referendum proti dzamiji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik reality pravi:
ne predsodke o gejih, frizurah, bradah, oblačilih, ženskah, itd itd o veri

imajo muslimani................. v tem je keč........

teb bi ful pasala titula "musliæ" ....

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
po vaši verski morali je eden čudež, da je v am. vojski...

Še vedno nisi navedel zakaj se me sabo tako množično pobijate, raztreljujete svoje otroke, bolnice......

Zakaj ženskam, otrokom in invalidom natikate semtrex okol pasu......................
in to ne samo za cilje vojske ampak lastnih ljudi... itd.....

skratka ste neobljadljivi... tako kot so naprimer šipci na Kosovu... sej če bi se dalo vas civilizirat tega problema nikjer nebi bilo....

v tem je keč

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Eden? Kaj nisi rekel da je jih je "veliko"?
Upas se filozofirat o medebojnem pobijanju po WWI? WWII? Konc. lagerjih? Atomski bombi?

Semtex za pasom ali nekaj tonska bomba na glavo. Ucinek ja vsaj enak. Prvo je terorizem, drugo pa osvobajanje?
stupid-1.gif

"Sipci" niso avtomaticno muslimani, najbolj znan "Sipac" in oce kosovske drzave je bil katolik.
shocked-1.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:Semtex za pasom ali nekaj tonska bomba na glavo. Ucinek ja vsaj enak. Prvo je terorizem, drugo pa osvobajanje?
stupid-1.gif

Razumem kaj želiš povedat. Ampak eno ne opravičuje drugega. Jaz obsojam oboje. Ravno to pa mi manjka pri naših "evropskih" muslimanih, da ne obsojajo terorizma skrajnih muslimanov nad civilisti. Oz. če že potem zelo medlo...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:Semtex za pasom ali nekaj tonska bomba na glavo. Ucinek ja vsaj enak. Prvo je terorizem, drugo pa osvobajanje?
stupid-1.gif

Razumem kaj želiš povedat. Ampak eno ne opravičuje drugega. Jaz obsojam oboje. Ravno to pa mi manjka pri naših "evropskih" muslimanih, da ne obsojajo terorizma skrajnih muslimanov nad civilisti. Oz. če že potem zelo medlo...

Kdo je skrajnez v Iraku? Afganistanu? Palestini? Na napacno vprasanje zelis pravilen odgovor.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
kaj si ti easy sploh tako tecen. ce je islam vera miru in ljubezni bi bil ti malce bolj strpen tako si pa samo eden izmed najvecjih nestrpnezev na tem forumu in spodbujevalcev k nemiru
stupid-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Back to the future ali...

Časopis “Slovenec” je 25. oktobra 1917 v rubriki Primorske novice objavil sledečo novico:

„Džamija na Soči. Za mnogoštevilne mohamedance, ki se bore na soški fronti, so zgradili prekrasno džamijo, v kateri bodo mogli vsaj posamezni oddelki izvrševati svoje verske dolžnosti. Sam sarajevski reis-el-ulema, kakor tudi vojaški muftija odideta k slovesni otvoritvi.”

MosejavLogupodMangartomf3f9d.jpg

Dzamija v Logu pod Mangartom med prvo svetovno vojno

Dzamija bi bila danes vsekakor neprecenljiv kulturni spomenik in prvovrstna turistična atrakcija. Kaj se je z njo zgodilo? Glede razlogov njene poruštive obstaja več razlag. Tomaž Ovčak je v svojem članku “Mošeja v Logu pod Mangartom”, objavljenem na spletni strani http://www.soskafronta.com/, zapisal, da je bila po pripovedovanjih dzamija trn v očesu italijanski upravi, saj so se Italijani bali Bošnjakov bolj kot hudiča, in da so jo porušili kmalu po koncu svetovne vojne.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Zbudi se, govorimo o današnjih časih......

vem da so šipci še 100 let nazaj.. imaš prau katoliški šipci, čeprav so v manjšini so zgled svojim muslimanskim šipcem, ki jih je večina...........

Problem je ta, da se ne znajo držat enih norm............ pravil in toleranc. Če že govoriva o njih Kosovske šipce ne marajo tudi v rodni Albaniji, naseljujejo zemljo kot kočevski medved in si jo lastijo.......

da o drugih navadah raj ne govorim........ sicer pa svoje ljudi menda poznaš....

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Uporabnik reality pravi:
ja sam dokler v imenu pravljice ne maltretirajo, pobijajo mi je vseno za te ovce.......

dobro veš da se ne bo ustavilo pri džamiji...

to pa zato ker: muslimani so zelo...

gostoljubni ,
zelo miroljubni ,
integracija jim gre dobro od rok ,
priseljeni musliči so spoštljivi do nativcev ,
njihovi muftiji so izredno tolerantni - sploh do žensk ki niso muslimanke ,

brez komentarja:
božič je zlo
brez komentarja 2

in tega je še na tone...
crazy1.gif

B52Original.jpg

new-pictured.png

zmaga.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ti razlikujes termin placanec - mercenary vs. vpoklicani vojak?

se enkrat, zakaj, kot prinasalec miru in strpnosti, toliko gneva iz tvojih postov? preziras koran ali se ga drzis besedo za besedo?

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.231
216
63
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Ja, ostali so pa krivoverci. Isto se jim piše kot nevernikom, tud jest se spomnim župnika, ki je rekel, da se bodo cvrli v peklu.

Jim je tudi zagrozil, da jih bodo zaklali, obglavili, jim razstrelili avtobus z otroki na poti v šolo v 21. stoletju ?
smirk-1.gif

Vem za križarske vojne, samo so bile stoletja nazaj....
smirk-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
To naj bi bil vazen podatek za zrtev?!
stupid-1.gif
Tolazba? Btw, vpoklic je bil ukinjen pred 30+ leti in "vpoklicanih vojakov" ni.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
eazy, kot sem ti že nekoč dejal...tvoje pisarjenje je ogromna anitreklama za islam. Bolje, da bi nehal delati sramoto.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
to je vse kar ti je ratal skupaj spacat?

na tistih nekaj linkov ki kažejo pravi obraz musličev, je tebi ratalo prilepit 2 bombnika ki jih je razvila in jih uporablja država na drugi celini....

no, ampak vredu: te bom posnemal.

jaz sem proti džamiji zaradi tega ker musliči imajo:
shahab_3.jpg

post-1-1157552552.jpg

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Primerjas ameriski in iranski vojni aresenal? Ce bi prilimal 1000000000 slikic bi bil zadovoljen? Ali mislis da primankuje slikic ameriske vojske?!
stupid-1.gif

Tistih nekaj linkov nima veze z Islamom...
1) prvi link govori o lastniku indijske restavracije ,ki prepove vstop psu zaradi higiene (drugi dan se opravici lastniku btw)
2) drugi link nima veze z miroljubnostjo ampak je analiza kriminalite (po kateri tukajsnji muslimani ne odstopajo od evropskega povprecja in so krepko pod povprecjem preostalega dela YU). Preveri na prilozeni tabeli.
...
..
.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Primerjas ameriski in iranski vojni aresenal?
hočeš povedat da iranska bomba / raketa / tank / .... ne ubije ljudi in zato ga ne smem primerjat z ameriškim arsenalom?
shocked-1.gif

da je v iranskih raketah v resnici cvetni prah?
stupid-1.gif

glede indijca: skliceval se je na njegovo vero. boli me k*rac če je marsovec. njegova vera mu je delala probleme - islam mu je delal probleme.
drugi link ima zelo veliko z miroljubnostjo. aja, mogoče pa zate kriminalna dejanja so miroljubna v bistvu.... to ti iz korana bereš al kaj?
ja, tisti linki nimajo veze z islamom....
hysterical-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Spet imas tezave pri razumevanju? Filozofiral si o pomanjkanju slik ozr. materiala v wackotovem postu. Zagotovo se zavedes da je tega materiala ogromno in konkretno vec od slik iranskega arsenala/iranskih zrtev/iranski raket/iranski karkoli.

Lastnik restravracije se je drugi dan opravicil in pojasnil da ni bilo veze z vero ampak "health standardi". Dvomim da bi psa pustili v katerkoli ljubljansko restavracijo brez vnaprejsnjega dogovora z lastnikom.

Drugi del ocitno nisi razumel. Ne govori o miroljubnosti in tudi ce bi govorila kazejo rezultati v prid tukajnjim muslimanom. Ce ponovimo:
- govorijo o drugi zadevi
- rezultati so "pozitivni"

Nazadnje urejeno:

matej_

Guru
25. okt 2007
2.152
672
113
mater ste potrucani s temi musliæi.

ne morjo prit v eno drugo državo pa svojo vero cepit ljudlem v glavo. živim v mestu kje je več neslovencev kot slovencev. cerkev katoliško imam cca 70mm zračne linije od okna. zvonijo sam za maše. ok kul naj jim bo.
se mi pa nikakor ne dopade da bi sreedi mesta stal minaret da bi se en dru dol. pa namest drenja dejte zvonik pa bo stvar takoj rešena. pri musličih me moti nestrpnost do drugače mislečih.
res so miroljubni če obtožite žensko s kamenjanjem, potem pride za cel stadion moških ki mečejo kamne v njo. res so napreden narod. ni kaj vsaj do kamna pa štrika so prišli.
mene ljudje ne motijo kere vere so. mene motijo njihova dejanja.

zakaj bi mogu enga človeka bek spravit če je druge vere? mislim katastrofa. naj bo tiste vere kere sam hoče da je pa naj bo musliæ katolik, al pa naj veruje v sosedovega lojzeta. zakaj morjo zatirat ženske pa otroke? ali niso tudi oni ljudje?

glede šipcev pa ne bom zgubljal besed. oni so republika za sebe. mislijo da jim je vse dovoljeno. z noži za pasi, hodijo v grupah so glasni. ko pa kje srečaš kerga na samem so pa tih ko miši pa gledajo v tla ko greš mimo njega. če jim ne paše slovenija pol ne vem kaj tu delajo. meja je odprta naj grejo drugam sraje delat.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Spet imas tezave pri razumevanju? Filozofiral si o pomanjkanju slik ozr. materiala v wackotovem postu.
Ne, ti imaš probleme z razumevanjem. Govoril sem o tem da ameriški bombnik nima nikakršne veze z nestrpnostjo muslimanov v evropi napram nativcem v državo kamor so se oni priselili.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.