Remzija Harizi in Marko Potrč (SVET)

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Saj je voditelj voditelj, ne pa gost. In odgovarja se na zastavljeno vprašanje, zato si tam.
Ni res
ne-ne-1.gif

Sploh pa je to kar si ti opisal bolj podobno sodišču, pa še tam ti bodo pustili do besede, bolj kot pa jo je Potrč. Ta butelj je pa glede na to da je bil tako zelo očitno pristranski seveda postavljal vprašanja s katerimi je oblatil direktorja ter je ven vzemal stavke iz konteksta. Jaz tudi ne bi hotel odgovarjati na taka vprašanja ...
Potem pač ne greš v oddajo.
In sorry, če se ti zdi, da je tako težko odgovorit na vprašanje brez okolišenja, potem tudi nisi za na TV.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Saj je voditelj voditelj, ne pa gost. In odgovarja se na zastavljeno vprašanje, zato si tam.
Ni res
ne-ne-1.gif

Sploh pa je to kar si ti opisal bolj podobno sodišču, pa še tam ti bodo pustili do besede, bolj kot pa jo je Potrč. Ta butelj je pa glede na to da je bil tako zelo očitno pristranski seveda postavljal vprašanja s katerimi je oblatil direktorja ter je ven vzemal stavke iz konteksta. Jaz tudi ne bi hotel odgovarjati na taka vprašanja ...
In sorry, če se ti zdi, da je tako težko odgovorit na vprašanje brez okolišenja, potem tudi nisi za na TV.

Težko odgovorit brez okolišenja? Tip je začel naštevat realna dejstva, ko ga je Potrč prekinil. Tip je želel konkretno povedat, koliko denarja in iz katerih naslovov ga bo dobivala, ampak mu Potrč tega ni dovolil. In vi zdaj mutite, da je okolišil? Pa pejte spat, no...

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

Nič ni okolišil, sej je SoulMan že povedal kako je bilo. Ne zanikaj in nas ne imej za norca, če pa imaš kratko pamet si pa še enkrat poglej posnetek in boš videl da direktor ni mogel ničesar povedat do konca. Vmes se je še razpizdil skoraj ker ga je prekinjal.

Kar se tiče tega da potem ne greš na oddajo....ammmm, v tem primeru bi pa kmet od Potrča enostavno v Slakovem slogu rekel da se g.Direktor boji priti na oddajo ali pa kako drugo bolno opazko.

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
Jaz nisem videl nobenega okolisenja
confused-1.gif

Govorili so o denarju, ki ga je prejela in ki ga bo prejela. Hotel je podati konkretne stevilke in datume pa mu Potrc ni dovolil, da pove to, za kar je bil tam. Potrc je vpil, da je on voditelj in da on vodi oddajo.

In to ni bilo prvic, da je tako obravnaval eno stran. Vedno se postavi na eno stran in drugo ves cas prekinja. Preprosto primitivno. To bi bilo ok za kako lokalno televizijo, ne pa za tv, ki oddaja po celi drzavi. Takih wannabe voditeljev si ne bi smel privoscit.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Okok, dovolj nakladanja. Kaj de facto lahko v tem primeru naredimo mi? Nekako se mi zdi neumno, da bi jo tip odnesel brez kakšnih koli posledic in s takim početjem nadaljeval.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
ne-ne-1.gif

Se mi zdi, da preveč negativno vpliva na javnost! Pa se nočem zdej tuki neki brez veze vtikovat v tuje probleme, ampak enostavno se mi zdi, da gre predaleč s svojo napadalnostjo. Včasi je treba ljudem tudi malo krilca pristriči, pa nočem biti zloben in zahrbten.
zmaga.gif
Glej na to s človeškega vidika.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

Ok, ne poznam te, ampak zdi se mi, da si prvič gledal po tvju, karkoli... ker ČE bi že kdaj gledal kakršnokoli govorno zadevo, bi videl, da še zlasti ko se gre o denarju, ali pa o politiki... NIHČE!!! ne zna direktno odgovarjat. Tako da po tvojem, noben od predsednikov ni sposoben za na tv, samo poslušaj türka
bonk.gif
(ok, izvzemši jelinčiča, ki takoj pove kar misli)
Tak da, dej drugič malo pomisli, preden zineš še kakšno tako brihtno... ne moreš na vsako stvar takoj direktno odgovoriti, ker te že tako budale od novinarjev jebejo za vsako besedo in jo trgajo iz konteksta (ki ga itq da ne poznajo, ker ponavadi vejo o problematiki samo tisto, kar je v njihovem interesu).

lp

vizzzi

Pripravnik
10. okt 2007
370
0
16
Jaz še vedno upam ,da je vsaj urednik na POP-u kako ukrepal, ostali itak nimamo nikakršne možnosti za to. Sej sem že Večkrat videl nesramne voditelje, ki niso pokazali niti malo profesionalnosti, sam ta d.e.g.e.n. od Potrča je pa zmagovalec! Človek ni imel niti možnosti se branit, ker ga je ob vsakem stavku prekinil! Una tamala je pa veselo mahala z mobitelom pa bla vsa pametna. Katastrofa.

Tud sam sem bil študent, vem kako težko je zaslužit denar, če študiraš, ampak SE DA! Je pa najlažje žicat denar od države in se delat bogega, to je pa res.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ni res
ne-ne-1.gif

Težko odgovorit brez okolišenja? Tip je začel naštevat realna dejstva, ko ga je Potrč prekinil. Tip je želel konkretno povedat, koliko denarja in iz katerih naslovov ga bo dobivala, ampak mu Potrč tega ni dovolil. In vi zdaj mutite, da je okolišil? Pa pejte spat, no...
Ni res. Vprašanje je bilo, koliko so ji do tedaj redno nakazovali - torej redno vsak mesec (kot je recimo otroški dodatek), do dneva obiska v studiu. Začel je pa z enkratno pomočjo (to ni redno nakazilo), pa "dobila bo ...", kar tudi ni bil vprašan. Bolj jasno človek težko postavi vprašanje, pravilen odgovor je čisto kratek, v stilu "XXX evrov mesečno od januarja do danes, in sicer tapata dodatek in tapata pomoč" ... Simpl, ne? Se pa človek vpraša, a je tip funkcionalno nepismen in razume vprašanja al kaj? Ker če bi tako odgovoril, bbi ga voditelj mirno pustil poevdat na koncu še "plus 3x po 200€ izredne pomoči, od naslednjega meseca pa še ...".
Če začneš pa takoj okolišit, je pa prav, da te voditelj prekine.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Okok, dovolj nakladanja. Kaj de facto lahko v tem primeru naredimo mi? Nekako se mi zdi neumno, da bi jo tip odnesel brez kakšnih koli posledic in s takim početjem nadaljeval.
Točno tako.
Po drugi strani ste pa pa lahko hvaležni, da ima vsaj kdo jajca (če mu že pameti in stila malo manjka), da nakladače prekine in jih postavi na realna tla.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Lecter pravi:
Jaz nisem videl nobenega okolisenja
confused-1.gif

Govorili so o denarju, ki ga je prejela in ki ga bo prejela. Hotel je podati konkretne stevilke in datume pa mu Potrc ni dovolil, da pove to, za kar je bil tam. Potrc je vpil, da je on voditelj in da on vodi oddajo.

In to ni bilo prvic, da je tako obravnaval eno stran. Vedno se postavi na eno stran in drugo ves cas prekinja. Preprosto primitivno. To bi bilo ok za kako lokalno televizijo, ne pa za tv, ki oddaja po celi drzavi. Takih wannabe voditeljev si ne bi smel privoscit.
1. odstavek: si pač slep in te ne moti, da te takile direktorčki nategujejo
2. odstavek: vprašanje se je glasilo (po smpominu, ampak bistvo drži): koliko rednih prejemkov je od CSD dobivala? Ne koliko bo, ne koliko enkratni zneskov. Reden denar. SKratka: stari na izjemno jasno zastavljeno vprašanje ni odogovril, ampak je začel govorit s tem vprašanjem (ne s temo, samo z vprašanjem) nepovezane in v tistem hipu nepomembne stvari.
3. odstavek: Tu imaš pa prav. Ni mi jasno, kako se lahko spravi tako človeka v smrt zasliševat, od une pa ni prej zahteval izpiskov z računa ... Neprofesionalno.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Kar se tiče tega da potem ne greš na oddajo....ammmm, v tem primeru bi pa kmet od Potrča enostavno v Slakovem slogu rekel da se g.Direktor boji priti na oddajo ali pa kako drugo bolno opazko.
Seveda, in prav je tako. Naj se navadijo prit in povedat po resnici. Ali pa pač trpet posledice. Sorry, če bi bil jaz tistemu dirktorčku šef, bi imela naslednji dan težak pogovor, malo bi mu pregledal poslovanje in se ga probal čim prej znebiti. Ker k njegovi funkciji spada tudi to, da zna nastopat v javnosti, pa ne zna ...

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Ma ti nisi ravno gladek, a ne?

Vprašal ga je, kaj v tem trenutku dobiva. V tem trenutku ne dobiva nič. In če bi direktor to izjavil, bi ga Potrč itak zabil, kako je nesposoben itd... Ampak namesto tega je povedal, kaj BO dobivala. In če bi budala od Potrča mu pustila malce več povedat, bi po vsej verjetnosti izvedeli, kdaj bo to začela dobivat in iz katerih naslovov. In zame je to hudo relavanten podatek. Ni to, kar je Potrč želel slišati, je pa dober odgovor. Potrč je tega tipa vzel v oddajo z namenom, da ga totalno demantira. Če to ni očitno, potem si res slep. Oprosti, ampak dokler direktor ne da ene normalne izjave za javnost, nima smisla s tabo in ostalimi "i love gypsies" fanatiki razglabljat o temu, kaj je prav in kaj ne... Zakaj se z ostalimi pogovarja normalno? Zakaj si (prej smo imeli lep primer) ni upal prekinjati Jelinčiča ali pa mu polagati besede v usta? Ker ve, da bi ga Zmago pojedel, če bi si dovolil kaj takega.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Ni cisto res,ce bi bila blond in dobra mrha bi se se alterjevke tukaj oglasile in lasale blondinko ki noce delat.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Tony, vseeno je ali je to ciganka ali pa seksipilna črnolaska (blondine niso moje favoritke). V vsakem primeru bi se razburil že zaradi Potrčevega načina, na drugem mestu pa zaradi njenega jamranja po televiziji medtem ko se ženska zaveda da bo v naslednjem plačilnem obdobju dobila več kot 400eur pomoči, kar pa je noben študent ne prejme - vsaj ne da bi vedel za kak tak primer!

Poleg tega je pa direktor povedal da so pred 2tedni jih nakazali 205eur izredne pomoči, preko vseh čakalnih vrst in preko vseh standardnih predpisov. Za moje pojme je to dovoljšen dokaz da so oni poskrbeli kolikor se je dalo - kaj naj pa še naredijo, naj ji direktor ponudi svojo plačo al kaj? Prekrši kako pravilo in zakon, zato da ona ne bo šla groziti na TV?

Sploh pa, nikjer nisem uporabil besede ciganka, omenil sem da je Libijka.

Nazadnje urejeno:

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Točno tako.
Po drugi strani ste pa pa lahko hvaležni, da ima vsaj kdo jajca (če mu že pameti in stila malo manjka), da nakladače prekine in jih postavi na realna tla.

Zate so primitivni ljudje ljudje z jajci? Voditelj se je obnasal kot da ima iq pod 90, kot da se ni zavedal, da je na televiziji. Intervju je odpeljal skrajno pristransko. Cloveku, ki je skusal razloziti situacijo ni pustil dokoncati niti enega stavka. Na vprasanje se ni dalo odgovoriti z da ali ne. Zahtevalo je daljsi odgovor, ki ga je zelel podati s konkretnimi stevilkami, s konkretnimi datumi.

In zate so taki nesposobnezi ljudje z jajci?

Se enkrat te vprasam. Kaksen smisel ima vabiti dve strani, ce ne mislis pustiti eni strani do besede? Povabil bi samo eno stran pa bi malo podebatirala.

Se enkrat. Oddaja je bila vodena primitivno, neprofesionalno. Vodeteljev cilj ni bil soocenje obeh strani in prikaz dejstev!! Na tako veliki televiziji bi morali znati najti boljse ljudi za vodenje svojih oddaj. Tak lahko gre samo na kaksno vasko tv, kjer zganja norcije.

Take primitivce oz. zate so to ljudje z jajci najdes npr. med "varnostniki" po lokalih.

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

3. odstavek: Tu imaš pa prav. Ni mi jasno, kako se lahko spravi tako človeka v smrt zasliševat, od une pa ni prej zahteval izpiskov z računa ... Neprofesionalno.

Evo. Tocno tako.