Ponavadi take postavitve izsili kak VIP ali sitnez v vasi.In potem smo se mariborčani pizdili na Kanglo!?
Ali pa smo mi edini s kohones v Slo?
Malo naprej od tistih bal pri znaku. Majhen trinožec kot go pro kamera, ni šans da ga vidiš.Tistih 30.
Kje je bil radar?
p.s. Trbovlje je cel 30. Pa vsi cajtngi in kafiči so polni te informacije.Ti bodo šele najebal
Pri nas ni to, ampak izključno polnjenje proračuna. So placi, kjer bi bilo nujno umiriti promet, pa ne hebejo.Ponavadi take postavitve izsili kak VIP ali sitnez v vasi.
Pri nas je eden hotel imeti ležeče policaje pred (edino) hiso sredi polja kjer se vozi med 30-40(zaradi ovinkov in ker so nasrali ograje z obeh strani cist do ceste).
In potem jamrajo da imajo nepregleden izvoz na cesto (zaradi lastne ograje, dvoriscna vrata tako da cakajo na cesti (ni dovoljeno....)
To je verjetno Polica pri Grosupljem?Malo naprej od tistih bal pri znaku. Majhen trinožec kot go pro kamera, ni šans da ga vidiš.
Mogoče so cigani v bližini, se skrivajo v koruzi, a na to pa nisi pomislil?Tko so pri nas obral celo vas, nekatere celo večkrat v istem dnevu za kar lepe denarje. Cona 30 pa tam kjer ni niti ene hiše.
Aha, sem imel prav, očitnoTo je verjetno Polica pri Grosupljem?
To je verjetno Polica pri Grosupljem?
Da se ne bo mešalo s Trbovljami.
Ja, Polica je. Brane mal čudno piše, sam tokrat sem ga zastopil.
Saj ga pri nas tudi postavijo 100m pred koncem Litije (samo se gradbena trgovina in avtopralnica na sliki, potem pa nekaj km polja. Ce ne ves punkta, potem ga ne opazis zlepa. Seveda redar ne cepi takole ob njem, ampak sedi 10m stran v avtu skrit za pralnico
??Dokler te ne slika v rit pred tablo za konec naselja je vse ok. Na Hanzijevi sliki je radar čisto korektno postavljen.
Tako je. Jaz sem imel praktično ideentičen problem samo z obrnjenimi vlogami - moja je vozila avto pisan name, jaz sem dobil obvestilo o prekršku + kazen na kar sem odgovoril v obliki zahteve za sodno varstvo kjer seem zraven priložil še dokaz, da takrat jaz nisem mogel upravljati z dotičnim vozilom pa se je vse skupaj ovrglo brez da bi me kdorkoli še kaj pozval k pojasnilu kdo je pravzaprav vozil avto.Če ima žena dokaz da ni vozila. Pričo, je bila štempljana v službi itd, samo dokaže da ni ona vozila, dolžna pa ovajati drugih ni, še posebno ne ožjih družinskih članov.