pse na vrvice

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Ti imaš pa verjetno svojega psa in ko na sprehodu srečaš drugega sprehajalca, se vprašata " ali je vaš fantek ali punčka?"
bonk.gif

slišal na lastna ušesa

you doglovers make me sick
stupid-1.gif
Kaj tocno je narobe s tem, da nekoga vprašaš, če ima psa ali psico?

če vprašaš, tako, kot ti, ni nič narobe...

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.715
68
48
Aha, zgraža se nad "počlovečenjem". Jebiga, eni imajo svoje pse zelo radi, tudi sam. Ampak kot moški ne bom okoli spraševal če ima nekdo "punčkico" ali "fanteka". Kolegice pa to počnejo. Pač, punce. Ne vidim razloga po nekem zgražanju, naj vsak vpraša kakor mu paše. Povsem preveč nestrpnosti za malenkosti se pljuva naokoli, lighten up.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.174
7.020
113
Citat:
Uporabnik alanis pravi:
potem si bom pa se enega poprovega kupila za kasne sprehode po samotnih ulicicah v poznih vecernih urah...
katana pa zal ne pride v postev. kot sem rekla imam zelo rada pse in zivali nasploh, tudi vegetarijanka sem, tako da res hocem cim manj skodovat drugim psom in se to samo kadar ogrozajo mojo kuzlico srckano. ce si pa mislu katano za lastnike....

Za sprehode po samotnih ulicah v poznih vecernih urah bi si na tvojem mestu raje omislil kakega tipa. Ampak to je le predlog. Ce ti je vsec potem povej in alter samci in jebachi se bodo sami pofockali. =P

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Zvonko, kaj se uvaljuješ mladim lastnicam kužkov hehe
smile-1.gif

v glavnem..če je ps nenadzorovan, v lovišču ali kje drugje ..streljam ..ni da ni..ne morjo cucko ljubci postavljat nekih meril..npr..se pripeljejo iz mesta, potem pa naj njihovo ščene dela po gozdu in travnikih kar mu paše ? LOL ? svašta

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.174
7.020
113
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
Aha, zgraža se nad "počlovečenjem". Jebiga, eni imajo svoje pse zelo radi, tudi sam. Ampak kot moški ne bom okoli spraševal če ima nekdo "punčkico" ali "fanteka". Kolegice pa to počnejo. Pač, punce. Ne vidim razloga po nekem zgražanju, naj vsak vpraša kakor mu paše. Povsem preveč nestrpnosti za malenkosti se pljuva naokoli, lighten up.

lahko vprasas recimo ali štirinožnik doma nosi roza ali modre copatke in si tako bistveno bolj diskreten

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
Aha, zgraža se nad "počlovečenjem". Jebiga, eni imajo svoje pse zelo radi, tudi sam. Ampak kot moški ne bom okoli spraševal če ima nekdo "punčkico" ali "fanteka". Kolegice pa to počnejo. Pač, punce. ...
Hello Kitty, tole frazo sem slišal reči od TIPA.
bonk.gif

In sodeč po avatarju, ni dvakrat za reči, da to nisi bil ti.
grims-1.gif

alanis

Pripravnik
5. okt 2010
34
0
6
stieber: moja je kokerspanjelka, moj angelcek
smile-1.gif

hvala za predlog apollo, ze mam fanta. ampak povsod ga pa tut ne bom vlekla s sabo, ma revez verjetno bolj pametne stvari za delat kot pa bit moj bodyguard 24/7.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
aha pol ja ti majhni psi so lažje žrtev nekih velikih...a drugač si luštna, al ne tolk, da te tip kr samo pušča ful časa?
confused-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Jah Stiebrja pač zanimajo kužki pa tok sprašuje. Mogoče je pa od Stieberja dildo iz garaže.

alanis

Pripravnik
5. okt 2010
34
0
6
Ce vprasas mene, sem tipicna zakompleksana baba: torej nism lusna; ce vprasas mojga fanta pa sem. Pa ne pusca me same ful casa! Sam ce grem npr. s predavanj pozno zvecer pa se na koncu poti sprehodim po 400m neosvetljene poti spominov, ga pa ja ne bom klicala nej me pride pazit. Kaj ma to se veze z odvezanimi psi pa ne vem
smile-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Bravo,se en tipicen ljubljancan, ki ne vidi dlje od city parka. V gozdu je VEC ZIVLJENJA kot v eni pofukani BS3 soseski, da ti bo malce bolj jasno. Zdaj ima po tvoje vsak cucek pravico se poditi za divjadjo in ostalimi prebivalci gozda, vkljucno z mano, zato, ker enemu ljubljancanu enkrat na teden ustreza zapustiti svoj blok in nima kje zivali nuditi rekreacije? Pa me boli kita za dreke, pobiranje le-teh v gozdu je seveda neumnost. Govorim o tisti svobodi, ki mi dovoljuje 500m v notranjosti gozda vzeti ven tica in zaliti smreko v miru, ne da bi mi ga vlekel doberman.

Zakaj mi je vceraj prekipelo, ker se je tri dni nazaj, priblizno 30-40kg tavelik bernardinc, ki je vseh merah vecji, tezji, visji od mojega poltretje leto starega otroka zapodil vanj! Psica se je igrala... my ass! Tamalega se danes ne morem pomiriti...

Nisem iz lj, niti iz mesta, naš pes na NAŠEM posestvu ( nauči se brati) lahko dela kar hoče, zato se umiri hepan. Pesu in lastniku bi spustil brco, pa bi zadevo rešil bolje kot zdaj tu
bonk.gif