Shekano dvofaktorsko preverjanje pristnosti!

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.757
1.901
113
Bi bilo zanimivo videti URL na gumbu.

NLB navadno ve katerim osebam onemogoči račun in nisi Spoštovana stranka. Sicer pa ne pošilja obvestil o tem po mailu in še posebej ne rešuje tega s pritiskom na gumb.

Se počutim kot da vic razlagam, ampak za ene je potrebno (ne mislim tu na OP).

sass

Guru
1. sep 2007
5.253
894
113
tako je. najprej pripravi vse podatke (št. računa, geslo, št. bančne kartice, pin, cvc, ...) in šele nato klikni. v nasprotnem primeru se lahko zgodi, da boš predolgo iskal vse številke in bo seja potekla, pa bo tvoj račun postal trajno onemogočen

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.552
907
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Študiram, da bom enkrat ko me spet s popačeno slovenštino pokliče kak nategun za vlaganje v fiktivne sklade, crypto itd, šel plesat tango z njim. Delal sem bom laika in špilal navdušenje..jedel mu bom iz roke dokler ne bo zahteval osebnih podatkov, trr itd. Takrat bo dobil vse podatke napačne..ko bo ugotovil, da nekaj ne štima sem bom zgovarjal, da sem pomešal številke, češ da nisem preveč vešč teh zadev..in bo dobil ponovno, spet seveda narobe. Hočem enga tagega nateguna spravit ob živce. Riskiram 2 uri lajfa za to če je treba, majkemi. Poln ku**c jih imam.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.338
1.407
113
To mora bit nekdo, ki jih novači in plačuje da to počnejo. Verjetno kak klicni center. Podatke verjetno dobijo iz kakšne "nagradne igre".

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.681
5.625
113
Študiram, da bom enkrat ko me spet s popačeno slovenštino pokliče kak nategun za vlaganje v fiktivne sklade, crypto itd, šel plesat tango z njim. Delal sem bom laika in špilal navdušenje..jedel mu bom iz roke dokler ne bo zahteval osebnih podatkov, trr itd. Takrat bo dobil vse podatke napačne..ko bo ugotovil, da nekaj ne štima sem bom zgovarjal, da sem pomešal številke, češ da nisem preveč vešč teh zadev..in bo dobil ponovno, spet seveda narobe. Hočem enga tagega nateguna spravit ob živce. Riskiram 2 uri lajfa za to če je treba, majkemi. Poln ku**c jih imam.

Pazi da te na koncu ne nategnejo z Oxfordsko angleščino...

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.233
-1.002
48
Valparaiso
Vseeno smo Slovenija specifika, majhni, eksotičen jezik... tako da je težko narediti nateg v slovenščini, tudi AI se bo še dolgo učil slovensko :)

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.757
1.901
113
Pisno gre ChatGPT in Deepseek-u že kar precej dobro v slo. Po moje pravilna sinteza govora ni več tako daleč.