Eh lanos, tile smeški, ki jih popaš, ti nič ne nucajo pri prikrivanju, da najbrž kaj takega kadiš.
A poraženci se ne morejo sprijaznit?
Veš majster, saj hec je ravno v tem, da so se poraženci sprijaznili. Oni so odnehali. "Ampak zmagovalci" so tisti, ki se na slovenskih tleh niso sprijaznili s zmago. Zmagovalci so "zmagali" in šele ko je bilo vojne konec, so pa udarili. Zmagovalci so klali PO vojni. In to je problem. Zato pa je to zločin, ker se je klalo v miru. Kdor kolje v miri je zločinec. Kapiš? A zdaj ti pričakuješ, da se bo pa nekdo kar sprijaznil s zločini, ki se dogajajo v miru? Komunisti so tisti, ki ne vedo, kdaj je vojne konec in kdaj je treba nehat. Ne pa obratno.
Skoz sprašuješ o nekih virih, ko pa sem ti povedal, da je številne vire navajal uporabnik dsf, ki je mimo grede ravno zaradi teh virov, bil banan, praviš da je pa nabijal. Kakopak. Zate in za ostale komuniste vsak, ki navaja vire, kjer se prikazujejo komunistični zločini in zločinci, nabija. Dokazi so zate nabijanje. Tazga, ki navaja vire, je treba likvidirat. Knede? Zate je edini vir, v katerega verjameš, hanzi tv, pa dnevnik, delo in vse ostalo komunistično propagandno sranje.
In to je tudi odgovor na tvoje vprašanje zakaj nam komunisti vladajo že 70 let. Ker so pač zločinski komunisti ugrabili medije, katere moramo MI plačevat in ker so svoje privilegirance infiltrirali v vse segmente družbernega življenja. Od medijev, sodstva, tožilstva, represije, finančništva ....vse. To je komunistično zločinska privilegirana kuga, vodena iz murgelj.
O vinu pa res nimaš pojma, zato ti nima smisla razlagat.
Lahko me kaj vprašaš, če te kaj zanima okol tega, pa ti bom z veseljem odgovoru. Preštirat se s tabo o procesu vinskega razkisa, za katerega sploh ne veš, da obstaja.......