Citat:
Zakaj sobo za 250 €? dobiš za polovico toliko
Zakaj polovico? Najdes za tretjino! Mogoce celo za cetrtino!
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik OldSkul pravi:
Tudi jaz sem si ogledal posnetek in mije pravtako šlo na bruhanje.
Kot 1. je Potrč izpadel kot en retard, tist model iz sociale ni mogel povedati nebene stvari do konca. WTF!?
Kot 2. ne vem kje so našl to Remzijevo, ki se je verjetno nalezla cigan sidroma. Ona bi verjetno samo študirala in študirala, da bi pa vmes še kaj delala pa ne!"?! Bruh bruh takim prisklednikom. Da ne omenim, da bo dobivalo tako podporo ga glava boli. Pa je sama!
Tukaj je nekaj gluh/slep ali malce
Od Centra ni dobila 0 (beri NIC), po izbruhu piz***** naj bi dobila celih 2xx EUR izredne (enkratne) pomoci. Nekoc v prihodnosti naj bi dobila nekaj nekje od nekoga. In vecina ,ki tukaj lapa o samostojnem zivljenju ocitno zivi pri starsih. Danes bo tisoce in tisoce cistovkrvnih Slovencev stavkalo zaradi premajhnih plac. Ena "umazana Ciganka" je pa fuj in fej ,ker ne zbere za stanovanje, studij in zivljenje pri 21h. Bruh!
Respekt voditelju za prispevek!
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Zakaj polovico? Najdes za tretjino! Mogoce celo za cetrtino!
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Mislim, da je izredna pomoč le enkrat vsake tolko, drugač pa če deklica dobi 250 maximum od eurosov.
Drugač pa - nisem gledala prispevka, pač pa sem zasledila nekje drugje to zgodbo. Res je, da je človek, še posebej takšen otrok v naši državi nahebal, če se ne postavi za sebe, če se ne znajde, torej je deklica nasrkala in ji je zagotovo bad. Res je pa tudi, da eni delajo za mnogo manj denarja, sse ponižujejo, se pustijo jebat šefu- ne dobesedno, morejo lizat dosti riti, da dobijo mesečno borih 400evrov, kar v tem času pomeni lih tolko kot ena štipendija.
Zase lahko rečem, da moram narest za svojo plačo marsikaj. Mogoče mam vseeno boljšo plačo, ampak za njo se moram metat na trepalnice in garat vsak dan. Službe so znanstvena fantastika, samo pridnost ti prinese redno zaposlitev.
Seveda ga je, če ga je pa vprašal, koliko JE dobivala.Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Mislim, da je izredna pomoč le enkrat vsake tolko, drugač pa če deklica dobi 250 maximum od eurosov.
Drugač pa - nisem gledala prispevka, pač pa sem zasledila nekje drugje to zgodbo. Res je, da je človek, še posebej takšen otrok v naši državi nahebal, če se ne postavi za sebe, če se ne znajde, torej je deklica nasrkala in ji je zagotovo bad. Res je pa tudi, da eni delajo za mnogo manj denarja, sse ponižujejo, se pustijo jebat šefu- ne dobesedno, morejo lizat dosti riti, da dobijo mesečno borih 400evrov, kar v tem času pomeni lih tolko kot ena štipendija.
Zase lahko rečem, da moram narest za svojo plačo marsikaj. Mogoče mam vseeno boljšo plačo, ampak za njo se moram metat na trepalnice in garat vsak dan. Službe so znanstvena fantastika, samo pridnost ti prinese redno zaposlitev.
koliko sem jaz gledal ta prispevek... je gospod povedal da bo dobivala 450€ MESEČNO....
no potem ga je Potrč prekinil.....
Citat:
Uporabnik sanco pravi:
180x več Franck ne izsiljuje po TV.
Citat:
Uporabnik Lecter pravi:
Ja. In potem ni zelel slisati niti tega koliko je in koliko bo dobivala zdrava 21 letnica, ki zavije z ocmi, ko ji kdo omeni delo.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik sanco pravi:
180x več Franck ne izsiljuje po TV.
Tocno, dobi avtomaticno. In problem je seveda pri ...?!
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Seveda ga je, če ga je pa vprašal, koliko JE dobivala.Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
koliko sem jaz gledal ta prispevek... je gospod povedal da bo dobivala 450€ MESEČNO....
no potem ga je Potrč prekinil.....