Remzija Harizi in Marko Potrč (SVET)

vizzzi

Pripravnik
10. okt 2007
370
0
16
Upam da bojo probali dobit tudi izjave rejniške družine, zakaj so se tamali odpovedali. Me prav zanima kakšen je razlog! Ker njej ni čisto nič za verjet, se mi zdi, da skoz laže in se neki zmišljuje.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Čakam odgovore vseh uber pametnjakovičev ki so jo tako zagovarjali vključno s Potrčem vred.

Torej brihtneži, kaj zdaj? JE dobila ali NI dobila denarja?????
Mogoče bi ji morali pa še vi sami kaj prispevati in ji podpirati lenobo da revca uboga ne bo hodila na TV blatiti imena direktorja zavoda za zaposlovanje kjer je Potrč tako svinjsko in UTEMELJENO nepravično ravnal.

Če bi bil jaz tisti direktor bi tožil Potrča in SVET. Golazen prokleta (pa s tem ne mislim na ubogo 21letno siroto s kroničnim lenoritisom, katero so -po vsej verjetnosti utemeljeno- vrgli iz rejniške družine), golazen ki zganja teror nad svojimi gosti po TV.

OMG, do zdej bi ze Fred Flinstone dojel
stupid-1.gif

Center je skrbnik otroka, to pomeni da bi morala PREJEMATI € od trenutka ko je ostala na cesti. Ne cez nekaj mesecev, let ali stoletij. Cisto vseeno je ali Center uredil izredno pomoc 2h pred nastopom. Ce otrok ostane na cesti je cisto vseeno ali Center nakaze denar 25. ali 27. junija.
stupid-1.gif
Do takrat je treba ziveti. Stekas?

Naloga Centra je precej enostavna, na podlagi X zakona in Y kriterijev skrbi za otroke. Ce otrok ustreza Y kriterijem ukrepa na podlagi X zakon. Tukaj nime zraven nic lepota otroka, temperatura zraka ali relativna zracna vlaga v Tanguziji.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik guardy pravi:

OD KDAJ je 21 let stara oseba OTROK???

Dokler hodi v solo oziroma do 27. leta (ce se prav spomnim) je za drzavo "otrok". Pri tem videz, visina, teza ali morebitni hobiji niso vazni.
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
OD KDAJ je 21 let stara oseba OTROK???

ali drugace:
Zakon o zakonski zvezi in družinskih razmerjih v 123. clenu pravi:

(2) Če se otrok redno šola, pa tudi če se redno šola vpisan na izredni študij, so ga starši dolžni preživljati tudi po polnoletnosti, vendar največ do dopolnjenega šestindvajsetega leta starosti.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Jaz se s to Remzijo ne ubadam, škoda časa. Ta primer je dokaz, kako Svet na Kanalu A išče in koplje samo zdraho. Pljuvajo po vsem kar leze. Nimajo popolnoma nobenih vrednot.
p.s. potem pa berem da dobi neka Remzija več dohodka za brezdelje, kot 1/2 Slovencev pokojnine, ki so delali celo življenje v fabriki.
p.p.s Ne gledam več ne Kanal-a A ne Pop Tv-ja.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Jaz se s to Remzijo ne ubadam, škoda časa. Ta primer je dokaz, kako Svet na Kanalu A išče in koplje samo zdraho. Pljuvajo po vsem kar leze. Nimajo popolnoma nobenih vrednot.
p.s. potem pa berem da dobi neka Remzija več dohodka za brezdelje, kot 1/2 Slovencev pokojnine, ki so delali celo življenje v fabriki.

Remzija dobi za brezdelje isto ,kar dobi vsaka Jozica. Ob tem da je Metk vsaj 18x vec. 99,9% clanov tega foruma je uzivalo iste pravice. Zaradi mene se lahko vse skupaj ukine ampak se je treba zavedati da bo jamralo precej vec Jozic kot Remzij.

MackaGrrr

Pripravnik
4. nov 2007
376
0
16
Men se od trenutka ko sm vidla ZLATO kartico, MODNO bundo in GSM (ok najbrz ni najnovejsi) in NALAKIRANE nohte na slatki Remziji, vrti v glavi.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Center je skrbnik otroka, to pomeni da bi morala PREJEMATI € od trenutka ko je ostala na cesti.

Potem ti nisi Fred Flinstone ker očitno nisi dojel da ona NI VEČ OTROK AMPAK JE STARA 21 LEEEEEET. Če je treba živeti do takrat in si brez denarja, greš pač delat! Mogoče to ni v tvojem stilu ampak tako pač to je!
Socialna pa tudi ne more preko vseh vrst nakazati denar in preko vseh datumov, če še ne razumeš - na svetu in v institucijah obstajajo določena pravila, vrstni redi, obstajajo zakoni itn. Zdej pa ko je smrkla letela na cesto ker je na policiji prijavila svojega rejnika zaradi domnevnega pretepanja mlajših otrok - kar so hude obtožbe katere očitno niso bile dokazane - naj bi pa center za socialno v trenutku skočil na noge in ji tekel pomagati v trenutku ker je ona tako oh in sploh uboga.

Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Naloga Centra je precej enostavna, na podlagi X zakona in Y kriterijev skrbi za otroke. Ce otrok ustreza Y kriterijem ukrepa na podlagi X zakon. Tukaj nime zraven nic lepota otroka, temperatura zraka ali relativna zracna vlaga v Tanguziji.

Še enkrat, jst v prispevku nisem videl nobenega otroka ampak 21 letno domišljavo smrkljo. Torej, si ti bolj inteligenten kot Fred Flinstone in boš dojel to ali boš butast kot njegov dinozaver?

rolleyes-1.gif

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Eazy vedno uletava, ko se godi "krivica" kaki Šemsi al pa Mujotu.
Zemoti.press

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:

Remzija dobi za brezdelje isto ,kar dobi vsaka Jozica. Ob tem da je Metk vsaj 18x vec. 99,9% clanov tega foruma je uzivalo iste pravice. Zaradi mene se lahko vse skupaj ukine ampak se je treba zavedati da bo jamralo precej vec Jozic kot Remzij.

brez besed, ker očitno nisi s tega planeta.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Kater del ti ni jasen pri "dokler ima status ali do 27. leta"?
stupid-1.gif

System check:
status: IMA
manj kot 27. let: IMA
ALL SYSTEMS ARE GO

Socialna pa filozofira kaj bo NEKOC DOBILA in ne kaj je DOBILA takrat ko je ostala na cesti.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Ekola, včeraj sem omenjal jagodo na smetani ali nekaj podobnega...danes sem dobil potrditev. Škoda, da Remzije ni na forumu in ne opiše svojega bivanja v Dijaškem domu Celje in šolanja na Srednji zdravstveni šoli Celje...lahko bi marsikaj povedala. Mogoče to, kako je bila problematična v domu, kako je bila zbirčna (mogoče to pojasni njeno praznino v hladilniku?), kako je....khm...kradla...khm..., kako so jo vrgli iz doma... Upam, da je tukaj katera izmed sošolk na Alterju, da pojasni, kako je bila priljubljena zaradi svojega izkoriščevalskega ravnanja... Pa še bi lahko našteval...ampak se mi ne da...

Glede njenega otroštva...res je, starši bi jo morali preživljati...ampak guess what...ona nima staršev! Kaj ji torej ostane? Da dobiva socialno in otroške. To dobiva, mogoče res ni dobila takoj, ko se ji je sprdnilo ampak...zakaj se niso štipendije dobile prvi dan šolanja? Zakaj se plače ne dobijo na prvi dan dela? Zakaj dobi gostinec plačan zapitek šele potem, ko spiješ? Pač tako je. Dejstvo je, da bo dobivala vse in še več, kot dobivajo PRAVI slovenski reveži. Glede študija...če si nekdo ne more privoščit študija,pač ne študira. Počaka kakšno leto, gre delat in potem nazaj v šolo...mogoče se zaposli (z njeno izobrazbo bi dobila službo takoj...v Celju se jih rabi malo morje) in gre študirat izredno. Tudi jaz bi hodil na Yale, ampak jeba...nimam denarja. Zato hodim na "malenkost" cenejšo šolo. In delam...to je nekaj, za kar ona več kot očitno še ni slišala.

Poleg tega pa njeno zanikanje, da je dobila nakazan denar...moje mnenje je, da bi se mogla javno opravičit za to. Konec koncev so na direktorja letele kar hude optožbe, za katere smo sedaj spoznali, da niso resnične.

Moje mnenje o tej ubogi revici? Navadna izkoriščevalska razvajena rit je!

Če slučajno kdo potrebuje kontakte, kjer bi preveril moje zgornje trditve, naj mi pošlje ZS...pa dobi. Čas je, da malo pametno rit postavimo na realna tla.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Kater del ti ni jasen pri "dokler ima status ali do 27. leta"?
stupid-1.gif

System check:
status: IMA
manj kot 27. let: IMA
ALL SYSTEMS ARE GO

Socialna pa filozofira kaj bo NEKOC DOBILA in ne kaj je DOBILA takrat ko je ostala na cesti.

Poznam precej kolegov/kolegic kateri že nekaj časa živijo na svojem, delajo in si vse plačujejo sami, s starši pa nimajo več posebnega stika in vem da ne skrbijo zanje. Torej ta smrklja ni edina taka revčka, s to razlko da si večina drugih revčkov poišče službo če je treba. Ima VSE možnosti za to. Zame konec koncev ona ni več otrok, je pa lenuh.

@mhmm: briga me če je ona ciganka, libijka, bosanka, črnogorka ali pa američanka po rodu. Ima slovensko državljanstvo, torej je enakovredna vsem ostalim. Pa naj se temu primerno tudi vede.

Razumem njeno stisko, ni ji lahko. Samo še vedno pa ne moreš na tak način uleteti na TV kot da se edino tebi v vsej vesoljni Sloveniji godi krivica. V takem primeru pač poskušaš urediti na miren način, vmes stopiš to študentskega servisa in zagrabiš prvo primerno začasno službo, pa četudi je to sestavljanje omar za 1dan. Stisneš zobe, zaslužiš tisto malenkost in greš dalje in potrpiš da dobiš denarno nakazilo.
Me zanima če ji je Potrč stisnil v roke kakih 50eur ko je tako tulil na direktorja koliko so ji že nakazali do takrat.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Čas je, da malo pametno rit postavimo na realna tla.

Remzija je pomoje že postavljena na realna tla- pa tudi še bo. Mene osebno bolj moti koncept informativne oddaje SVET na kanalu A ki je katastrofalen, vključno z voditelji.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
To je pa res! Čim je kak Momčilo ali Fahira uleti v debato in ščiti svoje, čeprav se na veliko moti.
Verjetno se še ni sprijaznil, da rajnke Yugoslavie ni veæ.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.234
113
ksz

sem si še enkrat pogledal posnetek....

dobila je 200€ enkratne pomoči.... in dalje bo dobivala vsak mesec skupaj po 450€
hmm jaz grem na socialo.....

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Čas je, da malo pametno rit postavimo na realna tla.

Remzija je pomoje že postavljena na realna tla- pa tudi še bo. Mene osebno bolj moti koncept informativne oddaje SVET na kanalu A ki je katastrofalen, vključno z voditelji.

Saj ravno to. Dokler jo bodo mediji prikazovali kot žrtev in jo pol Slovenije pomilovalo, češ kako je uboga in kakšna krivica se ji godi, ona ne bo na realnih tleh.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
ksz

sem si še enkrat pogledal posnetek....

dobila je 200€ enkratne pomoči.... in dalje bo dobivala vsak mesec skupaj po 450€
hmm jaz grem na socialo.....

Če si Slovenec ne izpolnjuješ že osnovnega pogoja.
priden.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Se vedno nisi dojel
bonk.gif
Cisto vseeno je koga ti poznas in kako se oni prezivljajo. Tudi jaz se prezivljam sam od 17. leta pa to nima nobene veze z omenjenim primerom. Ce ti zakonska ureditev ni vsec, zal. V tem primeru je slednji jasen.
Z polno ritjo najlazje filozofirati ampak ce se punca zacne igrati z studenskimi servisi lahko mimogrede potegne kako leto in potem je v riti. Ti ce gledas z stalisca drzave je "bolje" da nekaj konca in zacne resno prispevati v proracun kot da zacne bluziti po servisih in konca nekja xyz. Poleg tega da se je odlocila za poklic ,ki ga v SLO konkretno primanjkuje. Baje.