Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Tako.. prva furca z V1...
487km, povprecna hitrost 121km/h, Budapest-Dunaj-Budapest.
K-Band je v mestu tako nadlezen, da ga je bolje ugasnit - vsaka vrata 1000m naokoli zazna, ne vem ce je kdaj kazal manj kot 6 izvorov radarja. Bencinske postaje zazna pa ene 500m naprej. Nisem viden ene prave groznje na K, X-band se pa sploh zbudil ni.
Ka je zelo OK - stacionarne radarje na Madzarskem je zaznal ene 500-700m prej, preko odboja na drugih avtomobilih. Edino kar me je zmedlo je, da mi je ene 30km skoz kazal, tako po malem, da je za mano en sibek izvor Ka-ja... Kar je bilo cudno, ker Huni nimajo Provid... No, vse mi je postao jasno, ko je mimo mene padel en Volvo S80 medtem ko je Detektor izvajal mega lightshow - Volvov avtive radar je na istih frekvencah :S Malo nadzelno.
Laserja mi pa se ni uspelo v "real life" testu sprobat. Vse kar me je merilo so bile "strecke-kamera", ki jih je zavohal sele ko so me ze poskenirale... Drug teden grem na eno pot, kjer so Lidarji pogosti, pa porocam.
All in all, precej boljse ko moja prejsnja Cobra... Si pa moram enega BELa nekje sposodit, da primerjam...
Ko naredijo detektor Provid bom jaz George Bush in Barack Obama v enem. Skartka misija nemogoče.