Kolko razumem iz postov vozi on 7Samo pozabil je, da tapravi ne vozimo cliote ampak sedmice in podobno. Razen KillaKhana, on se muči s petico ali pa je ekolosko zaveden in noče biti pretenciozen.
Kolko razumem iz postov vozi on 7Samo pozabil je, da tapravi ne vozimo cliote ampak sedmice in podobno. Razen KillaKhana, on se muči s petico ali pa je ekolosko zaveden in noče biti pretenciozen.
Aja, potem pa je nekje na nasi ravni. Samo se toyot in volkswagnov se znebimo iz foruma pa smo eno normalno povprecje!
HAHaHa clio! Kaksen clio....bitch please
Sej vem, da je govora o bmwju, neki 400, 500KMBMW 7, ne golf 7...
Sedaj je popularen dark izgled tako da ta fora iz suxa ne deluje več.Jah, ti se kr hecaj ...
A pa si forumašem povedal, kolk zaslužiš na mesec? 10k+€?
Ni še konc ... beri še malo nižje
Tak avto, kot je Clio se kupi za spotoma, ko kruh ali pa kosilnica Tak to je pač, alter style
Tak avto, kot je Clio se kupi za spotoma, ko kruh ali pa kosilnica Tak to je pač, alter style
Saj imas prav, sploh ni smesno, ko moras obkljukati toliko kriterijev za sosede.a veš kaj je smešno... da je pošteno kosilnico veliko večja jeba kupit kot avto, ker to je pa le za 30+ let
10k na mesec je 300eur na dan... jaz zjutraj sploh ne vstanem iz postelje za manj kot trikrat toliko.Jah, ti se kr hecaj ...
A pa si forumašem povedal, kolk zaslužiš na mesec? 10k+€?
Ni še konc ... beri še malo nižje
p.s. naj ti malo zavidajo plačo (tole bi moralo bit z jupolom -- EVO, tkole)
Kaj sem zdaj to prebral...Tako je. Cliota jaz kupim za vmes, ko imam svoj avto na servisu, da se ne vozim s kolesom. Clovek malo heca. Malo manj glejte sokantne novice na 24h, pejte na zrak in poglejte dober film ob viskiju.
Jebes avto zaenkrat. Avto meni sluzi, ne jaz njemu.
Aha. Ti si Linda Evangelista.10k na mesec je 300eur na dan... jaz zjutraj sploh ne vstanem iz postelje za manj kot trikrat toliko.