Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Jih dejansko redko srečam, še največ jih je poleti. Ampak dejansko, da dobi domačina ki se veliko vozi po teh cestah, je žalostno, ker lokacije niso spreminjali že vsaj 5 let. Govorim za Mislinja-SG-Dravograd-Ravne-Črna, v MB se peljem 1-2x letno. Bi pa rekel da 80% teh mest podpiram, kjer imajo radar, razen v Prevaljah pri TROju...
se strinjam, mene tudi vedno (2x) na novi lokaciji oz. na cesti, kjer ne vem, da redno stojijo
Ampak stojijo recimo od MB proti DG skoraj vsak dan za selnico, tam kjer je 24/7 črpalka, potem pa zelo pogosto so v Breznu pri Svetem Očetu Našem (cerkvi
) skriti, pa potem radlje pri Lidlu/Hoferju in naprej v Zg. Vižngi so tudi vsaj 1x tedensko in vsak petek/soboto zvečer, pa potem na dolgi ravnini, tam kjer prideš iz gozda na hmeljeva polja, pa najmanj 1x tedensko so na Murnhofu (to je tista ravnina malo pred dravogradom), v Dravogradu stojijo večkrat tedensko 100m od postaje naprej (prvi odcep). Med DG in RAvnami so redkeje ampak še vseeno enkrat mesečno, DG-SG so na 3 lokacijah najmanj 1x tedensko... in tako naprej
Jaz srečam radarjev/patrulj na koroškem najmanj 5 na teden, pa moraš upoštevat, da se po koroški vozim samo čez vikende. Zadnje 3 vikende sem na cesti Arja Vas - Velenje - SG - DG - Vuzenica vedno srečal 3 radarje/kontrole, s tem da je prva od Velenjske policije še.