referendum proti dzamiji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik felicita pravi:
vsaj en k ma še odprte oči
smile-1.gif

Reality ima odprte oči?
hysterical-1.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
muslič jih samo takrat odpre, k misl da bo 7 devic vidu....

gaza1_12.jpg

ampak nekam rejeni so tile golobi, pa pravjo da ni hrane..... mogoče pa otrobe namest bomb stresajo Izraelci...

I can hear it
it's coming down
from the distance
from above....
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

dymler

Zelenc'
11. dec 2008
26
0
1
Se vam mogoce islamski zakoni zdijo normalni? Ne niso samo poglejte kaksne navade ima ta narod ,če lahko temu rečemo narod.
Pred kratkim sem zasledil ,da je 5 odraslih moških posililo 12 letno deklico v Saudski Arabiji, ker imajo takšne zakone je seveda bila kriva deklica ,da jih je zapeljevala. In na koncu so jo za kazen kamenjali to je islam. To so fanatične živali ,ki v sloveniji nimajo kaj za iskat molijo pa naj doma. Ne spadajo v našo kulturo še. Kdo bo poslušal 5x na dan , da se hodza dere dol z minareta.
Na Avstrjiskem koroškem prepovedana gradnja dzamij, v Italiji prepovedana gradnja novih dzamij v Londonu jih zapirajo.Mi Slovenci pa dopuščamo to ,da nas bojo uničli dolgoročne posledice saj se množijo kot podgane .In vsi tisti ,ki ste za zamislite si da je ta deklica vaš otrok.

felicita

Pripravnik
8. okt 2007
529
0
16
Gorenjska
To je tko, dokler te osebno ne pipne, te ne skrbi, tudi jaz sem bila taka. Žal nisem več tako dobra in ponižna.
Pa nimam nič proti nobenemu narodu tam kjer živi, jih spoštujem in se ravnam po njihovem ko sem tam. Jaz ne hodim tja govoriti, da je tam Slovenija, ker se nas je pač tam nekaj nakopičilo.
E, tle se konča pesmica.

teutates

Pripravnik
14. feb 2008
232
0
16
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Jaz pa poznam nekoga h kateremu so prišli šiptarji dobesedno s kufrom denarja da bi kupili hišo pa jim je ni hotel prodat.
evil.gif

Mi smo kupili hišo katere prejšnji lastnik ni hotel neslovencem prodati....sosed? :p

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
V Sloveniji veljajo slovenski zakoni jih morajo upoštevati pripadniki vseh religij, ateisti, vesoljci,...vsi.
Kolikor vas berem ,boste tudi takrat ko bodo islamisti predlagali uvedbo širjadskega prava, veselo ploskali in zagovarjali strpnost do kamelarjev.
Podpiram pa Korošce in po njih bi se morali zgledovat. Ne v vsem ,tu pa......

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
saj vem da smo zakon
evil.gif
še vedno pa v vseh teh straneh niti 1 pametnega razloga proti džamiji nisem prebral! Primerjava z bombami pač ni na mestu! Sam poglej koliko katolikov je tudi morilcev.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Prav tako ni nekega pametnega razloga za đamijo. Pustimo enakopravnost, pravico do đamije in podobne neumnosti.
Po mojem nam tega ni treba, in če je Koroški zakon Evropski smo mi dobro toliko Evropski , še več ,smo še boljši in gradnje ne prepovedujemo, omogočamo je pa tudi ne
evil.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
V Sloveniji veljajo slovenski zakoni jih morajo upoštevati pripadniki vseh religij, ateisti, vesoljci,...vsi.
Kolikor vas berem ,boste tudi takrat ko bodo islamisti predlagali uvedbo širjadskega prava, veselo ploskali in zagovarjali strpnost do kamelarjev.

Napisal si, da bereš.
zmaga.gif
Lahko še citiraš s katerega posta si sklepal zgoraj napisano?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

sirijadsko pravo....
cheer.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Torej referenduma ne bo, mošeja bo, sektaši se bodo pomaknili iz BIH proti SLO, potencialni teroristi nas bodo obiskovali iz celega sveta, če naredimo pizdarijo, dobimo po piški, obveščevalne službe bodo imele precej dela, najverjetneje ne bo uspeha, živeli bomo lepo naprej vse do trenutko, ko bo počilo, iz ene al pa druge strani, čudovito!

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

Napisal si, da bereš.
zmaga.gif
Lahko še citiraš s katerega posta si sklepal zgoraj napisano?

Saj se še spominš ; vsi indici utemeljeno kažejo na ......
evil.gif

Eni te spečejo hitro, drugi te cmarijo skozi celo življenje. Razumeš zdaj?

Glede na to da nas cmarijo že od pamtiveka, je ža počasi čas da zakrknemo. Če si že tako predstavljate to.

Pljuvanje čez ene in druge je nepomembno, prej kot to dojamete bolje bo za vas.

Si za leve ali desne, oboji te v čokoladno oko
wink-1.gif

Se pravi, če dovolimo ene, zakaj toliko proti drugim? So ti prvi res tako različni od drugih?
Borjo se za svojega namišljenega prijatelja, delajo to kar njihov namišljen prijatel reče, kar reče namišljen prijatelj nekoga drugega je nesprejemljivo.

Meni ne bo nihče nakladal čez muslimane, dokler je privrženec kristjanov. Pokvarjeni so/ste eni bolj kot drugi. Manipulirajo šibke do mere skrajnosti in hujskajo ene proti drugim.

Dokler ste pa pač pristaši enih, ki si lahko v tej državi dovolijo vse, bom navijal da dobite konkurenco
wink-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.