Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Andy, kakšnim C5 in hidravliko si se že vozil?
Sem se vozil z CX-om, ki je imel hidravliko. Milina.
Ampak, ko se pa kaj pokvari, so pa strooooški. Pri zračnem vzmetenju tudi.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
A te moti, da ne drkamo na avte, ki ga je treba 2x dnevno priklapljati na napajanje po več ur?
Ko bodo sposobni narediti baterijo, ki mi bo telefon držala 2 dni brez polnjenja, in pa baterijo da se bo moj froc lahko vsaj 2 uri vozil z električnim avtkom, potem lahko sanjamo o uporabnosti elektrike tudi na resnejših stvareh kot so prevozna sredstva.
Če imaš možnost polnjenja v službi ni 120 km več problem za EV. Poleg Ampere-E imaš še Zoe, i3 in e-golf ki so dobili večjo baterijo.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Jaz se z 120 km v eno smer ne bi igral s čistim EV. Plugin pa vprašanje če bo toliko manjša poraba...
Tisti ki avto kupuje ga ne zanima primerjava Zoe Clio, zanima ga primerjava Zoe, i3, e-golf .Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik pirpy pravi:
Prijatelj je pravkar kupil golfa 7 za 22 k€, katerega sem dodobra stestiral a ga nebi menjal za ZoeIn potem gre nekdo ter primerja Clia za 9k€ z Zoe
Sorry, ampak tule pa streljaš v temo. Zoe je pač primelrljiv (po prostornosti in ostalem) s Cliom, ne z npr Meganom. Je pač B segment in konec. Enaka medosna, praktično enak dolžina, podobni materiali, veliksot prtljažnika ipd ...
Sprejemam sicer, da ti osebno ne bi menjal, ampak primerjava Zoeja s Cliom je pač povsem na mestu.
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
A te moti, da ne drkamo na avte, ki ga je treba 2x dnevno priklapljati na napajanje po več ur?
Ko bodo sposobni narediti baterijo, ki mi bo telefon držala 2 dni brez polnjenja, in pa baterijo da se bo moj froc lahko vsaj 2 uri vozil z električnim avtkom, potem lahko sanjamo o uporabnosti elektrike tudi na resnejših stvareh kot so prevozna sredstva.
Polnjenje vsak dan in iskanje polnilca že med dnevom, če vem da bo dan dolg me grozno nervira. Pri avtu imam super alternativo zaenkrat. Lučka za prazen rezervoar se mi prižiga na vsakih 1200km. Na dnevno iskanje vtičnic moji živci še niso pripravljeni.Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Če prav zastopim, telefona toliko časa ne boš uporabljal?
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Polnjenje vsak dan in iskanje polnilca že med dnevom, če vem da bo dan dolg me grozno nervira. Pri avtu imam super alternativo zaenkrat. Lučka za prazen rezervoar se mi prižiga na vsakih 1200km. Na dnevno iskanje vtičnic moji živci še niso pripravljeni.Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Če prav zastopim, telefona toliko časa ne boš uporabljal?
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Mondro sicer obstaja v hibridni različici, ampak na AC pomoje skuri več kot dizl. Prius enako.
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi: