Renault Megane III

nepomembnez

Pripravnik
9. jan 2009
514
0
16
Vedno prepozno
bonk.gif

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.291
357
83
Citat:
Uporabnik nepomembnez pravi:
Ne vem zakaj se vsi spravljate na renaulte, češ, da crkujejo. Bodimo realni in glejmo kaj stoji pokvarjeno ob avtocesti, ko se peljemo na poletni dopust. Malo "boljše" znamke in znatno dražje. Ko boš šel na dopust odpri oči in poročaj katero znamko avtomobila boš videl na avtocesti z dvignjeno haubo.
Sorry,ampak tule se morem pa oglasit,ker sem ravno par dni nazaj o tem razmišljal...
Jaz vidim ob cesti v 60% francoske avtomobile,največkrat sta to Citroen ali Peugeot,sledi Renault. Če dam primer izpred par dni nazaj,na relaciji 30 km sem opazil na odstavnem pasu naslednja vozila. 1x C5,1x 807 ali C8,nisem bil pozoren in 1x laguna prejšnje generacije,pa dvomim da ima kateri od teh rezervno gumo pod sprednjo haubo...Saj mogoče je naključje,ampak tak je.

PS: žal vozim francoza...
uf-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
To je bil pač splet naključij...
grin1.gif
Se strinjam z nepomebnežem, večinoma so ob cesti nemci, največkrat kak BMW, če je pa dež pa kak zaje.an ovinek je pa to bmw pwnd.
Tko jaz videvam, večinoma po tujih cestah( razen tisto z ovinkom, to je pa naše)

nepomembnez

Pripravnik
9. jan 2009
514
0
16
Lani z Ormoža na Murter naštel naslednje; bmw 3, audi A3, mercedes, oktavia, renault espace 2,2 dci katerega sem dotično videl kater motor ima, ker smo se počasi pomikali v koloni. To je bila tura dolga okoli 400 km večinoma po avtocesti. Noben od avtomobilov ni bil videti novejši. Po moji oceni so bili stari do 8 let.

GFors

Pripravnik
12. okt 2007
406
0
16
Obišči stran
Najprej ne. Ko pa sem videl 1,2,3 sem pa malce bolj pozoren postal. Pa s tem ne mislim, da videvam samo renoje, jih je pa veliko.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik nepomembnez pravi:
Saj v tem je glih štos, nekateri tukaj mislijo, da se njihov avto ne bo nikoli pokvaril.

Ne vem, ampak ob nekem normalnem vzdrževaju in normalni uporabi nima bit kaj? Bo se sicer kak del pojavil za zamenjat zaradi dotrajanosti, ampak še naslednji 2 leti (40.000km) ne računam na kaj posebnega. takrat bo 10 let pa 200.000km imel...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik hovi pravi:

delaj ti s svojimi avti kar hočeš. pa upam, da tistemu, ki od tebe kupi avto tudi poveš, kako je bilo z njim ravnano

Kaj avtohiša "fojtra" novemu kupcu, je meni totalno ravno. Mene noben prodajalec ki bo v račun jemal moj avto vprašal
"Pa ste ga tiščali hladnega?" Ker tudi če mu rečem "Ja, vsako jutro" mi cene nebo spremenil.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Ne vem, ampak ob nekem normalnem vzdrževaju in normalni uporabi nima bit kaj?

Dopovej to kakšni elektroniki... saj mašina nikomur ne ribne kar tako. Po mojih izkušnjah je 8 let ravno pravšnja starost, kjer začnejo avtomobili srat. Kilometri pri tem niti nimajo zelo velike zveze. Zdajšnji clio ima prevoženih več km, kot jih je imel prejšnji, ko sem ga prodal. Pa na temu nisem naredil nič drugega kot 3 redne servise in nove gume pri 96k km. Imam ga od novega, bil je poceni, zdaj ima 3 leta in 105kkm. Še ploščice ima prve. Tisti prejšnji pa... šel dolgo časa kot urca, pri okrog 8 letih se je pa začelo in ni bilo šraufa, ki ga ne bi bilo treba zamenjat. V pol leta. Zdaj pa ibiza isto. Šla dolgo časa b.p., zdaj je stara 8 let in misli čisto vse crknit. Verjamem, da so veliki avtomobili bolj vzdržljivi, ampak tudi njih starost potolče.

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
Citat:
Uporabnik Fetici pravi:
Ali ima že kdo kakšne izkušnje s tem avtom?

Zanimam se za 5 vratno različico z 1,5 Dci mašino.

Ali je še kakšna alternativa za avto do 15.000€ te velikosti z podobno opremo
cheer.gif

Jest ti prodam golf VI TSI... poraba od 5 do 7,5... gre odlično, 6 prestav, avt. klima,... ... dodaš samo še tempomat not...
smile-1.gif

Pa ni testni... samo ne bo 15, ampak še malo več...

lp

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
spotoma:

kaj več, kot 15 za rabljenega, pa še tempomata nima?
hysterical-1.gif

še moja 5 let stara italijanka ima več opreme, pa še pelje se bolš
smile-1.gif

mal heca mora bit he he he

Nazadnje urejeno:

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
spotoma:

kaj več, kot 15 za rabljenega, pa še tempomata nima?
hysterical-1.gif

še moja 5 let stara italijanka ima več opreme, pa še pelje se bolš
smile-1.gif

mal heca mora bit he he he

dvomim da se pelje bolje... ima "boljše" sedeže... sicer je pa tvoja italjanka MPC bila 5 let nazaj 23k€... kar je 4k€ več kot moj avto...sicer si pa ratal pamten ko si iz roverja z lesno letvijo in vso opremo prišel na lybro... avto, ki bi se ga stevie wonder ustrašil
wink-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Za mojo italijanko je prvi lastnk odštel dobrih 29k€ . In to se vidi in občuti v vožnji. Ti pa uživaj v sivem vsakdanju.
tongue-1.gif

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.291
357
83
Lej ti živiš v enem svojem bolanem svetu,pa tud če bi mel lado desetko bi bla zate središče vesolja.