Citat:
Uporabnik birca pravi:
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Kolega ga ne more prehvalit. Je imel prej kobro pa je blo ko da sediš v fliperju. Sam piska pa čivka.
Tale Valentin pa mu baje odlično služi in mu je že povrnil "strošek" nakupa.
Poročam, ko sprobam.
Po mestu tudi Valentine kar jamra, boljši bi bil 9500ix, ker ima gps in lahko izločaš razne lažne alarme.
Naročil sem ga iz Nemčije, ne da se mi "jajcat" s to carinsko pošto. Pa še če nima kakega certifikata, mi ga lahko poberejo.
Teoretično.
Citat:
Uporabnik john pravi:
Prednost vgradnih je, da ga lahko uporabljaš tudi na Hrvaškem in Avstriji.
Ima tudi funkcijo, ki je nevidna policajem. Policaji (ne pri nas) imajo tudi detektorje detektorjev
Valentin one je dober detektor, vendar škoda ker nima GPS-a. Je pa dolgo časa bil med No1 detektorji.
LP
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Hotel je povedati, da se da nekatere radar detektorje zaznati (ampak, jasno, ne z dugim radar detektorjem - ceptav nekateri "puscajo" toliko, da jih v istem avtu drug radar detektor zazna).
Anway, @John, mene ne moti, da skoz cvili - zato sem ga pa kupil, da mi cim vec o okolici pove... Le malo se moram pogobiti v navodila, da mi pod doloceno mocno k-Band signala ne bo vec piskal (vizualno naj me pa kar opozarja)
Sicer pa, vsakemu svoje - jaz sem sicer zadovoljen, ampam bompa vseeno se Bel-a probal
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Hotel je povedati, da se da nekatere radar detektorje zaznati (ampak, jasno, ne z dugim radar detektorjem - ceptav nekateri "puscajo" toliko, da jih v istem avtu drug radar detektor zazna).
Anway, @John, mene ne moti, da skoz cvili - zato sem ga pa kupil, da mi cim vec o okolici pove... Le malo se moram pogobiti v navodila, da mi pod doloceno mocno k-Band signala ne bo vec piskal (vizualno naj me pa kar opozarja)
Sicer pa, vsakemu svoje - jaz sem sicer zadovoljen, ampam bompa vseeno se Bel-a probal
Detektor kot že ime pove ne oddaja nobenih signalov ampak jih samo detekta. Tako da nekako dvomim da se ga da detektirat.
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Detektor kot že ime pove ne oddaja nobenih signalov ampak jih samo detekta. Tako da nekako dvomim da se ga da detektirat.