Nič, ostani doma.naj mi nekdo pove.... zakaj se sploh gre in kaj naj obkrožim?
Gre se za to, da se kam pride.naj mi nekdo pove.... zakaj se sploh gre
Pravilen odgovor.in kaj naj obkrožim?

Ti si pa na desno oko fejst slep anede?Kot si že povedal, ni pomembno vprašanje, pomen referenduma je, kdo bo pregazil koga. Levica je v prepričevanju in zavajanju zmagovalka. Sploh ker ima ogoromno mašinerijo za seboj. Po videnem je to že prava industrija. Od.novinarjev, medijev, igralcev, umetnikov, nevladnikov, sindikatov. Prava armija priviligirancev, ki s širjenjem laži prepričujejo nevedne. Desnica, pa samozavestno čaka na rezuletat sebi v prid. To vojno bodo izgubili.
Glupost brez primere.Jumbo plakati v LJ pravijo "proti vladi". Ceprav te volitve (za ali proti vladi) so bile marca...
Kar ne spremeni dejstva, da marsikdo na obeh straneh razmišlja le o pripadnosti in ne vsebini.Glupost brez primere.
Seveda, zato pa pravim da je plakat glupost brez primere. Mislim da je samo po sebi umevno da Jabe ne piše gluposti, zato sem res dvoumno napisal.Kar ne spremeni dejstva, da marsikdo na obeh straneh razmišlja le o pripadnosti in ne vsebini.
Molilni volk! Samo povem, da ne bo MaverickT potem nastradal.
Volilni molk se sicer res nanaša tudi na forume vendar le pod pogojem, da ima zapis naravo volilne propagande z namenom vplivanja na odločitev volivcev.Naj pač zaklene temo recimo
Absolutno med prepovedane zadeve. Želel sem zgolj razjasniti kaj lahko in kaj ne.In kam po tvoje spada kamelčijev plakat?