Remzija Harizi in Marko Potrč (SVET)

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

1. DENAR NI DOBILA AMPAK GA BO DOBILA

2. DOBILA GA BO OD DRZAVE IN NE OD INSTITUCIJE

3. INSTITUCIJA NI OPRAVILA SVOJE NALOGE (TUDI PO PRIZNANJU NJENEGA PREDSTAVNIKA)

stupid-1.gif

1. Če veš da boš denar dobil - in to ne malo - , ali boš šel vseeno na TV blatiti institucijo, ali pa boš raje tiho in počakal na ta denar?

2. Lej kaj ti jaz morem če ne razumeš da je pred 14dnevi D O B I L A (= PREJELA) 205eur nujne pomoči in pred tem še neko drugo pomoč (direktor je omenjal da naj si pogledajo njena dva zadnja izpiska iz TRR- I wonder why). Torej popolnoma brez denarja NI in bi lahko preživela do takrat ko bo začela prejemati polno pomoč (katera mimogrede bo pa VEČJA kot pa dobi marsikater/ upokojenec/ka - pa vseeno ne hodijo k Potrču- ter VEČJA kot jo dobi marsikater študent).

Zdaj mi pa ti še povej, ko jo tako vztrajno zagovarjaš, zakaj je po tvojem mnenju letela ven iz rejniške družine?

Nazadnje urejeno:

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Dejstvo je da je ta ciganka že tečna in res bi jo poslal v 3 krasne, nekam dol v Romunijo, tam k svojim naj prosi za kak dodatek...mislim, kakšni bedaki...pa uni telefon bi ji tudi nekam zabil. Kot prvo naj se nauči govoriti slovensko in naj se neha delati pametno češ "pustite zdaj meni govoriti, ker prej sem jaz vas pustila"---> kaj pa je sploh povedal, če ga je [censored] Potrč prekinjal. Mislim, kakšni debilni osebki lahko danes vodijo eno oddajo?

Ma naj se spravi delat, lenoba lena, bi vidla on od mene 400 € samo na sliki...sploh pa kaj se ima za bunit, naj bo vesela, da je sploh prestopila mejo republike Slovenije...Golazen lena....naši stari pa se gonijo 24/7/3xx po 12 ur dnevno na šihtu...

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
In potem se Slovenci sprašujemo zakaj je naša država tako draga, ko pa podpiramo še 1000 krat hujše primere kot je tole. Socialno bi morali lepo ukinit in grem stavit za ne vem kaj, da bi od vseh "brezposelnih" trenutno, bilo realno brezposelnih manj kot 10% vseh.

Tako pa podpiramo delomrzneže, cigane, pijandure, mamilaše in ostalo nesnago. Delavka v Gorenju ali pa v Muri pa lahko dela za 300€ plače, pa nič ne joka pred kamerami.

Potrča pa resnično upam, da ga bo eden orenk zajebal, ker je totalno tele.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Osebno se mi čisto j..., kolko je una dobila denarja, zakaj ne dela ipd ...
Osebno se mi Potrč tudi ne zdi nek hud primerke voditelja.
Ampak: tistega osla s socialne je vprašal točno določeno stvar Osel je začel razlagat nekaj X, zato ga je čisto upravičeno prekinil. Še premalo je takih, ki se upajo gosta zj... v poden, če se izmika. Stvar je preprosta: če te nekaj vprašajo, daš odgovor na to vprašanje, ne pa da se izmikaš. Če za to nimaš jajc, pač ne greš za gosta (ampak v takem primeru te upravičeno spljuvajo, da nimaš jajc ali nekaj skrivaš).Po domače: če je vpršanje: koliko redne mesečne pomoči je oseba X prejemala doslej, potem poveš cifro ki jo je ta oseba redno vsak mesec dobila na račun. Enkratne pomoči (ki po definiciji niso redne) ne štejejo in jih nimaš kaj zraven prištevat (ker si potem lažnivec), kaj oseba X še bo dobila, tudi ni bilo vprašanje, torej je tudi to tisti hip nepomembno. Simpl, ne, samo IQ moraš met višji od sobne temperature ...

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Ampak poglej kot vedno na svetu ni samo belo in samo črno ampak je sivo. In če gosta povabiš, mu moraš dati besedo, da pove kaj misli. Seveda je hotel po tvoje "osel iz socialne" odgovoriti malo širše, ker mu je dal Potrč tako neumno vprašanje, kjer je bil v vprašanju že tudi njegov odgovor kot edina prava resnica. Ni tako, ne sme biti tako.

Jaz čisto razumem gosopoda iz socialne, kaj je hotel povedati gospodični. Lepi ste, pametni ste, ni hudič, da ne boste našli kakšno delo preko študentskega servisa. Če dela tako 80% študentov bi lahko to naredila tudi ona. Vsi študenti (razen tistih, ki so jih zalagali bogati straši) smo delali preko servisa, si tako pridobili neke izkušnje, pa tudi nekaj tolarjev je takrat padlo. In gospod ji je hotel dati samo tak nasvet, pa še prav je imel.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Jaz čisto razumem gosopoda iz socialne, kaj je hotel povedati gospodični. Lepi ste, pametni ste, ni hudič, da ne boste našli kakšno delo preko študentskega servisa.

Zagotovo je to mislil, ja
stupid-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
eni mal pretiravate in v vseh vidte rasiste, ksenofobe... pač ji je to reku. bu fuc.king hu. tamala nej ne jamra kok je boga in nej se spele delat. kok družin je na slabšem kot ona pa ne jamrajo po tv. men tut ni nč podarjeno in sem neki časa živel oz smo živel trije z manj keša kot ga ona dobiva pa nismo jamral. srečna nej bo da je sploh kej dobila pa nej da mir.

tisti ki sem vam pa ona smil, jo pa kontaktirajte pa nej vam da številko TR pa ji nakažite keš. bedaki
stupid-1.gif

Jerez

Pripravnik
27. jul 2007
561
0
16
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Jaz čisto razumem gosopoda iz socialne, kaj je hotel povedati gospodični. Lepi ste, pametni ste, ni hudič, da ne boste našli kakšno delo preko študentskega servisa.

stupid-1.gif

Seveda, bil je v no win situaciji. Če bi ji pa rekel da je grda in glupa, bi pa spet jokala Potrču
evil.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

Citat:
Uporabnik Spirit pravi:

Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:

Pogovor je bil v stilu:

Oseba A: "A ste ubili tega človeka?"

Oseba B: "Ne, glejte...bilo je takole..."

Oseba A: "Ne dolgovezite, ste ga ubili ali ne?"

Oseba B: "Ja..."

Oseba A: "No, ubili ste ga...dalje..."

Ja res je bil tak pogovor, s tem da oseba B ni mogla recimo povedati dejstva da ga je ubila v samoobrambi ali pa kaj takega.

V bistvu ni bil tak pogovor....

Ce starejsi uradnik rece stranki da je mlada&lepa in da se bo ze "znasla" potem si lahko to razlagas na 1 nacin. No ja, ti si verjetno lahko na vec nacinov. Vecina prebivalcev tega planeta pa ne.
stupid-1.gif

Da gre recimo delat kot hostesa, model ali manekenka. Kako si pa ti razlagaš, ne vem. Menda ti niso kdaj rekli, da si mlad in lep in pameten?
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Ok, a mi prosim kdo razloži, zakaj sploh gledate obskurni TV program in izjemno "kakovostno" informativno oddajo?
A res ni kaj drugega pod milim nebom za početi? Bolj pametnega in manj debilnega?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
Ampak poglej kot vedno na svetu ni samo belo in samo črno ampak je sivo. In če gosta povabiš, mu moraš dati besedo, da pove kaj misli. Seveda je hotel po tvoje "osel iz socialne" odgovoriti malo širše, ker mu je dal Potrč tako neumno vprašanje, kjer je bil v vprašanju že tudi njegov odgovor kot edina prava resnica. Ni tako, ne sme biti tako.

Jaz čisto razumem gosopoda iz socialne, kaj je hotel povedati gospodični. Lepi ste, pametni ste, ni hudič, da ne boste našli kakšno delo preko študentskega servisa. Če dela tako 80% študentov bi lahko to naredila tudi ona. Vsi študenti (razen tistih, ki so jih zalagali bogati straši) smo delali preko servisa, si tako pridobili neke izkušnje, pa tudi nekaj tolarjev je takrat padlo. In gospod ji je hotel dati samo tak nasvet, pa še prav je imel.
Ni treba da mu daš besedo. Saj je voditelj voditelj, ne pa gost. In odgovarja se na zastavljeno vprašanje, zato si tam.
In tudi jaz razumem gospoda iz socialne ... Ker ima načeloma deloma prav, ampak še vedno: dobil je vprašanje, pa ni odgovril. Torej je dobil, kar je iskal.
Ugobam, da se enako obnaša, ko ga šef kaj vpraša - le da šef nima jajc, da bi ga zarad takega izmikanja vrgel na ulico.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Jerez pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:

stupid-1.gif

Seveda, bil je v no win situaciji. Če bi ji pa rekel da je grda in glupa, bi pa spet jokala Potrču
evil.gif
Ji ni rabil tega rečt. Samo na vprašanja bi odgovarjal ...

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Ok, a mi prosim kdo razloži, zakaj sploh gledate obskurni TV program in izjemno "kakovostno" informativno oddajo?

Jst ne gledam te oddaje, o tem prispevku mi je povedala kolegica na MSNju in sem ga šel pogledat.

Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Saj je voditelj voditelj, ne pa gost. In odgovarja se na zastavljeno vprašanje, zato si tam.
Ni res
ne-ne-1.gif

Sploh pa je to kar si ti opisal bolj podobno sodišču, pa še tam ti bodo pustili do besede, bolj kot pa jo je Potrč. Ta butelj je pa glede na to da je bil tako zelo očitno pristranski seveda postavljal vprašanja s katerimi je oblatil direktorja ter je ven vzemal stavke iz konteksta. Jaz tudi ne bi hotel odgovarjati na taka vprašanja za katera veš da morajo gledalci za pravilno interpretacijo slišati celotno zgodbo. Če še ne veš, za popolno sliko rabiš več kot pa samo odgovor na dve vprašanji katere si sam po svoje sestavil. To je popolno neetično dejanje tega Potrčevega butla - no sej se vidi da je v sorodu z Miranom ker je pobral kret.enizem po njemu.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
men gre na bruhanje še bolj kot tebi...

Še vedno čakamo na smajlija ki kozla... ADMINI!

Tale Svet je čist mimo v napihovanju, to prerašča vse meje dobrega okusa, mislim saj je treba nekaterim res pomagati, ampak tole je eno samo izkoriščanje in profitiranje iz nesreče posamezikov, sploh pa je precej bolj potrebnih pomoči a so nekateri pač bolj skromni in vdani v to kar pač imajo, eni pa bi surfali na valovih sociale (z mobilnimi telefoni in ne tako starimi BMW-ji).

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
....
kaj pa je sploh povedal, če ga je [censored] Potrč prekinjal. Mislim, kakšni debilni osebki lahko danes vodijo eno oddajo?
....

Samo res. Vedno se postavi na eno stran in potem drugi nikoli ne pusti do besede. Zakaj sploh povabi drugo stran, ce se, ko ta poskusa nekaj povedat, voditelj dere, da on vodi to oddajo.
confused-1.gif

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
gledal prispevek o remziji na tedniku. ugotovitve sledeče (moje mnenje):
- danes bi bil rad vsak študent. če ni dnarja, greš pač delat, ne. a ni tako?
- punca je sicer grozen primer nesposobnosti socialnih institucij v Slo, ki ne zna urediti ni rejništva, kot je potrebno.
- je sicer boga, a takih je še veliko.

glede potrča:
- škoda ga je za svet, kjer prav mora bit [censored] med poročanjem
- on je radijc in tam je car (postajo center je on postavil na noge), pa spiker je bil mislim da 48 ur v kosu, za kar ma rekord, al nekaj takega. glede na to, da je štajerc presenetljivo lepo govori za mojo uho (ja, tudi jaz sem štajerc).

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
To je popolno neetično dejanje tega Potrčevega butla - no sej se vidi da je v sorodu z Miranom ker je pobral kret.enizem po njemu.

No zdaj pa pretiravaš. Ne vem, če sta Miran in Marko v sorodstvu. Kolikor jaz vem ne.