No ja vsacga piiiii lizca lih ni treba.......se pa strinjam s pogledom na stvar kot jo je štibr opisal.......vsaka nevarna pasma bi se mogla obravnavat kot orožje......sploh če jo lastnik ne zna dat oz jo ni sposoben držat pod kontrolo....
Če ne drugega, te bo to obvarovalo računa za pranje poslinjenih hlač.Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Ja zato mam pa jaz svoje 8,5kg orožje skoz na varnem na štriku, da ne bi koga prelizala do smrti...
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Ja zato mam pa jaz svoje 8,5kg orožje skoz na varnem na štriku, da ne bi koga prelizala do smrti...
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik pa3cia pravi:
Dvomim, da je tako na Dolenjskem.
No, če je pa vmes še kak liter, dva, tri cvička, pa verjamem, da je LAHKO tudi tako, kot opisuješ ...
kaj ti ni jasno???? nima pes kaj hodit po tuji posesti, če lastniku posesti to ni všeč...veš socializma, ko je lahko vsak [censored]ček, še posebej, če je imel rdečo knjižico, lahko počel vsa, kar s emu je zljubilo na raæun normalnih oseb, je konec...samo še udbomafija mora spokat, pa bo...
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
No ja vsacga piiiii lizca lih ni treba.......se pa strinjam s pogledom na stvar kot jo je štibr opisal.......vsaka nevarna pasma bi se mogla obravnavat kot orožje......sploh če jo lastnik ne zna dat oz jo ni sposoben držat pod kontrolo....
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Če ne drugega, te bo to obvarovalo računa za pranje poslinjenih hlač.Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Psi ne morejo splezat na drevo.Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
... Sam sem se najbolj ustrašil psa, ko sem sredi noči sredi parka čakal kolega in opazil, da okoli mene v temi teče velik pes brez lastnika. Najprej sem mislil, da me bo zignoriral, a se je frajer opogumil in preveril, kdo je še v okolici. V bistvu mi ni hotel povohati niti roke, na dva metra me je pogledal in stekel stran. ...
Citat:
Uporabnik pa3cia pravi:
Da zaključim: če nekdo pelje 90 namesto 50 km na uro to verjetno počne zavestno. Prav tako lastnik odvezanega psa to počne zavestno. Dokler prvi ne povzroči nesreče, zadeva ne doživi epiloga. Enako v drugem primeru.
Zatorej, bodimo neomajani povsod, ne samo na zadevi, ki jo pač lažje obvladujemo.
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Psi ne morejo splezat na drevo.Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
... Sam sem se najbolj ustrašil psa, ko sem sredi noči sredi parka čakal kolega in opazil, da okoli mene v temi teče velik pes brez lastnika. Najprej sem mislil, da me bo zignoriral, a se je frajer opogumil in preveril, kdo je še v okolici. V bistvu mi ni hotel povohati niti roke, na dva metra me je pogledal in stekel stran. ...
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
BTW:na rodenticid so mački imuni. Poznaš kaj učinkovitejšega?
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
In da ima tole tvoje mega orožje----okužbo-bog ne daj steklino...
Jaz osebno ne bi hotel imeti stikov s človekom okuženim s HIV
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik pa3cia pravi:
Da zaključim: če nekdo pelje 90 namesto 50 km na uro to verjetno počne zavestno. Prav tako lastnik odvezanega psa to počne zavestno. Dokler prvi ne povzroči nesreče, zadeva ne doživi epiloga. Enako v drugem primeru.
Zatorej, bodimo neomajani povsod, ne samo na zadevi, ki jo pač lažje obvladujemo.
Tule seveda brcaš v temo. Pelji 90 na 50 omejitve mimo radarja. 100% boš fasala kazen, pa za to ni treba povzročit nesreče.
Enako pričakujem, da bo policista ali mestni redar brez izjeme kaznoval vsakega lastnika psa, ki tega nima na povodcu.
kar pa se tiče napadov psov: zakaonodajo bi bilo treba spremenit tako, da lastnik za od njegovega psa povzročene poškodbe odgovarja tako, kot da jih je naklepno povzročil sam.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
drugače smo pa mislim da prišli do zaključka te teme: če je lastnik psa bebec, potem ni dobro to za nikogar, ne za psa, ne za lastnika, ne za druge osebe...upamo, da bodo apolo in njegova posadka naredili kako akcijo in potatali kazni za odvezane pse, mi bomo pa pač v primeru ogroženosti od psov podvzeli obrambne ukrepe v upanju na čim manjše posledice pri udeležencih...