referendum proti dzamiji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik reality pravi:
Pa da ne boš govoru, da Hamas raketira vojsko......
Pa da ne boš govoru, da IDF bombardira vojsko....

(hmm, ni en argument "Nauči se najprej slovensko" ?
rolleyes-1.gif
)

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Zakaj so sneli Kennedya se ve. Tipična politična stvar, vera ni imela veze.
Prav tako Kramberger. Politični umor ,"krivec" sicer znan.....
Primer Butove sem omenil zato ker je bil to povsem drug tip umora ne toliko politični , bolj verski ker je omenjena v času predsedovanja vladi držala islamiste stran od oblasti.
Eden od sodelujočih je posredno omenil Sudan in Darfur. To kar tam izvajajo islamske milice nima opravičila v kakšni osvobodilni borbi kot naprimer je Palestinski boj, ampak je samo klavski pohod podivjanih hord muslimov proti civilistom.
Zagovorniki islama prepričajte me v nasprotno pa vam bom verjel.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.778
176
63
Zgodba Izraela je nekaj takega:
Židje so s pomočjo židov po svetu pokupili večino parcel na tistem območju, vključno s svetim mestom Jeruzalemom. Nato so zasedli še nekaj druge zemlje in enostransko razglasili samostojno državo.
Nekaj podobnega se dogaja npr. na Kosovu.
Na drugi strani pa so Pakistanci, ki so že medsebojno razdeljeni v določene klane, ki se borijo za oblast v državi.
Sedaj se ti klani neorganizirano kot podivjani psi zaganjajo v Izrael. Vera ima tukaj zgolj posredno vlogo, ko verski voditelji (ki so hkrati politični voditelji) izrabljajo vero in vernike za svoje ideje.

lp

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Pakistan je zelo daleč od Izraela...

Drugače pa niso zasedli "še nekaj" temveč "še veliko" druge zemlje. In vsi, ki v tej zgodbi podpirajo Izrael pač nimajo razčiščenih pojmov ali pa so židovski skrajneži (sicer so po moje skoraj vsi židje skrajneži).

Se strinjam z merdzom - vera na strani palestincev tukaj ni osnovni razlog in je le orodje. Enako velja za žide, ki so precej bolj nestrpni kot najbolj nestrpni muslimani.

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
ne se preveč jezit, če je to kar sem napisala spodaj že kdo omenil, malo sem zanemarila temo pa se je nabralo prevč postov, da bi vse prebrala

Če že hočmo bit tako demokratični in enakopravno potem pa imejmo vse možne verske praznike frej. Se vam ne zdi da bi to tudi morali upoštevat.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
ne se preveč jezit, če je to kar sem napisala spodaj že kdo omenil, malo sem zanemarila temo pa se je nabralo prevč postov, da bi vse prebrala

Če že hočmo bit tako demokratični in enakopravno potem pa imejmo vse možne verske praznike frej. Se vam ne zdi da bi to tudi morali upoštevat.

Dejmo zacet pri osnovah. Tudi pri hisi verjetno nisi zacela na strehi
wink-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Mi (zagovorniki đamije) se precej bolj primerno času obnašamo... Smo v EU in bistvo EU je povezovanje med narodi in kulturami na različnih slojih. Ti in tebi podobni pa živite še naprej v času, kjer bi vse manjšine in različne kulture iztrebili. To je miselnost prejšnega stoletja, ko so folku prali možgane in jih poskušali čim bolj izolirat (eni in drugi)....

V VB so tudi mislili tako kot ti, pa jim je sedaj žal.
roza.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik reality pravi:

......... Poznam celo v sloveniji živeče musliče, ki se obnašajo plemensko za štirimi zidovi.....

Vem za socialno delavko iz ene OŠ ki bi imela dosti za povedat o tem...

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Mi (zagovorniki đamije) se precej bolj primerno času obnašamo... Smo v EU in bistvo EU je povezovanje med narodi in kulturami na različnih slojih. Ti in tebi podobni pa živite še naprej v času, kjer bi vse manjšine in različne kulture iztrebili. To je miselnost prejšnega stoletja, ko so folku prali možgane in jih poskušali čim bolj izolirat (eni in drugi)....

roza.gif
Kako ne, če so pa postali manjšina v svoji lastni državi. Anglija je bila še pred petdesetimi leti imperij in vedelo se je kdo ima komando, danes oz. pred nekaj leti pa so postali MANJŠINA v svoji lastni državi
bonk.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Standard.

Standard pri njih je tudi, da je priseljenec za isti zločin obsojen na manjšo kazen kot domorodec samo zato ker je priseljenec.

Ampak tebi se to sigurno zdi pravilno.
priden.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Najbl zanimiv je njihov standard za štirimi stenami....

plemenski standard, so pa nori na device.. o tem ni dvoma..

če si lojalen ti jih obljubijo 7 ali več...

felicita

Pripravnik
8. okt 2007
529
0
16
Gorenjska
Demokracija, grozn fajn beseda ane? Za demokratično državo je logično da se demokratično obnaša do prišlekov, problem pa nastane, ker se prišleki ne obanšajo demokratično. Zakaj pa bi se, saj niso prišli iz demokratične države
smile-1.gif
) Če bi imeli tam demokracijo, nebi hodili k nam, ki smo prrrrrriiiiiiiiijjjjjjjjaaaaaaaaazzznnniiii in vse dovolimo, ter se ponižno prilagajamo. ( saj smo ja demokrati )

Versko kulturni (politični) center, ki naj bi ga zgradili je s stališča demokratične države zelo lepa poteza.
Ima pa za posledico rast nekega geta v svojem radiu, novo priseljevanje, svojo politiko...po evropi si v tak konec mesta (originalni) državljan ne upa več stopit, niti ni preveč zaželjen. Tam vlada drug zakon, kot v državi gostiteljici.
Evrokrat
smile-1.gif
lahko me popraviš če se motim.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:

roza.gif
Kako ne, če so pa postali manjšina v svoji lastni državi. Anglija je bila še pred petdesetimi leti imperij in vedelo se je kdo ima komando, danes oz. pred nekaj leti pa so postali MANJŠINA v svoji lastni državi
bonk.gif

V Nemčiji se je pred 70 leti tud vedlo kdo ma komando, pa hotl so met imperij... zdej pa en kup Turkov pri njih. Res jim gre slabo....

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik felicita pravi:
Demokracija, grozn fajn beseda ane? Za demokratično državo je logično da se demokratično obnaša do prišlekov, problem pa nastane, ker se prišleki ne obanšajo demokratično. Zakaj pa bi se, saj niso prišli iz demokratične države
smile-1.gif
) Če bi imeli tam demokracijo, nebi hodili k nam, ki smo prrrrrriiiiiiiiijjjjjjjjaaaaaaaaazzznnniiii in vse dovolimo, ter se ponižno prilagajamo. ( saj smo ja demokrati )

Versko kulturni (politični) center, ki naj bi ga zgradili je s stališča demokratične države zelo lepa poteza.
Ima pa za posledico rast nekega geta v svojem radiu, novo priseljevanje, svojo politiko...po evropi si v tak konec mesta (originalni) državljan ne upa več stopit, niti ni preveč zaželjen. Tam vlada drug zakon, kot v državi gostiteljici.
Evrokrat
smile-1.gif
lahko me popraviš če se motim.

Motis se.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.