Citat:
Uporabnik tomi pravi:
http://www.finance.si/336413/Razlog-zakaj-vam-ne-dam-slu%C5%BEbe
nič ne škodi če si preberete![]()
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Eni enostavno niste sposobni doumeti članka očitno. Tip izhaja iz predpostavk, da mu bo posel cvetel, pa še ne dobi niti toliko ven, kot če bi oddal flat namesto dajal kruh ducatu ljudi, da bi imel sam omembe vreden dohodek.
walda, da ne ker je šel s popolnom napačnimi predpostavkami in pretiranimi zneski (recimo 10 eur/m2) stroškov z ideologijo ki pravi da so vsi skorumpirani!če bi blo to res v HU nebi nič laufalo...
To sem vprašal zato, ker on očitno zelo dobro pozna gospodarske razmere na Madžarskem in določene ukrepe njihovih vladajočih, ki se kažejo v prihodnosti.Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
jah pravi sodi o mojem nicku...s super pametnimi pripombami...
polek tega sprasujes kako kaze forintu...kdo pa bi lahko to vedel...jao
Lih kot off topic zanimivost, kje je to, da malo pogledam to čudo na Google Earth?Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
... v bloku za 25.000 ljudi (ja, tudi to obstaja, celo dve postni stevilki ima) v treh pizdah materinih na obrobju mesta....
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Poguglaj "Lajos utca 121 budapest"![]()
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
pa saj vidim da noben niti clanka ni prebral...skupni stroski so 13,5 € na mesec kar je preveč...saj ce zacnes biznis ne rabis takoj siloit v center...jao
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Sj ni tok kritično, pač fužine budimpešte...![]()
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
dejstvo je da se je tip loto pač zadeve populistično....in je brez vrednosti...tudi kot politično kritičen
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
OK, I give up.
Mi lahko, preden odjebem iz teme kjer sem ocitno "nadmasen sa strane boljih ljudi" samo poves koliko zaposlenih imas, koliko si ti osebno lansko leto zasluzil za podjetje, in koliko so tvoji zaposleni prinesli notri denarja, kaksni so bili tvoji povprecni skupni (total loaded) stroski na zaposlenega, in koliko profita si imel?
Niti ni tako hudo, 10 nadstropni bloki, samo da jih je 5+5+4 skupaj povezanih, kjer živim ni dosti boljšeCitat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
OK, I give up.
Mi lahko, preden odjebem iz teme kjer sem ocitno "nadmasen sa strane boljih ljudi" samo poves koliko zaposlenih imas, koliko si ti osebno lansko leto zasluzil za podjetje, in koliko so tvoji zaposleni prinesli notri denarja, kaksni so bili tvoji povprecni skupni (total loaded) stroski na zaposlenega, in koliko profita si imel?
kje je zdaj tvoja samozavest? kdo pravi da si "nadmasen sa strane boljih ljudi"? sem ti dal prav se spoznas, nekaj ves...zdaj pa jokcas....
nimam redno zaposlenih ker so preevelik strošek in jih najemam po potrebi...dobiček imam ne prevelik, zasluzil pa sem dovolj za udobno življenje pa še nekaj polek - moje osebno...da pa ne boš preveč pameten še dalje...imamo družinsko podjetje iz leta 93, ki še vedno laufa in je v dobri finančni kondiciji...
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
OK, I give up.
kje je zdaj tvoja samozavest? kdo pravi da si "nadmasen sa strane boljih ljudi"? sem ti dal prav se spoznas, nekaj ves...zdaj pa jokcas....
nimam redno zaposlenih ker so preevelik strošek in jih najemam po potrebi...dobiček imam ne prevelik, zasluzil pa sem dovolj za udobno življenje pa še nekaj polek - moje osebno...da pa ne boš preveč pameten še dalje...imamo družinsko podjetje iz leta 93, ki še vedno laufa in je v dobri finančni kondiciji...
Ne skrbi za mojo samozavest, je imam dovolj da mi je jasno kdaj se pogovarjam z bukovim deblom. Mi je pa vsec, da "so zaposleni prevelik strosek".![]()
Ampak, all in all, ostal sem brez tocnega odgovora na moje vprasanje. Nic hudega. Sem pa vesel zate, da fotrovo podjetje se vedno laufa.
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
http://www.finance.si/336413/Razlog-zakaj-vam-ne-dam-slu%C5%BEbe
nič ne škodi če si preberete![]()