Remzija Harizi in Marko Potrč (SVET)

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Pogovor je bil v stilu:

Oseba A: "A ste ubili tega človeka?"

Oseba B: "Ne, glejte...bilo je takole..."

Oseba A: "Ne dolgovezite, ste ga ubili ali ne?"

Oseba B: "Ja..."

Oseba A: "No, ubili ste ga...dalje..."

Ja res je bil tak pogovor, s tem da oseba B ni mogla recimo povedati dejstva da ga je ubila v samoobrambi ali pa kaj takega.

V bistvu ni bil tak pogovor....

Ce starejsi uradnik rece stranki da je mlada&lepa in da se bo ze "znasla" potem si lahko to razlagas na 1 nacin. No ja, ti si verjetno lahko na vec nacinov. Vecina prebivalcev tega planeta pa ne.
stupid-1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

No ja, ti si verjetno lahko na vec nacinov. Vecina prebivalcev tega planeta pa ne.
stupid-1.gif

Zgleda da je potem po tvoji trditvi večina prebivalcev ZELO ozkogledna, vključno s tabo na čelu. TO, da VZAMEŠ en stavek iz komplet pogovora je ZELO ozkogledno in zelo grdo da ga uporabiš javno na TV. Seveda je bil direktor tako pošten da je to izjavo priznal (kar še dodatno priča o poštenosti človeka), medtem ko bi z lahkoto lahko mirno zanikal to izjavo neglede na to ali je na prvi pogled žaljiva ali ne.

Njeno dejanje da gre na dve TV oddaji pljuvati čez socialno pomoč češ da premalo dobi (medtem ko obstajajo VEČJI reveži kot je ona) in da istočasno maha pred kamerami z mobilnim aparatom, je pa za moje pojme svinjarija in samo priča da je ta ženska izmeček izmed izmečkov.

Proda naj mobitel, bo dobila 50eur da jih bo lahko napolnila hladilnik. Bi bilo pa zanimivo izvedeti če ta ženska kadi.

Bi pa tudi zelo rad slišal zgodbo od njene rejniške družine in razloge zakaj so jo odslovili. Po vsej verjetnosti zato ker je poštena, pridna, delovna punca
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Postavi "spoki se prodajat na cesto" v nek normalen/sprejemljiv kontekst? Je to sploh mozno? NI! Ce uradnik prizna da je to rekel se to steje kot olajsevalna okoliscina?!
hysterical-1.gif

Ona ni pljuvala po socialni ampak trdila da ni dobila pomoc ko je ostala na cesti (kar je tudi on priznal). V celem prispevku ni izgovorila 2 cela stavka. Mobilni aparat ni vec statusni simobol, sploh pa 10€ vreden SE.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
V celem prispevku ni izgovorila 2 cela stavka.

Koliko jih je izgovoril tip iz socialne?

Glede tiste izjave pa prosim, da nehamo debatirat, ker ne vemo, kaj je res.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Za moje pojme bi se morali gospodu gostu opravičit, gospodu Potrču pa eno vzgojno (udarec po plači), ker to zame ni nobeno nepristransko moderiranje, gre za grdo napadanje in jaz bi na gostovem mestu v prvi minuti odšel.

"Ampak to je nedopustno, a ni to nedopustno? Jaz sem zelo šokiran."
"Tukaj bova potegnila črto in naredila piko."
"Nenene, bo prejela. Koliko ima v tem trenutku?"
"Lepo, lepo, lepo, fino, fino. Tukaj še zmeraj oddajo vodim jaz, to je prvo, in jaz bi si želel, da se odgovarjajo na vprašanja, ki jih podajam jaz."
"No, dejmo na kratko."
"Ne bi rad postal neolikan."

Na koncu ga pa še tako skensla. Tako se ne dela, to je neprofesionalno, tip govori namesto nje. Presneti tepec, mi je zdej dvignu tlak na hitro.
10.gif
Se strinjam z večino vas. Ljudje jokajo, jokajo, ljudje razpisujeja prosta mesta, javi se nihče, namesto nas delajo Moldavci in podobni. Taki, ki samo tolčejo socialo, državo oskubljajo, kjer se da, vedno iščejo luknje v sistemu, pa so vredni pol kurca hladne vode in bi jih morali enostavno izgnati. Nej se gredo bunit drugam.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.442
2.393
113
Pomurje
Lahko je s polno ritjo pameten bit.

Leti na vse tukaj, ki se rugajo in pluvajo po tej gospodični.

Če je kdo primere do takšne pomoči je to ona.

Drugo so cigani, ki delajo povsod pi.zdarije.

p.s. Pa kaj smo ljudje ali kaj smo??????

Lp

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Seveda, zato ji pa NAŠA država daje več denarja, kot ga prejema marsikatera upokojenka. Evo ti socialne države. Ta gre pa še na TV jokat.
13.gif

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.442
2.393
113
Pomurje
No pa kaj je zdaj ona kriva, da ji država pomaga.

Veš koliko kronikom, ciganim itn. pomaga država, pa nimamo nič od njih? Pridi enkrat malo v SV del slovenije pogledat to štalo.
V vsaki oštariji jih najdeš, ob njih pa se nihče ne obregne, ker so "slovenci".

Lp

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Posluš, da bi mene ena šmrklja tam pred javnostjo nekaj vzgajala, jaz bi ji pa denar rihtal, to pa
ne-ne-1.gif
. Se mi zdi, da to prevsega vse meje. Ja kaj se pa to reče? Kar tako, pred javnostjo, kot da bi se pogovarjal s policajem.

Take, kot jih ti naštevaš, imaš povsod. S tem, da oni ne jokcajo po medijih, ampak svojo nemoč raje utapljajo v alkoholu. Ne boš pa trdil, da so ti ljudje kakršne koli lenobe, ker iz lastnih izkušenj vem, da marsikdo poskuša čim več delati ob raznih priložnostnih delih, da si zaslužijo kakšen €. Potem pa na pivo ali liter rujnega. Ampak to je že alkoholizem, ne stvar debate.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.442
2.393
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Posluš, da bi mene ena šmrklja tam pred javnostjo nekaj vzgajala, jaz bi ji pa denar rihtal, to pa
ne-ne-1.gif
. Se mi zdi, da to prevsega vse meje. Ja kaj se pa to reče? Kar tako, pred javnostjo, kot da bi se pogovarjal s policajem.

Take, kot jih ti naštevaš, imaš povsod. S tem, da oni ne jokcajo po medijih, ampak svojo nemoč raje utapljajo v alkoholu. Ne boš pa trdil, da so ti ljudje kakršne koli lenobe, ker iz lastnih izkušenj vem, da marsikdo poskuša čim več delati ob raznih priložnostnih delih, da si zaslužijo kakšen €. Potem pa na pivo ali liter rujnega. Ampak to je že alkoholizem, ne stvar debate.

Seveda je stvar debate, ker podiramo tudi njih, kot problematike.

Ta gospodičana pa ni problematik. Vsaj po tem ne kar sem videl na Tedniku.
Če bo ji uspel študij, bo veliko več dala v skupno blagajno kot pa cigani, alkoholiki in tisti ki imajo bule pod pazduhami.

Lp

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Zdejle se pa tudi jaz sprašujem, kam sodim. Namreč, pred cca 14 leti, ko sem kočal srednjo šolo, pri hiši ni bilo denarja, da bi šel študirat, niti ni bilo opcije o kakršnikoli štipendiji. In sem šel delat. Danes pa ob delu študiram in plačujem cca 1700€ na leto. Ja, poleg mesečno opravljenih 300 delovnih ur še študiram. Kaj mi je bilo podarjenega? Za kaj se sploh jebem z študijem, ko bo pa že jutri na voljo x znalcev, ki imajo le teoretično znanje in dolg gobec, praktičnih izkušenj pa nobenih? Kr napište ji pisma podpore, pa še keš ji pošljite, ker revca izgleda ne more shajat.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.234
113
to je to.... to tudi mene moti....

če nima za študij.... delat... pa izredno študirat....

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.442
2.393
113
Pomurje
Jaz sem tudi zato, da se ukinejo vse podpore.
Pa naj se znajde vsak kot se zna.

Takrat pa bomo kot v ZDA, oboroženi bomo vsi, policisti bodo streljali kot na mrtvi straži, mi bomo živeli v getih, ker dlje ne bom upal kot, do vhoda v svoje stanovanje.
Se že dogaja, v Rimu in po ostalih večjih mestih ne daleč od nas.

Sem za podporo, takim ki imajo prihodnost.
Upam, da me razumete.

Lp

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:

Lp

Prav naj ji pomaga, vse lepo in prav. AMPAK HUDIČA V TEM PRIMERU NE GREŠ NA TV PRED KAMERE JAMRAT IN PLJUVAT PO INŠTITUCIJI KI TI DAJE ZA HRANO!!!

Nazadnje urejeno:

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Lp

Prav naj ji pomaga, vse lepo in prav. AMPAK HUDIČA V TEM PRIMERU NE GREŠ NA TV PRED KAMERE JAMRAT IN PLJUVAT PO INŠTITUCIJI KI TI DAJE ZA HRANO!!!

1. DENAR NI DOBILA AMPAK GA BO DOBILA
2. DOBILA GA BO OD DRZAVE IN NE OD INSTITUCIJE
3. INSTITUCIJA NI OPRAVILA SVOJE NALOGE (TUDI PO PRIZNANJU NJENEGA PREDSTAVNIKA)

stupid-1.gif