Promiskuitetnost ženske/resna zveza

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

muraena

Zelenc'
27. sep 2011
16
0
1
mladost je norost. Marsikera je mal bol divja, ko se ji pa zadeve v glavi poštimajo se pa umiri oz. hodi z glavo na zabavo
smile-1.gif

Ni važn kolk jih je mela prej, važn da ne vara!

top_shit

Pripravnik
13. maj 2011
555
0
16
Mah, "doldajalke" (torej ženske s kar nekaj "kilometri", niti ne mišljeno v slabem smislu) se lahko primerjajo s karamboliranim avtom: če je dobro poštiman, me niti ne zanima, kolkokrat je bil zaleten. Samo mašina mora bit v redu (in če govorimo s stališča dolge veze, je ta mašina glava dekleta, pamet).

Pa zdej lahko še tolk razpravljate, ... če mate cajt.
evil.gif

Nazadnje urejeno:

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.301
33
48
40
Nekje v naši ljubi kokoški
Nikoli ne boš izvedel pravega števila. Niti ne sprašuj, ker ti je lahko zelo žal.

Glede tega pravilno da obstajajo dvojna merila. Ženska če ni ravno grda lahko takoj dobi. Moški so pa redki tako uspešni, morajo imeti določene redke kvalitete. Kako že gre tista modrost...ključavnica ki jo odpre več ključev je slaba ključavnica, ključ ki odpre več ključavnic pa je dober ključ.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Zanimivo je da te bivše drolje vedno poročijo kakšnega papka, ki ima malo več pod palcem in jim nudi vso komoditeto za ugodno življenje ! Ženske, ki so v mladosti videle veliko lulčkov so tempirane bombe in nikar si ne predstavljajte, da se je spremenila! Kvečjemu potuhnila... To so ženske brez kakšnih velikih predsodkov in preteklosti se ne da izbrisati. Verjamem pa, da vas je tukaj gor precej revežev, ki vam to pač ni pomembno. Važno je da je z vami in da vas ima rada...
hysterical-1.gif
Dokler...

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Prvič v lajfu se strinjam s Fadilom.

In ja, sam opažam enako. Ko imajo babnice dovolj random jebachev, si omislijo enega pridnega, delovnega, naivnega, zanesljivega..

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Zamisli si ko eni taki greš pa popraviš napeljavo rečmo pod umivalnikom pregledaš štrom napeljavo narediš stres test mešalca paličnega. Uhh madona ko se sam spomnim Ljubljane prav pogrešam jo.... šmrk .... hehehe:D

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Tudi jaz se in tudi sam mislim da taki ženski itak prej kot slej kurbirstvo spet ven vdari.... ko voli pa nek izvoli hehe.

maremm

Pripravnik
26. dec 2010
357
0
16
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Zanimivo je da te bivše drolje vedno poročijo kakšnega papka, ki ima malo več pod palcem in jim nudi vso komoditeto za ugodno življenje ! Ženske, ki so v mladosti videle veliko lulčkov so tempirane bombe in nikar si ne predstavljajte, da se je spremenila! Kvečjemu potuhnila... To so ženske brez kakšnih velikih predsodkov in preteklosti se ne da izbrisati. Verjamem pa, da vas je tukaj gor precej revežev, ki vam to pač ni pomembno. Važno je da je z vami in da vas ima rada...
hysterical-1.gif
Dokler...
467716-post_slo.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Kar se števila jebačev tiče, se lahk strinjam z zmernim_radikalcem ... Pravega števila nikol ne boste izvedel. Čist vsaka se zlaže ... "Bla sem v dveh resnih vezah." pomeni, da jo je brusl še vsaj 4x tok tipov. Pa ne obsojam števila, ki ga neke ženska nabere, samo seks je itak stvar užitka in vsak pri seb ve kdaj se mu zdi to prav, da to počne ... Ne vem pa zakaj se ženske tok rade lažejo okrog teh stvari in sebe predstavljajo kot neko vzdržno 30-letno devico.

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Bolj se je prej zgonila, manjša je verjetnost, da se bo spet! Enkrat v life-u se je treba zgonit, če se ne prej, se pa kasnej.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Ne vem pa zakaj se ženske tok rade lažejo okrog teh stvari in sebe predstavljajo kot neko vzdržno 30-letno devico.

Ni pomembno, samo da si ti pridna muca
priden.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
točno to mi je prišlo na pamet..resnica je verjetno drugje..čunda neasimilirana, ki jo noben ne bi povohal, zdaj pa grdo govori o tistih ki so doble, večkrat...bitch je navadna hinavka zavistna.

Nazadnje uredil moderator:

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
LOL, kje sem pa omenila, da sem jaz kakorkoli prikrajšana za seks?
grin1.gif
Moj post govori o tem, da ženske vedno lažejo okrog številke.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Kar se števila jebačev tiče, se lahk strinjam z zmernim_radikalcem ... Pravega števila nikol ne boste izvedel. Čist vsaka se zlaže ... "Bla sem v dveh resnih vezah." pomeni, da jo je brusl še vsaj 4x tok tipov. Pa ne obsojam števila, ki ga neke ženska nabere, samo seks je itak stvar užitka in vsak pri seb ve kdaj se mu zdi to prav, da to počne ... Ne vem pa zakaj se ženske tok rade lažejo okrog teh stvari in sebe predstavljajo kot neko vzdržno 30-letno devico.

ti poveš po pravici?
confused-1.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Citat:
Ne vem pa zakaj se ženske tok rade lažejo okrog teh stvari in sebe predstavljajo kot neko vzdržno 30-letno devico.

Pomoje glih zato, zarad česar se je odprla ta tema in vprašanje
smile-1.gif

Ps: pa da ne bo pomote, zame ni nobena ženska skurbana al kako je že blo rečeno s strani kasiusa, če pač rada sexa in to ne počne za denar oz iz koristoljubja, če pa se gre za pridobitev česarkoli, ki ga dobi najlažje s sexom, je pa že druga pesem in potem se že lahko reče, da je taka, ker sex na nek način proda, samo da nekaj dobi.

Nazadnje urejeno:

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
verjemi, ne sexa.
grin1.gif

Pozabu si dopisat "z mano".

Zdej pa še ti povej, če vedno poveš po pravici in če kej seksaš?
No, število ljubimk bom itak delila s 3 da dobim realno številko - v primeru, da poveš liho število, se v vsakem primeru zaokroži navzdol.
wink-1.gif

Fu.ck double standards ... if i sleep with bunch of guys, i'm a whore ...if you do it, you're a faget.

lp

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.