Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Sem šel v smeri proti Kočevju, pa sem se pred Ribnico raje obrnil, ker tam pa je bilo precej bolj hladno (snega imajo tudi še za izvoz).
To je klasika po teli naši cesti! Pa še avtomobilisti so (smo) še malo zaspani.Citat:
Uporabnik shift pravi:
evo dans sem šel čez sorco iz loke do bohinja in nazaj.je še kar veliko peska po cesti.je treba merkat na ovinkih.pa od loke do železnikov so me 3x izsilili.glede na to da sem vozil med 90 in 110 in si ne predstvaljal kaj bi bilo če bi šel 150+
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Ja porkamadona, potem pa smo se srečali. Jaz sem na Petrolu pri Rašci čakal dva kompanjona, ki sta malo zaostala (čez ovinke sem ga malo pognal), to pa si se peljal mimo, potem pa smo se srečali ko si se vračal. Sem še pomislil, da bi to lahko bil ti.
Naredili smo dobrih 230 kilometrov, relacija Lj-Kočevje-Dolga vas-Livold-Črnomelj-Žužemberk-Ivančna gorica-Grosuplje-Lj
Na nekaterih delih je bilo svinjsko hladno, nekje pa je bilo kar ok. Bolj me je motil pesek na cesti, ostanki gnoja in blata (kmetje so kar aktivni) in na splošno svinjarija. Upam, da bo dež v naslednjih dneh dovolj izdaten, da sčisti ostanke svinjarije s cest.
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Če ni svet majhen.Ja ravno pri Turjaku sem dva prehitel (bolj potovalna motorja (se ne spoznam toliko) s kufri..BMW mogoče kater izmed njiju)....ti pa predvidevam da si čakal na koncu črpalke (sem najprej pomislil, da si čakal še enega, ki je ravno takrat točil gorivo)..saj motor niti nisem videl dobro...mogoče naked?