni posredovala drugih posnetkov trka pentagona, ki bi utisal zgodbice, da je zgradbo zadelo kaj drugega. ce pogledas na youtubu posnetke... samo en posnetek ki prikazuje trk in se na tistem se ne vidi nic.

confused-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
ker jih mogoce dejansko ni..a ti ves kolk je fejk kamer, ces samo da imamo nadzor, drugace pa je obratovanje predrago oz nesmiselno...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Pač ni bilo. Ne vem no, očividci pravijo, da je bil avion. Nihče ni omenjal kake rakete. Recimo da njim bolj verjamem kot pa zblojenim filmom na internetu.

Če pa ni videoposnetka, ga pač ni. Sicer pa očitno nisi prebral mojega linka kako stran nazaj. Imaš fotografije delov aviona v pentagonu, kaj pravijo očividci itn. Take stvari "slučajno" niso omenjene v Zeitgeistu, verjetno ne spadajo v kontekst filma.

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Če se ne motim, so zaplenil okoli 200 posnetkov in dal ven samo tistega, na katerem se nič ne vidi. Le zakaj...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Baltazar pravi:
Če se ne motim, so zaplenil okoli 200 posnetkov in dal ven samo tistega, na katerem se nič ne vidi. Le zakaj...
In kako si tako siguren v to, da so to naredili?

Zakaj pa ustvarjalci filma ne pokažejo nobene slike delov aviona?

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Ga že dolgo nisem gledal, imam to že od prej v glavi. Samo en neuporaben posnetek okol celega Pentagona? Ne se hecat
grin1.gif

Sicer pa se da celo 9/11 zgodbo verjetnostno preverit. Vsak sporen detajl opremit z verjetnostjo in na koncu izračunat verjetnost celega dogodka. Mission impossible III bi mel po moje večjo verjetnost resničnosti kot uradna zgodba 9/11.

Že po defaultu ne smeš verjet uradni zgodbi, od kdaj pa je katerakoli oblast poštena? Sploh Bush administracija, ki se je izkazala za jako kredibilno in resnicoljubno
grin1.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Ne mi rečt, da ni bilo kamer v Pentagonu, v najmočnejši državi na svetu in to v Pentagonu!!!! Očividci so lahko plačani oz. njihovi ljudje!!!

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ma... saj pravim, posnetke bi blo treba ven dat, za brezveze jih skrivajo, ker bi tako lahko koncali take debakle. saj, ce gres malo pogledat posnetke reporterjev s terenov, ki so intervjuvali ocividce, jih je vecina opisala letalo. vrjetno niso bli nastavljeni cia agenti
grin1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Očividci so lahko plačani oz. njihovi ljudje!!!
Torej vsi, ki so se takrat peljali po bližnji avtocesti, so bili plačanci ali njihovi ljudje.
hysterical-1.gif

Še vesoljce zbašite zraven iz Area 51, pa smo zmagali.

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Verjetnost zgodbe - opisa dogodkov. Ali ima sploh kakšno možnost, da je resnična ali pa je tako neverjetna, da je očitna laž. V vsej uradni zgodbi je toliko lukenj, nedoslednosti, pomanjkljivosti, laži (konkretno recimo Cheneya so ujeli na nekaj lažeh, ki so zapisane v uradni zgodbi, pa se sploh ni sekiral), tako da...

B81

22. jul 2007
37.700
10.960
113
Če bi letalo pripičilo tam nekih 800 km/h tak nizko, bi ziher kdo dal gsm ven pa snemal...saj to takrat menda že bli telefoni s kamerami, ne?
:D

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Pravzaprav so takrat začeli prihajati telefoni s črnobelimi ekrani, ki niso imeli samo zelene osvetlitve.
tongue-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.097
-8.767
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Če bi letalo pripičilo tam nekih 800 km/h tak nizko, bi ziher kdo dal gsm ven pa snemal...saj to takrat menda že bli telefoni s kamerami, ne?
:D
Zdej pa še premisli koliko časa imaš ti ko zagledaš letalo tako nizko, predno ven potegneš telefon/aparat(vprašanje če ga sploh bi-jaz vem da bi raje gledal ne pa se ukvarjal z iskanjem telefona), naštimaš fotič, izostriš in slikaš
grims-1.gif

Edit: Me je keber prehitel

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
ma ne me yebat no da ni ene trafic kamere, pa oh in ah varnost pentagona, pa nobene kamere okrog
stupid-1.gif
pa saj se ne moreš tak slepit no in verjet uradne zgodbe.
Saj ne trdim da je zeitgaist ipd. sveta biblija, ampak ti odpre oči, no vsaj nekaterim in ti da mislit da malo podvomiš v kaj.