Promiskuitetnost ženske/resna zveza

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Verjamem, da je tvoja trenutna zate "avion ", ker še nikoli v življenju nisi imel dobre mačke in zato si napihnjen tukaj na Alter-ju. Vendar verjemi, da prej ko slej bo tale tvoj avion pristal na drugem letališču in ti ga boš lahko gledal samo še od daleč! Veš, nije žvaka za seljaka! Taki fantje kot si ti, če želijo dobro mačko, jo morajo plačati... Sedaj pa uživaj naprej, dokler še lahko. Mene in ostale tukaj pa pusti pri miru s svojimi primitivnimi izjavami. Če ti bo pa slučajno vseeno dolgčas, pa lahko prideš in mi ga potegneš! Samo prej operi zobe...

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
blalablabla blba...bla bla

ampak odnehaš pa ne..kaj me stalno vabiš, da ti ga potegnem? priznam, dolgčas mi je, zobe imam umite, ampak nekak mi ni, da bi ti ga potegnil..saj vem, da sem ti všeč, ampak všeč sem tudi ženskam, zato...
tongue-1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Verjamem,da imajo te ženske zelo dober okus!
smile-1.gif
Sicer pa, uživaj dokler še lahko, mene in mojih postov pa se izogibaj, pa bo mir!

top_shit

Pripravnik
13. maj 2011
555
0
16
Kaj, če bi si vidva izmenjala telefonski številki, pa se osebno zmenita, kdo ga bo komu vlekel ...

Alternativa seveda obstaja: naj se še dve ženski tkole skregata, katera bo kateri lizala. No, takšen topik bi pa z veseljem prebiral ...
evil.gif

Vidva pa prosim, če sta odslej na OFF.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.