Pa da ne boš govoru, da IDF bombardira vojsko....Citat:
Uporabnik reality pravi:
Pa da ne boš govoru, da Hamas raketira vojsko......
(hmm, ni en argument "Nauči se najprej slovensko" ?
Pa da ne boš govoru, da IDF bombardira vojsko....Citat:
Uporabnik reality pravi:
Pa da ne boš govoru, da Hamas raketira vojsko......
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
ne se preveč jezit, če je to kar sem napisala spodaj že kdo omenil, malo sem zanemarila temo pa se je nabralo prevč postov, da bi vse prebrala
Če že hočmo bit tako demokratični in enakopravno potem pa imejmo vse možne verske praznike frej. Se vam ne zdi da bi to tudi morali upoštevat.
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Mi (zagovorniki đamije) se precej bolj primerno času obnašamo... Smo v EU in bistvo EU je povezovanje med narodi in kulturami na različnih slojih. Ti in tebi podobni pa živite še naprej v času, kjer bi vse manjšine in različne kulture iztrebili. To je miselnost prejšnega stoletja, ko so folku prali možgane in jih poskušali čim bolj izolirat (eni in drugi)....
Citat:
Uporabnik reality pravi:
......... Poznam celo v sloveniji živeče musliče, ki se obnašajo plemensko za štirimi zidovi.....
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
V VB so tudi mislili tako kot ti, pa jim je sedaj žal.
Kako ne, če so pa postali manjšina v svoji lastni državi. Anglija je bila še pred petdesetimi leti imperij in vedelo se je kdo ima komando, danes oz. pred nekaj leti pa so postali MANJŠINA v svoji lastni državiCitat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Mi (zagovorniki đamije) se precej bolj primerno času obnašamo... Smo v EU in bistvo EU je povezovanje med narodi in kulturami na različnih slojih. Ti in tebi podobni pa živite še naprej v času, kjer bi vse manjšine in različne kulture iztrebili. To je miselnost prejšnega stoletja, ko so folku prali možgane in jih poskušali čim bolj izolirat (eni in drugi)....
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Kako ne, če so pa postali manjšina v svoji lastni državi. Anglija je bila še pred petdesetimi leti imperij in vedelo se je kdo ima komando, danes oz. pred nekaj leti pa so postali MANJŠINA v svoji lastni državiCitat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik felicita pravi:
Demokracija, grozn fajn beseda ane? Za demokratično državo je logično da se demokratično obnaša do prišlekov, problem pa nastane, ker se prišleki ne obanšajo demokratično. Zakaj pa bi se, saj niso prišli iz demokratične države) Če bi imeli tam demokracijo, nebi hodili k nam, ki smo prrrrrriiiiiiiiijjjjjjjjaaaaaaaaazzznnniiii in vse dovolimo, ter se ponižno prilagajamo. ( saj smo ja demokrati )
Versko kulturni (politični) center, ki naj bi ga zgradili je s stališča demokratične države zelo lepa poteza.
Ima pa za posledico rast nekega geta v svojem radiu, novo priseljevanje, svojo politiko...po evropi si v tak konec mesta (originalni) državljan ne upa več stopit, niti ni preveč zaželjen. Tam vlada drug zakon, kot v državi gostiteljici.
Evrokratlahko me popraviš če se motim.