Ekola, včeraj sem omenjal jagodo na smetani ali nekaj podobnega...danes sem dobil potrditev. Škoda, da Remzije ni na forumu in ne opiše svojega bivanja v Dijaškem domu Celje in šolanja na Srednji zdravstveni šoli Celje...lahko bi marsikaj povedala. Mogoče to, kako je bila problematična v domu, kako je bila zbirčna (mogoče to pojasni njeno praznino v hladilniku?), kako je....khm...kradla...khm..., kako so jo vrgli iz doma... Upam, da je tukaj katera izmed sošolk na Alterju, da pojasni, kako je bila priljubljena zaradi svojega izkoriščevalskega ravnanja... Pa še bi lahko našteval...ampak se mi ne da...
Glede njenega otroštva...res je, starši bi jo morali preživljati...ampak guess what...ona nima staršev! Kaj ji torej ostane? Da dobiva socialno in otroške. To dobiva, mogoče res ni dobila takoj, ko se ji je sprdnilo ampak...zakaj se niso štipendije dobile prvi dan šolanja? Zakaj se plače ne dobijo na prvi dan dela? Zakaj dobi gostinec plačan zapitek šele potem, ko spiješ? Pač tako je. Dejstvo je, da bo dobivala vse in še več, kot dobivajo PRAVI slovenski reveži. Glede študija...če si nekdo ne more privoščit študija,pač ne študira. Počaka kakšno leto, gre delat in potem nazaj v šolo...mogoče se zaposli (z njeno izobrazbo bi dobila službo takoj...v Celju se jih rabi malo morje) in gre študirat izredno. Tudi jaz bi hodil na Yale, ampak jeba...nimam denarja. Zato hodim na "malenkost" cenejšo šolo. In delam...to je nekaj, za kar ona več kot očitno še ni slišala.
Poleg tega pa njeno zanikanje, da je dobila nakazan denar...moje mnenje je, da bi se mogla javno opravičit za to. Konec koncev so na direktorja letele kar hude optožbe, za katere smo sedaj spoznali, da niso resnične.
Moje mnenje o tej ubogi revici? Navadna izkoriščevalska razvajena rit je!
Če slučajno kdo potrebuje kontakte, kjer bi preveril moje zgornje trditve, naj mi pošlje ZS...pa dobi. Čas je, da malo pametno rit postavimo na realna tla.