Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Mislim, da je izredna pomoč le enkrat vsake tolko, drugač pa če deklica dobi 250 maximum od eurosov.
Drugač pa - nisem gledala prispevka, pač pa sem zasledila nekje drugje to zgodbo. Res je, da je človek, še posebej takšen otrok v naši državi nahebal, če se ne postavi za sebe, če se ne znajde, torej je deklica nasrkala in ji je zagotovo bad. Res je pa tudi, da eni delajo za mnogo manj denarja, sse ponižujejo, se pustijo jebat šefu- ne dobesedno, morejo lizat dosti riti, da dobijo mesečno borih 400evrov, kar v tem času pomeni lih tolko kot ena štipendija.
Zase lahko rečem, da moram narest za svojo plačo marsikaj. Mogoče mam vseeno boljšo plačo, ampak za njo se moram metat na trepalnice in garat vsak dan. Službe so znanstvena fantastika, samo pridnost ti prinese redno zaposlitev.
koliko sem jaz gledal ta prispevek... je gospod povedal da bo dobivala 450€ MESEČNO....
no potem ga je Potrč prekinil.....
Seveda ga je, če ga je pa vprašal, koliko JE dobivala.
Kulturno je, da se človeka ne prekinja, ko govori oz. ko dokončuje prvi stavek. Lahko ga zabije, ko dokonča tisto kar je želel povedat. Ne pa neko amatersko vodenje kvazi informativne oddaje, ki se že pred začetkom postavi na eno stran in hoče na vsak način dokazat, da se niso zmotili.
Evo nekaj dejstev:
Remzija je
22.10. prekinila stike z rejniško družino.
Potem je dala verjetno vlogo za socialno pomoč.
Če daš vlogo do 31.10. boš prvo socialno pomoč prejel okoli 20.11..
Njej so
8.11. nakazali
izredno socialno pomoč, da bo lažje dočakala redno socialno pomoč.
Uredili so ji vse možno, da bo dobivala skupaj
450€.
15.11. se je pa prvič pojavila v Tedniku, ko je
8.11. že dobila izredno socialno pomoč.
Če pa to ni neko bedno izsiljevanje in iskanje medijske pozornosti pol pa res nevem... in pol razno razni Easy-ji padejo na limance za malo šalo.
Če Potrč ne bi bil pristranski in začel spraševat po pravem vrstnem redu:
Kdaj se je končalo z rejniško družino?
Ali je potem socialna začela urejat stvari?
Kaj vse so ji uredil?
Koliko so ji že nakazal?
Koliko bo dobivala?
Tko je pa naredil samo sranje s tem, ko je takoj začel spraševat kok so ji že nakazal in gospodu sploh ni pustil da bi dokončal en stavek do konca. Podn od podna in zavajanje gledalcev.