Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
temeljno vprašanje je ali biti tako strpen, da medse sprejmeš nestrpneža.
Dzamija kot taka ni problem, ima pa simboličen pomen. Kot je nekdo omenil, ENA džamija ni problem, problem je pa PRVA.
Če gledam pa čisto politično, džamijo in dogodke v njej bo veliko težje spremljati/nadzorovati kot neko halo Tivoli.
lp
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:Če gledam pa čisto politično, džamijo in dogodke v njej bo veliko težje spremljati/nadzorovati kot neko halo Tivoli.
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Res zanimivo !
V tem času ko sem bil odsoten sem se vozil z avtom in poslušal radio. Med drugim sem slišal da je danes ravno leto dni od kar so ISLAMSKI SKRAJNEŽI na predvolilnem shodu najprej ustrelili nato pa še raztrelili Benezir Buto. Prvi atentat pa su poskušali neposredno po njeni vrnitvi v domovino pred dvemi leti.
Miroljubnost islama je tudi v omenjenem primeru evidentna
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
ksz
Jaz imam pa eno vprašanje za vse privržence drugih kultur.
Zakaj skušate preoblikovati NAŠO kulturo, zakaj ne greste živet v okolje, kjer je VAŠA kultura lepo sprejeta?
V Sloveniji tako ali tako nimate korenin zato ne razumem, zakaj vztrajate pri nas?
Pa tukaj sedaj sploh ni važna politična opcija, ne značajske karakteristike enih ali drugih, samo ta gola dejstva.
Prosim, če je nekdo tako prijazen in strpen pa mi to razloži, ker pač ne razumem.
lp
Citat:
Uporabnik reality pravi:
si mogoče povedal zakaj napadajo...
ker pošiljajo hamasovi bojevnki rakete na Izrael........... in kaj je zdej se še branit ne smejo... Problem je v hordi in muslimanih samih, k jih verniki pozivajo k napadom, takarat se prebudijo fanatiki...
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
temeljno vprašanje je ali biti tako strpen, da medse sprejmeš nestrpneža.
Dzamija kot taka ni problem, ima pa simboličen pomen. Kot je nekdo omenil, ENA džamija ni problem, problem je pa PRVA.
Če gledam pa čisto politično, džamijo in dogodke v njej bo veliko težje spremljati/nadzorovati kot neko halo Tivoli.
lp
Citat:
Uporabnik reality pravi:
kako veš katere vere je bil božiček...........
prosim za vir..........
to je tvoj osnovni problem, spet posplošuješ.....