referendum proti dzamiji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ko boste spet znali stavke oblikovat, bo vas kdo mogoče resno jemal.

Neverjetno. Sam piše, da ljudje iste vere počnejo eni in drugo.
Ampak pri veri A pride do zaključka, da je vera A evil, pri veri B, pa da je čist OK.

"Ne glede kaj naš Franček naredi, vedno je slab sosedov Andraž!"

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Vera, oz vaši vernik, ki uporabljao ženske, otroke in invalide, sa svoje sprevžene suicide napade ... no sej to pove vse...

ne samo to da ste blazni....

ste tudi pi čke

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
ne predsodke o gejih, frizurah, bradah, oblačilih, ženskah, itd itd o veri

imajo muslimani................. v tem je keč........

v Iran se pejt sprehajat za punk frizuro...... boš vidu kaj nočeš razumet.... v tem je ves keč.....

Ste med vsemi verami najbl nestrpen... poleg tega pa je že na bbc jevem dokumentarcu reku muslič, da je pohablanje žensk v afriki, rezanje klitorisa izkrivljanje vere...... kakor vse drugo.....

Višek vsega je da se sovražite tudi med sabo kot veliki verniki, pobijate nedolžne in to z pomočjo otrok, žensk in invalidov....

tok podlosti v tem tisočletju ni sposobna narest nobena druga vera........

Že to da nevernikom pravte vsem drugim razen muslimanom, je trditev, kok sprejemate druge vere....

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Presaltal sem ,ker sem mislil da si dojel kaksne bedarija pises? Zagotovo si opazil da sem tvojo trditev demantiral z tvojim virom?! Brezveznim ampak tvojim. Enako velja za BBC dokumentarec, preberi vsaj povzetek vsebine dokumentarca.

Prvic ocitno nisi dojel, tokrat sem oznacil bistvene dele za razumevanje:

The broad answer is that the Koran, like any religious writ, is full of ambiguities, vague metaphors and even outright contradictions. (Which Bible verse do you prefer : the one in Leviticus that says adulterers ''must be put to death'' or the one in John that quotes Jesus saying, ''If any one of you is without sin, let him be the first to throw a stone''?)

Upam da ti uspe...

Nazadnje urejeno:

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik reality pravi:
Vera, oz vaši vernik, ki uporabljao ženske, otroke in invalide, sa svoje sprevžene suicide napade ... no sej to pove vse...

ne samo to da ste blazni....

ste tudi pi čke

Ne, "vasi" verniki so bili bolj civlizirani in samo spustijo nekaj tonsko bombo na neko vas ali mesto. Pustijo za sabo mrtve ali pohabljene neglede na spol, starost
crazy1.gif
Homoseksualcem cvetijo rozice od Kalifornije (Prop 8) do Beograda (redno vsesplosno pretepanje). Zenske tudi "uzivajo", se posebaj obiskovanje socialnih delavcev in obcasno smrt (spremljas novice?).

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
pr vas socialne delavke ne poznate....

zakoplete in kamenjate..... kr se tiče vojne... med njimi so tudi muslimani, ki tolčejo po vas...... in se sramujejo svoje vere....

tko da.....

Še zmeraj ženksa, lahko gre oblečena in svobodna iz zakona...
Bombe padajo zato, ker se vaši vrli bojevniki skrivajo za otroki, ženskami ...

sveta vojna...... ja my ass...

nebovljadljiva horda, ki se (vsaj nekaj dobrega) pobija med sabo... Glede nato da si šipac.. pa tako ali tako po zakonsko obravnavate z noži tudi med sabo... to vam je običaj.... in napadate v skupinah (takoimenovanih tropih) in imate plemensko ureditev...

Vprašanje je zakaj Čečenija, Iran, Irak, Afganistan ceu Z svet tolče po vas......

VERJEMI NI NAKLJUČJE..... pa osebno noben nima nič proti vaši veri, če nebi v imenu alaha delali same pizdarije......

Že če se v Iraku ali Afganistanu pogovarja z kakšnim tujcem, mu režete goltalec...

Zanimivo obliko Korana predstavljate... resnično

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
vidim da ne dojameš........, ne govorim o družinah kot posamezen subjekt, ampak o družbi........

Zdej vsako tragedijo daješ osebno... če pa naprimer cela vas linča žensko je pa z to družbo nekaj narobe ali ne po tvoje.... al pa masovno pohabljajo ženske... v imenu vere

in še nekaj veliko vojakov v recimo am. vojski je muslimanov.....

kaj praviš na to...
kaj praviš nato, da se pobijate med sabo i n to masovno zraven celo vrtce in bolnice....

kaj praviš kakšen vernik je to, da otroku opasa semtrex in ga pošlje v bolnico da se raztreli...

no razsvetlji me ti moj prerok....

Nazadnje urejeno:

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Lahko mu napišeš še takšne argumente pa jih bo poskušal na vsak način demantirat. To je vera. Ovčice slepo sledijo svojemu pridigarju. Brezveze se ubadat z verniki... Naj verjamejo v pravljice, če jim je tako lažje.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
ja sam dokler v imenu pravljice ne maltretirajo, pobijajo mi je vseno za te ovce.......

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
ja normalno... od bi rad avtonomijo.......... sej veš kako gre pri njih.......

reprodukcijo imajo v krvi.... m2

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik reality pravi:
vidim da ne dojameš........, ne govorim o družinah kot posamezen subjekt, ampak o družbi........

Zdej vsako tragedijo daješ osebno... če pa naprimer cela vas linča žensko je pa z to družbo nekaj narobe ali ne po tvoje.... al pa masovno pohabljajo ženske... v imenu vere

in še nekaj veliko vojakov v recimo am. vojski je muslimanov.....

kaj praviš na to...
kaj praviš nato, da se pobijate med sabo i n to masovno zraven celo vrtce in bolnice....

kaj praviš kakšen vernik je to, da otroku opasa semtrex in ga pošlje v bolnico da se raztreli...

no razsvetlji me ti moj prerok....

Sej tudi jaz nisem govoril samo o eni zenski ampak o zenskah nasploh.... Zagotovo spremljas novice in si opazil da so taksne stvari vedno bolj pogoste? Priklepanje, pretepanje, umori.

V celotni ameriski vojski je 1.4mio vojakov v aktivni sluzbi, od tega je 7.000 muslimanov. Veliko?
stupid-1.gif
Za primerjavo, v Iraku trenutno sluzi cez 130.000 vojakov.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Nevernik je za muslimane vsak, ki ni islamske vere.

Pa za našo cerkev tudi. Se spomnim kako je župnik razlagal, kako bodo šli vsi v pekel. Ateisti, muslimani, budisti... za pravoslavce se pa ne spomnim.

"neverniki" so samo ateisti...
Ja, ostali so pa krivoverci. Isto se jim piše kot nevernikom, tud jest se spomnim župnika, ki je rekel, da se bodo cvrli v peklu.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.