Resnica o dokumentarcu Zeitgeist

Resnica o Zeitgeist

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Mimogrede, ko ste tolk v debati dvojčkov in 9/11. Ena oficirka uslužbenka pentagona, ki je bila ranjena in je delala v tistem nesrečnem krilu, je vložila tožbo proti Rumsfeldu in Cheneyu. Ker ni dal naloga za evakuacijo, kljub temu da so vedeli in bili nekajkrat opozorjeni na nevarnost. Tožba pa je podkrepljena še z insajderskimi informacijami iz Pentagona, saj so uslužbenci vedeli marsikaj o obnašanju obeh.

Zanimivo branje, da se ne boste sam o dvojčkih kregal...
http://rawstory.com/news/2008/911_survivor_blasts_Rumsfeld_Cheney_No_1217.html

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ta pride dam in punco užge okol kepe, da se seks potem bolje razvije.
Zanimiv pristop
grin1.gif

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
ksz

Kako bi pa razložili porušitev stolpnice 7 World Trade Center???

Jaz verjamem da to, kar nam kažejo mainstream mediji definitivno ni edina in prava resnica! V ozadju so že od nekdaj pri vsaki večji zadevi druge zgodbe, ne dvomim, da je tudi tukaj tako!

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Ma kašen pritisk: poglej si v 16 in 24 sekundi v prvem filmčku, kjer explodira mnogo prej, preden pride rušenje do tistega dela, predvsem v 24 sekundi. Nobenega pritiska ni. Binladna še zdej niso ujeli! Hmmm, me zanima, kako to?? Pa veš, kako? Tako, ker ga sploh ne iščejo, ker sploh ni ničesar naredil, le na vsake toliko časa da en posnetk ven za "javnost", v zameno pa dobi -> preberi moj nick
zmaga.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
o religiji je jasno,daj povzet in da je vseskup ruknjeno v zgodbo da lahko neke zadeve razlozijo najbolj glupemu folku na planetu. Sicer pa namen religije (ne zdaj enačit s cerkvami in raznimi tolmači ki jo zlorabljajo) je usmerjanje ljudi na pravo pot in jim ponuditi upanje, da je vredno zivet itd... in s tem z mojega vidika ni nic narobe, problem jepotem vse ostalo ki je nafukano okol tega.

Banke.. problem je samo cloveski pohlep in pomanjkanje vere v dobro... nic drugega. kaj vse za seboj potegne pa je tudi jasno...neke strašne zarote nebi izpostavljal...ker je skoraj nemogoce...ljudje zal niso tako organizirani da bi velike zarote lahko uspele, smo preveč egoistični in gledamo na svojo rit.

WTC, v zeit geistu je to ena sama farsa, prikazali so pač kar so hoteli prikazat. Dat na posnetek 50 hill bilijev ki se za 100 dolarjev prodajo in recejo vsi isto pač ni sveta resnica. Seveda se da z podpisi ala, EX cia something lepo prikazat imaginarno verodostojnost...

spet ne verjamem v zaroto : beri drugi odstavek.

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Banke.. problem je samo cloveski pohlep in pomanjkanje vere v dobro... nic drugega. kaj vse za seboj potegne pa je tudi jasno...neke strašne zarote nebi izpostavljal...ker je skoraj nemogoce...ljudje zal niso tako organizirani da bi velike zarote lahko uspele, smo preveč egoistični in gledamo na svojo rit.
Tole je sigurno najbolj verodostojen del filma. Moje izkušnje so nasprotne. Jest že 5 let govorim, da je monetarni sistem u k.,da je nepošten in da ga je treba zamenjat. Ko to govorim danes po pol leta krize, ljudje to počas dojemajo. Ko pa sem isto govoril 5 let nazaj (lahko bi brskali po zgodovini forumov) sem bil tazadnji [censored], ki verjame v pravljice o teorijah zarote.

Skratka, večina ljudi je ekstremno naivnih in požre vsako zgodbo, ki se ji servira s strani oblasti. Tako je glas razuma razglašen za norost. Resnica je verjetno še hujša od tega, kar govori film.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
>>>Kako bi pa razložili porušitev stolpnice 7 World Trade Center???

Vse razloženo. Samo če se ti ne da malo prebrat na internetu, tvoj problem.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Ti sklepaš po posledicah. Človeštvo je ves čas živelo v vojnah, torej so vojne koristne za razvoj, saj smo danes precej tehnološko napredni. Treba pa je pogledat celoto. Vojna tehnologija zahteva izume in aplikacije samo določenega tipa. Torej vzpodbuja razvoj uničevalne tehnologije, ki mora biti vrhunsko podprta. Iz te podpore padajo drobtine ostalim kot koristna tehnologija za vse, kot si navedel primer začetka interneta. Samo bistvo tehnologije pa je za človeštvo škodljivo. A rabi vsak bombo v kleti? Zaradi tega dobiš vtis, da vojna vzbodbuja razvoj.

Seveda, velcro in mikrovalovko pa smo dobili od nezemljanov, kot je bilo omenjeno v dokumentarcu Men in black...

grin1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik keber pravi:
>>>Kako bi pa razložili porušitev stolpnice 7 World Trade Center???

Vse razloženo. Samo če se ti ne da malo prebrat na internetu, tvoj problem.

no, to mene tud firbec matra, sem pogledal zeitgeist vceraj. pa ponavadi ne vrjamem takim zgodbicam, samo tisti narezani stebri, pa to, kak hitro se je zadeva zrusla (skoraj prosti pad), zgradba 7,.... dejansko zgleda, kot da bi prislo do nadzorovanega rusenja (sploh ce gres se pogledat videe, kak rusijo zgradbe...). Mejduš al eni al drugi dobro vlecejo za nos. se pa strinjam, da je v 911 commision report marsikak bullshit not napisan.

pa se to mi je cudno. glede na to, da smo lahko videli videoposnetke, kako sta letali prileteli v wtc. zakaj potem ne dajo ven posnetkov ki so jih zaplenli, ko je letalo priletelo v pentagon? ali teh posnetkov preprosto ni bilo? (kamere v hotelu, itd.). bi javno prikazali, kako pripici v pentagon, pa bi bil mit na trsih nogah...

ne vem no... skeptik glede vsega. vseeno ti da mislit.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Zgleda, da je ta Zeitgeist ratalo sveto pismo. Kar je tam notri, je za vse več ljudi dogma, v kateri ni dvomiti.
rolleyes-1.gif

Daj poišči še kak drug dokumentarec. Mene navedbe o WTC-ju iz Zeitgeista toliko premaknejo kot trditve o civilizaciji na Marsu.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Najlažje je take stvari spremljat iz časovne oddaljenosti.

Čeprav sem tudi sam skeptičen ob novicah, ko "odprejo" dosjeje kakega STASI, MI6, UDBE itd.

medak

Pripravnik
18. jul 2007
730
0
16
www.potopisnik.si
Ksz.
Ne vem kako lahko nekateri ne sprevidite zelo očitnega.
Gospodarstvo je potrebovalo vojno, cilj je bil že izbran, treba je bilo le še pripraviti ljudi in javno mnenje na to, da zda že spet malo poharajo po svetu.
Par tisoč ljudi ni nobena številka za prebivalstvo zda, ima pa velik učinek in doseže točno določen cilj.
Vprašajte se, če bi vi potrebovali to kar je potrebovala busheva administracija, a nebi naredili istega? Seveda bi.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
hehe, jaz bi zelo rad videl simulacijo trka na kaksnem manjsem modelu (ce je to izvedljivo sploh).

ampak to, da se ustvarja neka fama glede trka v pentagon... ce obstajajo videoposnetki, bi jih bilo pametno pokazati javnosti. zdi se mi pac... glupo. obstaja tisti slavni video, ko kr naenkrat nekaj tresci v zgradbo in ce gres frame by frame, letala ne vidis. zakaj so tega pustili javnosti, ostalih ki bi jih naj pobrali okol in okol pa ne? kako top secret zadevo bi pa lahko posnetki razkrili, razen dejstva da je letalo trescilo v stavbo?

confused-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
ja pac reziran film...v glavnem, pokazal so kar so zeleli in to ni nujno res...

glej moora, podobno tolk tera svoje, da postane odbijajoče, čeprav je mogoče kaj res in neke osnove so...