Remzija Harizi in Marko Potrč (SVET)

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Zakaj sobo za 250 €? dobiš za polovico toliko

Zakaj polovico? Najdes za tretjino! Mogoce celo za cetrtino!
stupid-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
žalostno ampak ta tvoja prjatlca žal ni npr ciganka ali kaj podobnega da bi bila zanimiva za medije, torej lahko po njihovo crkne. in takih primerov je veliko, ampak država raje poskrbi za cigane, kot pa za svoje, ker noče izpast homofoba... pred EU
bonk.gif

upam da bo vse uredu s to tvojo frendico
roza.gif

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.216
191
63
Ej res ne vem, ce namerno provociras al se norca delas. Res nimam osebno nic proti tebi, samo daj ne provociraj no, bzv je to, no... Mislim, da res nimas prav.

CE placuje studenta, zivi za cca. 70 € / mesec. CE ga sploh placuje...

Ostalo ji ostane. Ce nekdo prezivi v bistveno drazjem najetem stanovanju, ona samska ne bi mogla prezivet... Ce madam hoce iPhone in BMW 120d pa smola, naj si ju zasluzi.
smile-1.gif

Zakaj pa bi fehtala ? Naj se spravi delat. Aja lol, kake vice strelam, delat...
hysterical-1.gif

No saj to je zahvala debilom, ki podpiramo socialno drzavo... Ko bi vsaj drzala gobcek, ne pa da se norca dela iz ljudi...
bonk.gif

Prej je nekdo omeno, da bo tezko dobila sluzbo. Le zakaj ? Saj ji ze med studijem, ko se nima otrok in ostalih obveznosti, smrdi delo in NE zaradi kakega rasizma itd...

Kr razumem Italjane, da so cist popiz... Saj za vsako dobro stvar dobis ku... v celo... Namesto hvala CSZ, da si mi omogoco studij in dolgorocen izhod iz situacije...

Nazadnje urejeno:

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
vse ti pove to, da bi se npr men bolj splačalo it na socialo kot pa da delam. ker če delam, je zelo veliko šans da bom na koncu leta mastno plačal dohodnino
bonk.gif

Duschmanyn

Pripravnik
30. avg 2007
257
0
16
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik OldSkul pravi:
Tudi jaz sem si ogledal posnetek in mije pravtako šlo na bruhanje.
Kot 1. je Potrč izpadel kot en retard, tist model iz sociale ni mogel povedati nebene stvari do konca. WTF!?
Kot 2. ne vem kje so našl to Remzijevo, ki se je verjetno nalezla cigan sidroma. Ona bi verjetno samo študirala in študirala, da bi pa vmes še kaj delala pa ne!"?! Bruh bruh takim prisklednikom. Da ne omenim, da bo dobivalo tako podporo ga glava boli. Pa je sama!

Tukaj je nekaj gluh/slep ali malce
stupid-1.gif

Od Centra ni dobila 0 (beri NIC), po izbruhu piz***** naj bi dobila celih 2xx EUR izredne (enkratne) pomoci. Nekoc v prihodnosti naj bi dobila nekaj nekje od nekoga. In vecina ,ki tukaj lapa o samostojnem zivljenju ocitno zivi pri starsih. Danes bo tisoce in tisoce cistovkrvnih Slovencev stavkalo zaradi premajhnih plac. Ena "umazana Ciganka" je pa fuj in fej ,ker ne zbere za stanovanje, studij in zivljenje pri 21h. Bruh!

Respekt voditelju za prispevek!

Za bruhat, me zanima če bi takle primitivizem zganjal ako bi v prispevku nastopala Francka Dolinar. Samo, da je Ramzija
stupid-1.gif

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.216
191
63
Ce si redno zaposlen, pol mors skregat delodajalca, kr ti med letom ne odvaja pravilno. Razen, ce mas vec dohodkov, ne samo placo, pa te to zakolje.
Ce mas samo placo in se pravilno odvaja dohodnina med letom, naceloma mors dobit malo nazaj, ce pokoristis tisto 3% al kolk je ze olajsavo. Si pa pisal menda, da mas ogromno za placat...
wink-1.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Mislim, da je izredna pomoč le enkrat vsake tolko, drugač pa če deklica dobi 250 maximum od eurosov.
Drugač pa - nisem gledala prispevka, pač pa sem zasledila nekje drugje to zgodbo. Res je, da je človek, še posebej takšen otrok v naši državi nahebal, če se ne postavi za sebe, če se ne znajde, torej je deklica nasrkala in ji je zagotovo bad. Res je pa tudi, da eni delajo za mnogo manj denarja, sse ponižujejo, se pustijo jebat šefu- ne dobesedno, morejo lizat dosti riti, da dobijo mesečno borih 400evrov, kar v tem času pomeni lih tolko kot ena štipendija.
Zase lahko rečem, da moram narest za svojo plačo marsikaj. Mogoče mam vseeno boljšo plačo, ampak za njo se moram metat na trepalnice in garat vsak dan. Službe so znanstvena fantastika, samo pridnost ti prinese redno zaposlitev.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Zakaj sobo za 250 €? dobiš za polovico toliko

Zakaj polovico? Najdes za tretjino! Mogoce celo za cetrtino!
stupid-1.gif

Glede na to da sem samo enkrat prosil od države denar, pa sem ga dobil v 3 mesecih usranih 60 jurjev (naj ona zdrži s tem denarjem če lahko, še zdaj mi ni jasno kak sm se zlizal) mi gre upravičeno na bruhanje ja, pa saj ni ona kriva, ne deli ona denarja, se je pač znašla in dobila. Pa dovolj jih poznam ki se v ljubljani z najemnino prebijejo za polovico od teh 250 €, pač ni zlata soba, je pa čisto solidna, da še kdo doma nima take. Nisi me prepričal. 400 € more imeti študent za vse stroške čez mesec več kot dovolj, pa ne rabi ob tem biti na kruhu in vodi.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Zaslužim si svoj denar s pridnostjo, delam pa v fotografskem poslu - razvijam, delam na mašini, strežem stranke, fotografiram na terenu, ateljeju, praznim kante za smeti hehe in tudi čistim tla za solidno plačo- vse v enem paketu.
wink-1.gif

Potrpim tudi, ko me stalne stranke osvajajo, pa se prijazno nasmejim, ko bi staremu najrajši rekla- ****** mi. Hvalabogu imam d best šefa, ki me ščiti, da ne gre kdo čez rob.
Ampak evro je neizprosen, dobre službe pa znanstvena fantastika, zato se je treba skoz trudit.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Zal, spet nimas blage o cem govoris. Otroski dodatek, socialo in stipendijo prejema vsaka Francka Dolinar v njenem polozaju.
priden.gif

Nazadnje urejeno:

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.234
113
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Mislim, da je izredna pomoč le enkrat vsake tolko, drugač pa če deklica dobi 250 maximum od eurosov.
Drugač pa - nisem gledala prispevka, pač pa sem zasledila nekje drugje to zgodbo. Res je, da je človek, še posebej takšen otrok v naši državi nahebal, če se ne postavi za sebe, če se ne znajde, torej je deklica nasrkala in ji je zagotovo bad. Res je pa tudi, da eni delajo za mnogo manj denarja, sse ponižujejo, se pustijo jebat šefu- ne dobesedno, morejo lizat dosti riti, da dobijo mesečno borih 400evrov, kar v tem času pomeni lih tolko kot ena štipendija.
Zase lahko rečem, da moram narest za svojo plačo marsikaj. Mogoče mam vseeno boljšo plačo, ampak za njo se moram metat na trepalnice in garat vsak dan. Službe so znanstvena fantastika, samo pridnost ti prinese redno zaposlitev.

koliko sem jaz gledal ta prispevek... je gospod povedal da bo dobivala 450€ MESEČNO....
no potem ga je Potrč prekinil.....

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:

koliko sem jaz gledal ta prispevek... je gospod povedal da bo dobivala 450€ MESEČNO....
Seveda ga je, če ga je pa vprašal, koliko JE dobivala.

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
Ja. In potem ni zelel slisati niti tega koliko je in koliko bo dobivala zdrava 21 letnica, ki zavije z ocmi, ko ji kdo omeni delo.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik sanco pravi:
180x več Franck ne izsiljuje po TV.

Tocno, dobi avtomaticno. In problem je seveda pri ...?!
bonk.gif

ne govor bedarije. nobenmu ni denar podarjen. jaz ne dobivam ne štipendije, ne sociale ne dodatkov.

ti maš glavo tok globok v svoji riti da bi mogl poslat reševalno ekipo da bi jo najdl
stupid-1.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:

Seveda ga je, če ga je pa vprašal, koliko JE dobivala.

Kulturno je, da se človeka ne prekinja, ko govori oz. ko dokončuje prvi stavek. Lahko ga zabije, ko dokonča tisto kar je želel povedat. Ne pa neko amatersko vodenje kvazi informativne oddaje, ki se že pred začetkom postavi na eno stran in hoče na vsak način dokazat, da se niso zmotili.

Evo nekaj dejstev:
Remzija je 22.10. prekinila stike z rejniško družino.
Potem je dala verjetno vlogo za socialno pomoč.
Če daš vlogo do 31.10. boš prvo socialno pomoč prejel okoli 20.11..
Njej so 8.11. nakazali izredno socialno pomoč, da bo lažje dočakala redno socialno pomoč.
Uredili so ji vse možno, da bo dobivala skupaj 450€.
15.11. se je pa prvič pojavila v Tedniku, ko je 8.11. že dobila izredno socialno pomoč.

Če pa to ni neko bedno izsiljevanje in iskanje medijske pozornosti pol pa res nevem... in pol razno razni Easy-ji padejo na limance za malo šalo.

Če Potrč ne bi bil pristranski in začel spraševat po pravem vrstnem redu:
Kdaj se je končalo z rejniško družino?
Ali je potem socialna začela urejat stvari?
Kaj vse so ji uredil?
Koliko so ji že nakazal?
Koliko bo dobivala?

Tko je pa naredil samo sranje s tem, ko je takoj začel spraševat kok so ji že nakazal in gospodu sploh ni pustil da bi dokončal en stavek do konca. Podn od podna in zavajanje gledalcev.