referendum proti dzamiji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Sam noben mi pa ne odgovroi,

ALI BODO LAHKO TULILI Z MINARETA ALI NE???

musliji bodo posnemal RKC in bodo natepaval fantke na temu minaretu in bodo tko pršparal na svojih glasilkah, kr se bodo tamali drli
hysterical-1.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Z minareta se ne tuli.
Z minareta se poziva k molitvi tako, kot to počno zvonovi v "naših" cerkvah. In zadeva je vsekakor tišja kot zvon in verjemi - veliko manj moteča.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Z minareta se ne tuli.
Z minareta se poziva k molitvi tako, kot to počno zvonovi v "naših" cerkvah. In zadeva je vsekakor tišja kot zvon in verjemi - veliko manj moteča.
Ne vem kako to slišijo to tvoja ušesa, ampak meni se to sliši kot tuljenje
hysterical-1.gif

Zvonjenje je pa del naše kulture, in če koga moti naj gre stran od zvonika. Če pa hočeš čutiti zvonjenje moraš v "turn" takrat ko je pritrkovanje . Tisto pa je" ropot" in če nimaš zamašenih ušes je zvok na meji bolečine.
aplauz.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Seveda je to tvoj izredno subjektiven pogled na zadevo, ki je začinjen s tvojo zavrtostjo in nestrpnostjo.
Kaj je tišje in kaj je glasnejše in kaj ima zvoke, ki bolj motijo se da pridobiti z meritvami.

Prej sem živel v bloku, kjer je bila relativno blizu (500m zračne linije) cerkev in zvonovi so me redno motili (budnica po prekrokani noči recimo). Na potovanjih se mi je že zgodilo, da sem imel sobo blizu džamije (manj kot 500m zr. linije) in me "dretje" niti slučajno ni motilo toliko kot zvonovi.

Kaj je del naše kulture pa seveda ne bi razpredal. Meni kot ateistu je čisto vseeno kdo poziva k molitvi v mojji bližini, mi je pa nesprejemljivo, da nekdo v istem sestavku uporabi besedo "naša kultura" in je hkrati nestrpen.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.778
176
63
ksz

Jaz imam pa eno vprašanje za vse privržence drugih kultur.
Zakaj skušate preoblikovati NAŠO kulturo, zakaj ne greste živet v okolje, kjer je VAŠA kultura lepo sprejeta?
V Sloveniji tako ali tako nimate korenin zato ne razumem, zakaj vztrajate pri nas?
Pa tukaj sedaj sploh ni važna politična opcija, ne značajske karakteristike enih ali drugih, samo ta gola dejstva.

Prosim, če je nekdo tako prijazen in strpen pa mi to razloži, ker pač ne razumem.

lp

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
"Česar ne poznamo, ker nas naša kultura tega ne uči, nam razloži druga kultura, samo dovolj veliko srce moramo imeti za kaj takšnega."

Evo.. izjava učenke 9. razreda. Neprimerno na višji ravni od vseh nacijev, ki jokate glede đamije.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Morda sem izpadel nestrpen, sam mislim da sem previden in zaradi tega se nekako držim fiozofije jkatera pravi da novo ni nujno tudi boljše.
Če vzameva čisto vsakdanje stvari ; vista ni boljša od XP, genetsko spremenjenih rastlin se bojim,varnejše se mi zdijo tiste stare ; nove sorte jabolk so lepe na pogled in ne nujno boljšega okusa kot stare sorte in zato tudi nisem prepričan da je đamija tako koristna pridobitev.
grims-1.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Veš kaj, pozanmo svobodo... ki jo vi ne.......

Grožnje so že če kakšno karikaturo daš v cajtng... v EU so pisci celo bili usmrčeni.....
Še enrkat vaša vera ni strpna je skrajno pokvarjena ali pa jo tako interpretirate... Mi pa nismo krivi če ne znate oblvadovat svojih fanatičnih skrajnežev...

Islam ste pripeljal na to točko, da ateist ali pa katerikoli drugi vernik o vas razmišlja... al je fanatik, se bo raztrelu, ali je dober človek.......

Glede nato, da serjete po vsem svetu ni čudno, da je tako... Iziživljate se pa močno nad drugačnmim in drugim veram... In ne govorte, da ste strpni ....

DALEČ OD TEGA... STE MORILCI......... ko boste obvladali najprej svoje ljudi, potem ne bo proti vam mel nobeden nč....

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik reality pravi:

Grožnje so že če kakšno karikaturo daš v cajtng... v EU so pisci celo bili usmrčeni.....
Še enrkat vaša vera ni strpna je skrajno pokvarjena ali pa jo tako interpretirate... Mi pa nismo krivi če ne znate oblvadovat svojih fanatičnih skrajnežev...

Islam ste pripeljal na to točko, da ateist ali pa katerikoli drugi vernik o vas razmišlja... al je fanatik, se bo raztrelu, ali je dober človek.......

Glede nato, da serjete po vsem svetu ni čudno, da je tako... Iziživljate se pa močno nad drugačnmim in drugim veram... In ne govorte, da ste strpni ....

DALEČ OD TEGA... STE MORILCI......... ko boste obvladali najprej svoje ljudi, potem ne bo proti vam mel nobeden nč....

tu je keč

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik reality pravi:

Spregledal si dejstvo da se obnašajo tako kot smo se v Evropi okrog leta 1500 ko smo kurili čarovnice,prešuštnice (tam jih sedaj kamenjajo),so fanatično verni (sveta inkvizicija), imajo notranje spopade med suniti in šiiti ( razkol med katoličani in protestanti).
To da misliti da bo morda čez 500let boljše
crazy1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik reality pravi:

Ko boš sposoben dojet, da ni vsak, ki ne sovraži Islama, Musliman, bo vredno da tvoje poste preletim. Dokler pa boš razmišljal na ravni 10letnika, ki je poslušal opranga starga fotra doma, boš pa na ignore.

pozdrav.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik reality pravi:

Ko boš sposoben dojet, da ni vsak, ki ne sovraži Islama, Musliman, bo vredno da tvoje poste preletim. Dokler pa boš razmišljal na ravni 10letnika, ki je poslušal opranga starga fotra doma, boš pa na ignore.

pozdrav.gif
A ti je povedov in ker je zmanjkalo argumentov daš človeka na ignore
stupid-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Mi (zagovorniki đamije) se precej bolj primerno času obnašamo... Smo v EU in bistvo EU je povezovanje med narodi in kulturami na različnih slojih. Ti in tebi podobni pa živite še naprej v času, kjer bi vse manjšine in različne kulture iztrebili. To je miselnost prejšnega stoletja, ko so folku prali možgane in jih poskušali čim bolj izolirat (eni in drugi)....

Ko Amerikanci posiljujejo Slovenijo s svojo "kulturo" je vse sprejemljivo. Malo si preberi temo o Božičku naprimer, pa malo poglej po trgovskih centrih in preštej katerih napisov je več - "Merry Christmas" ali Vesel božič. Valentinovo in halloween sta itak že par let skoraj Slovenska nacionalna praznika.... ampak vse to sploh ni problematično. Stavba! Stavba sredi Ljubljane. To je tisto, ki bo uničilo in poteptalo slovensko kulturo!

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik reality pravi:

pozdrav.gif
A ti je povedov in ker je zmanjkalo argumentov daš človeka na ignore
stupid-1.gif

Kaj mi je povedal? Da sm Musliman pa morilc?
crazy1.gif

Pa ni mi zmankal argumentov ampak se mi jih ne da še desetič pisat...

Nazadnje urejeno:

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Smo videli povezljivost Vaše kulture z Evropsko ob objavi karikatur preroka Mohameda v časopisih. Protestirali in razgrajali ste TUDI po Evropi in zahtevali neka opravičila , pa čeprav Evropska kultura nekako ne pozna takšnih reakcij zaradi nekih karikatur.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Smo videli povezljivost Vaše kulture z Evropsko ob objavi karikatur preroka Mohameda v časopisih. Protestirali in razgrajali ste TUDI po Evropi in zahtevali neka opravičila , pa čeprav Evropska kultura nekako ne pozna takšnih reakcij zaradi nekih karikatur.

Smo? Pa kaj si ti resnično tok tup?

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Ti veš kako si ga razumel in če si "razgledan" mu boš dopovedal da je v zmoti.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Mar ti nisi videl protestov ?

Protesti so bili! Groza! Tragedija! Katastrofa za vse.

1. kdorkoli ima IQ visji od sobne temperature ve da ima lahko provociranje na rasni/verski/... osnovi posledice,
2. na proteste zaradi podgane si verjetno "pozabil"?!

Najbolj tragicna stvar zadnjih 50 ali 500 let so zagotovo PROTESTI. Wow!
stupid-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.