Puljenje modrostnega zoba zaplet

casio

Pripravnik
19. nov 2014
528
15
18
Prihodnjo sredo bo 4 tedne od mojega puljenja. Pod čeljustjo imam še vedno mini oteklino, ki me na otip res malo zaboli , zato sem odšel nazaj do zobozdravnika, ki mi je včeraj ponovno predpisal amoksiklav.
Amoksiklav sem zadnjega vzel v ponedeljek, zdaj pa spet na 12ur, vendar tokrat samo eno škatlico.
Če se dotaknem notri dlesen me še vedno zaboli, jem normalno s tem, da usta sicer že skoraj čisto normalno odprem.
Prebava se mi je začela popravljat, zdaj pa spet antibiotiki. Je kar stres za telo.

Živo sranje s tem izruvanim zobom....
 

Cash

Guru
19. avg 2007
8.070
981
113
Super casio, samo, da ti gre na bolje!

Se ti pa opravicujem, ker sem vpadel v tvojo temo, ampak sem slucajno omenil moj "dogodek" in se je malo razvil naprej.
No, naj samo se dodam KillaKHANU, da zena ima gnojno vnetje, ker ima tudi velik zadah iz ust, kar pa ta zadah povzroca seveda gnoj...bomo videli, kaj bo jutri rekla osebna zobozdravnica.
 

Cash

Guru
19. avg 2007
8.070
981
113
Pri kirurgu oz. pri zobarju, kateri vsem izdira osmice. Tudi meni je in mojemu kolegu. K temu kirurgu jo je napotila osebna zobozdravnica.
 

casio

Pripravnik
19. nov 2014
528
15
18
Cash: Tudi meni je par dni ven tekel gnoj in baje če izteka ni take panike, kot če ti ostaja notri. Mi je pa največ iztekal zvečer in sem pljuval ven rumeno slino in imel seveda grozen zadah in čuden občutek v ustih. Sumil sem, da zaradi šivov, ki izpadejo sami po dveh tednih, navadne ti pa ven vzamejo po enem tednu.

Reci jutri zdravnici naj ji predpiše amoksiklav in naj ga jemlje na 12 ur. Dobiš ga izključno samo na recept in stane 10€, razen če ti jih napiše na tisti zelen recept časti zavarovalnica.
 
  • Všeč mi je
Reactions: Cash

Floki

Guru
6. sep 2007
9.851
2.986
113
To seveda ni res. Antibiotik se predpiše v točno določenih primerih, je pa res, da marsikdo tega ne obvlada in se antibiotike piše kar tako počez, pri vnetjih, kjer bakterije niso vzrok in antibiotik ne naredi nič.

In s tem zajebe še dodatnih nekaj dni zaradi česar so potem težave še hujše. Že videno.....
 

melissaazevedo

Zelenc'
11. jun 2020
13
0
1
Veliko sem tudi trpel z modrostnim zobom. Moj prvi zobozdravnik ga je moral izvleči. Ampak tega nisem hotel storiti, zato sem dobil nekaj zdravila in se naslednjič posvetoval z drugim zobozdravnikom. Prosil me je, naj počakam, da izide zob in mi da nekaj zdravila. Dve leti je bilo vse v redu in po dveh letih se je bolečina vrnila. Nato sem srečal zdravnika, mi je dal nekaj zdravila in me prosil, naj počakam. dve leti sta minili, zob je popolnoma zrasel in bolečine ni več. Tako sem se 4 leta boril z modrostnim zobom
 

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.256
3.670
113
davorinm.wordpress.com
Jaz sem imel po ruvanju osmic se največ težav, da kri ni hotela nehat tect, Mel 2x krvav pouster. Po ruvanju prve sem šel optimist direkt nazaj na siht, ker sem imel "pomemben projekt" za oddat, budala. Ko je popustila injekcija in mi je ratalo se slabo, sem hitro pičil domov.

Bi pa priporočal, da osmice ruvate pri preverjenih privat zobarjih, nikoli problemov. Bolje kot javni tekoči trak.