Citat:
Uporabnik reality pravi:
ne predsodke o gejih, frizurah, bradah, oblačilih, ženskah, itd itd o veri
imajo muslimani................. v tem je keč........
teb bi ful pasala titula "musliæ" ....
Citat:
Uporabnik reality pravi:
ne predsodke o gejih, frizurah, bradah, oblačilih, ženskah, itd itd o veri
imajo muslimani................. v tem je keč........
Citat:
Uporabnik eazy pravi:Semtex za pasom ali nekaj tonska bomba na glavo. Ucinek ja vsaj enak. Prvo je terorizem, drugo pa osvobajanje?
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:Semtex za pasom ali nekaj tonska bomba na glavo. Ucinek ja vsaj enak. Prvo je terorizem, drugo pa osvobajanje?
Razumem kaj želiš povedat. Ampak eno ne opravičuje drugega. Jaz obsojam oboje. Ravno to pa mi manjka pri naših "evropskih" muslimanih, da ne obsojajo terorizma skrajnih muslimanov nad civilisti. Oz. če že potem zelo medlo...
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Uporabnik reality pravi:
ja sam dokler v imenu pravljice ne maltretirajo, pobijajo mi je vseno za te ovce.......
dobro veš da se ne bo ustavilo pri džamiji...
to pa zato ker: muslimani so zelo...
gostoljubni ,
zelo miroljubni ,
integracija jim gre dobro od rok ,
priseljeni musliči so spoštljivi do nativcev ,
njihovi muftiji so izredno tolerantni - sploh do žensk ki niso muslimanke ,
brez komentarja:
božič je zlo
brez komentarja 2
in tega je še na tone...
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Ja, ostali so pa krivoverci. Isto se jim piše kot nevernikom, tud jest se spomnim župnika, ki je rekel, da se bodo cvrli v peklu.
hočeš povedat da iranska bomba / raketa / tank / .... ne ubije ljudi in zato ga ne smem primerjat z ameriškim arsenalom?Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Primerjas ameriski in iranski vojni aresenal?
Ne, ti imaš probleme z razumevanjem. Govoril sem o tem da ameriški bombnik nima nikakršne veze z nestrpnostjo muslimanov v evropi napram nativcem v državo kamor so se oni priselili.Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Spet imas tezave pri razumevanju? Filozofiral si o pomanjkanju slik ozr. materiala v wackotovem postu.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
- rezultati so "pozitivni"