Verjetno so rekli, da 6 tednov ne smeš niti pod razno stopiti na to nogoVprašanje v naslovu. Sicer so rekli 6 tednov. Vendar me zanimajo vaše izkušnje z rehabilitacijo.
Vprašanje v naslovu. Sicer so rekli 6 tednov. Vendar me zanimajo vaše izkušnje z rehabilitacijo.
Vprašanje v naslovu. Sicer so rekli 6 tednov. Vendar me zanimajo vaše izkušnje z rehabilitacijo.
Pa s šečerno vodico redno zalivat.
Zdravo!
Si ti probal to šečerno vodico? Potem povej, koliko hitrejša je bila rehabilitacija.
Ker, z magnetno terapijo, se kost hitreje celi do 30% hitreje. To so dokazali
Tina
Moja izkušnja, 8 tednov gips brez pete, potem cca 2 tedna Bergle, potem še cca 6 mesecev da prideš na neko normalno stanje.Vprašanje v naslovu. Sicer so rekli 6 tednov. Vendar me zanimajo vaše izkušnje z rehabilitacijo.
Ja seveda, dekompresijska komora je podobno uspešna pri celjenju kosti kot magnetna terapija. Vendar je zelo težavna za uporabo. Magus magnetna terapija, kot sem jo jaz predlagala, se izposodi na dom, kjer lahko narediš dve terapiji po 30 min. To je zelo velika prednost!za hitrejše celjenje kosti imaš dekompresijsko komoro, meni je samo to pomagalo, bolniške je pa bilo 3,5 let.
TINAŠ - Če že brezplačno oglašuješ svoj izdelek na tem forumu bi lahko naši barvica ponudila blazino v brezplačno testiranje in v zameno bi jo ona pohvalila (ali ne) tu na forumuZdravo!
Napisala sem fizioterapija in ne rehabilitacija. In gotovo vem o čem pišem: https://www.magus.si/rehabilitacija-po-zlomu-gleznja/
In lep večer še naprej
Tina