Citat:
Uporabnik grobo pravi:
KSZ.
Na Trojanah sem imel zadnjič srečo in je bil precej dober. Če si že v teh krajih se odpravi malo naprej v smeri Zagorja v gostišče Medved (označeno), kjer imajo tudi steak-e precej dobro (na izbiro je tudi meso škotskega goveda).
Drugače sem pa včeraj na roštilj vrgel odlično uležan kos (no dva) rostbifa, ki sem ga dobil pri lokalnem mesarju (btw. če je kdo zasavc - mesarija Kum na tržnici ga ima precej redno na zalogi), naredil podlogo iz rukole in užival. Sem pa hkrati pri drugem mesarju naročil še T-bone, kateri pa pride na spored čez kakšen teden/10 dni.
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
![]()
Vizzzi a bi ti bil moj prijatelj? Predlagam srečanje! Pa kar pri tebi da se še ne boš vozil in si stroškov delalAja do tačaš pa pusti T-bonara pri miru!![]()
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Odkrito povedano, kljub temu da sem velik ljubitelj mesa jih še kaj dosti nisem jedel, sem pa za mediuma! Nimam rad da je preveč surov, niti nimam preveč pečenega rad! Žal tukaj na štajerskem ni neke posebne izbire. Nazadnje sem jedel steak v Trojanah in je bil bolj tako, srednja žalost.
Zahebu ime. Je Gostišče Maček. Ko prideš do gostišča Trojane se pelješ po reginalki proti Izlakam/Zagorju greš prvi odcep levo - je tabla in se pelješ do prvega naselja (Šentgotard), kjer gostišča ne moreš zgrešiti.Citat:
Uporabnik cresh pravi:
ej grobo kje točn pravš da je ta gostilna Medved? Kake so pa kej cene?