pse na vrvice

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Sam se psov ne bojim. Ko kakega srečam, magari odvezanega, mu še požvižgam. Nimam problemov z njimi.

Če bi pa videl kakega, da se zakadi v gručo otrok, potem bi bilo pa heca konec.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Ti imaš pa verjetno svojega psa in ko na sprehodu srečaš drugega sprehajalca, se vprašata " ali je vaš fantek ali punčka?"
bonk.gif
Takle sem tudi sam slišal na poti na Šmarno goro
bonk.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
Dejmo kar vsakega človeka, ki nam gre na živce, s katano, nožem, pištolo itd., da nam ne bo več nadležen. Ja zakaj pa ne?
No, tako razmišljate (za okolje veliko nevarnejši) mentalni prizadeteži glede psov. Po liniji najmanjšega odpora uničiti oz. odstraniti vse, kar vam gre na živce.

p.s.: Pomislite, kdo vse se počutu neprijetno oz. ogroženo, kot sta sami 50 metrov ali pa še manj stran od te osebe. Aja, exactly, za vas pravilo uničenja ne velja, ste namreč nad povprečjem.

Nlp.
No, no, ... pomir se.
rolleyes-1.gif

Prvo kot prvo - vsak človek je nad povprečjem v primerjavi s psom.
Drugo: če mi gre en človek na živce, se pač izogibam njegovi družbi. Ne bom ga pa zato tepel ali uničil - pač ima svoj pogled na življenje, ki ni kompatibilen z mojim in nimava nobenih skupnih interesov in se ne druživa. Če se hoče prisliniti v mojo družbo, se s primernim izgovorom odmaknem, tudi njemu kmalu postane jasno, kam "pes taco moli" (mater, kako primerno reklo
cool-1.gif
) in v prihodnosti sem njegove neželene družbe rešen. Takih ljudi je pravzaprav malo.
Tretje: dobro okovan čevelj je čisto dovolj. Ni treba okoli vlačit katan in podobnega sranja, za katera moraš imeti dovoljenja in primeren izgovor, zakaj imaš to pri sebi (policaji so alergični tudi na hladna orožja, kamor spada vse od nožev +5cm rezila naprej).

alanis

Pripravnik
5. okt 2010
34
0
6
odkar je ena odvezana rottweilerka napadla in skor paralizirala mojo (privezano) psico, jaz nikoli ne grem na sprehod brez solzilca za pse. pa tut tko se konstantno oziram naokol, ce je kje kak odvezan pes. prej me sploh niso motili, potem ko sem pa za mojo en mesec morala skrbet, jo na pol ure obracat da ne bi dobila zalezanin, dvakrat na dan vozit k veterinarju na praznenje mehurja, ker ni mogla lulat, trikrat na dan izvajat fizioterapijo in ji dajat raznorazne tablete... mi je pa prekipelo. pa se vedno obozujem pse in sm solzilc do zdej sam trikrat uporabla, pa se to bolj tko polovicarsko, ker mi je res bedno se spravlat na psa, ce je preklet neodgovoren lastnik vsega kriv.
apollo8, solzilc je pol okej zakon-wise?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.173
7.020
113
je dokler ga uporabljas v samoobrambi. Aja pa solzivec za pse ne obstaja. na vse deluje enako. maš pa različne izvedbe - CS hlapi in boste vsi jokali, kake poprove zadeve pa lahko sprozis v obliki curka samo mores pa zadet potem

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.190
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik alanis pravi:
odkar je ena odvezana rottweilerka napadla in skor paralizirala mojo (privezano) psico, jaz nikoli ne grem na sprehod brez solzilca za pse. pa tut tko se konstantno oziram naokol, ce je kje kak odvezan pes. prej me sploh niso motili, potem ko sem pa za mojo en mesec morala skrbet, jo na pol ure obracat da ne bi dobila zalezanin, dvakrat na dan vozit k veterinarju na praznenje mehurja, ker ni mogla lulat, trikrat na dan izvajat fizioterapijo in ji dajat raznorazne tablete... mi je pa prekipelo. pa se vedno obozujem pse in sm solzilc do zdej sam trikrat uporabla, pa se to bolj tko polovicarsko, ker mi je res bedno se spravlat na psa, ce je preklet neodgovoren lastnik vsega kriv.
apollo8, solzilc je pol okej zakon-wise?

Predvsem ga toliko prišparaj, da lahko ostanek v ksiht spustiš lastniku, ko pride po psa. Vedno lahko rečeš, da je bil razp... ker si psa pošpricala in te je izično napadel.

PS: psa pošpricaj bolj od daleč, da ne bo kaj z očni narobe, pri lastniku pa samo hrabro v ksiht od blzu, po možnosti s CS. S bo za zmeraj zapomnil.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.173
7.020
113
Kot da bi rekel da obstaja diesel za avtomobile in diesel za kamione. Drugače pakirano učikunkuje pa enako - al greva probat pa bos ti dokaz da deluje samo na pse? =)

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Kot da bi rekel da obstaja diesel za avtomobile in diesel za kamione. Drugače pakirano učikunkuje pa enako - al greva probat pa bos ti dokaz da deluje samo na pse? =)

torej s takim solzilcem lahko mirno pošpricaš človeka, če pač v sili nimaš pri roki drugega in je vse v najlepšem redu? ker baje v nekaterih državah takih 'pasjih' solzilcev ne smeš uporabiti proti ljudem...ampak pacienta z nožem verjetno lahko stem ali pa s katano?
tongue-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.173
7.020
113
Lej, sklepam da je notri ista ucinkovina. Ce ni, pol ok, pol je smiselno locit cilje =) Ampak pomoje je isto not.

alanis

Pripravnik
5. okt 2010
34
0
6
Ne ne - deluje tudi na ljudeh. Enkrat sm sam probala, kako dela (pac a je treba ful prtisnit pa kok delc nese) in sm se tricetrt ure kasnej mal popraskala po nosu in sm skor umrla, tok me je peklo. (ne, nism si vrtala po nosu al pa kej:). Sam je ta solzivec -tudi- za pse - ne vem kje sem enkrat prebrala, da tisti za ljudi (poprovi?) ful slabo delujejo na psih. Mam pa tocno tega iz loribuja. Pise gori "enthält CN und CS je 0,5%".. ce vam to kej pove
smile-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.173
7.020
113
Verjamem. Pejt preverit deklaracije kaj naj ti recem drugega. Cloveski pa ucinkuje tudi na psa. Sprobano.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.173
7.020
113
Citat:
Uporabnik alanis pravi:
Ne ne - deluje tudi na ljudeh. Enkrat sm sam probala, kako dela (pac a je treba ful prtisnit pa kok delc nese) in sm se tricetrt ure kasnej mal popraskala po nosu in sm skor umrla, tok me je peklo. (ne, nism si vrtala po nosu al pa kej:). Sam je ta solzivec -tudi- za pse - ne vem kje sem enkrat prebrala, da tisti za ljudi (poprovi?) ful slabo delujejo na psih. Mam pa tocno tega iz loribuja. Pise gori "enthält CN und CS je 0,5%".. ce vam to kej pove
smile-1.gif

poper drazi sluznico. Tok te pece da ene 20 min ne mores odpret oci. Pri nekaterih se pojavi tudi nemarno riganje na katero nimajo vpliva =) Sklepam da je zivalska sluznica enako obcutljiva.

alanis

Pripravnik
5. okt 2010
34
0
6
potem si bom pa se enega poprovega kupila za kasne sprehode po samotnih ulicicah v poznih vecernih urah...
katana pa zal ne pride v postev. kot sem rekla imam zelo rada pse in zivali nasploh, tudi vegetarijanka sem, tako da res hocem cim manj skodovat drugim psom in se to samo kadar ogrozajo mojo kuzlico srckano. ce si pa mislu katano za lastnike....

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.715
68
48
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Ti imaš pa verjetno svojega psa in ko na sprehodu srečaš drugega sprehajalca, se vprašata " ali je vaš fantek ali punčka?"
bonk.gif

slišal na lastna ušesa

you doglovers make me sick
stupid-1.gif
Kaj tocno je narobe s tem, da nekoga vprašaš, če ima psa ali psico?