Citat:
Uporabnik birca pravi:
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Kolega ga ne more prehvalit. Je imel prej kobro pa je blo ko da sediš v fliperju. Sam piska pa čivka.
Tale Valentin pa mu baje odlično služi in mu je že povrnil "strošek" nakupa.
Poročam, ko sprobam.![]()
Po mestu tudi Valentine kar jamra, boljši bi bil 9500ix, ker ima gps in lahko izločaš razne lažne alarme.
Naročil sem ga iz Nemčije, ne da se mi "jajcat" s to carinsko pošto. Pa še če nima kakega certifikata, mi ga lahko poberejo.
Teoretično.![]()
Citat:
Uporabnik john pravi:
Prednost vgradnih je, da ga lahko uporabljaš tudi na Hrvaškem in Avstriji.
Ima tudi funkcijo, ki je nevidna policajem. Policaji (ne pri nas) imajo tudi detektorje detektorjev![]()
Valentin one je dober detektor, vendar škoda ker nima GPS-a. Je pa dolgo časa bil med No1 detektorji.
LP
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Hotel je povedati, da se da nekatere radar detektorje zaznati (ampak, jasno, ne z dugim radar detektorjem - ceptav nekateri "puscajo" toliko, da jih v istem avtu drug radar detektor zazna).
Anway, @John, mene ne moti, da skoz cvili - zato sem ga pa kupil, da mi cim vec o okolici pove... Le malo se moram pogobiti v navodila, da mi pod doloceno mocno k-Band signala ne bo vec piskal (vizualno naj me pa kar opozarja)![]()
Sicer pa, vsakemu svoje - jaz sem sicer zadovoljen, ampam bompa vseeno se Bel-a probal![]()
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Hotel je povedati, da se da nekatere radar detektorje zaznati (ampak, jasno, ne z dugim radar detektorjem - ceptav nekateri "puscajo" toliko, da jih v istem avtu drug radar detektor zazna).
Anway, @John, mene ne moti, da skoz cvili - zato sem ga pa kupil, da mi cim vec o okolici pove... Le malo se moram pogobiti v navodila, da mi pod doloceno mocno k-Band signala ne bo vec piskal (vizualno naj me pa kar opozarja)![]()
Sicer pa, vsakemu svoje - jaz sem sicer zadovoljen, ampam bompa vseeno se Bel-a probal![]()
Detektor kot že ime pove ne oddaja nobenih signalov ampak jih samo detekta. Tako da nekako dvomim da se ga da detektirat.
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Detektor kot že ime pove ne oddaja nobenih signalov ampak jih samo detekta. Tako da nekako dvomim da se ga da detektirat.