Promiskuitetnost ženske/resna zveza

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Kot že razloženo, na tem področju morajo obstajati dvojni standardi. ženska lahko dobi takoj, če hoče, moški se mora malo potrudit.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Res je. Tudi z mano ne seksaš.
grin1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.785
6.179
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Zanimivo je da te bivše drolje vedno poročijo kakšnega papka, ki ima malo več pod palcem in jim nudi vso komoditeto za ugodno življenje ! Ženske, ki so v mladosti videle veliko lulčkov so tempirane bombe in nikar si ne predstavljajte, da se je spremenila! Kvečjemu potuhnila... To so ženske brez kakšnih velikih predsodkov in preteklosti se ne da izbrisati. Verjamem pa, da vas je tukaj gor precej revežev, ki vam to pač ni pomembno. Važno je da je z vami in da vas ima rada...
hysterical-1.gif
Dokler...

467716-post_slo.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Kosmate, vendar urejeno, so zame osebno nekaj najlepšega! Pa po možnosti temna. Obrite so vse " glih " . Razlika se vidi glede na obrabljenost. Ni ravno lepo za pogledat. Srbi imajo zelo lepo besedo: raskupusana pica

Batate

hepan
21. jul 2007
240
0
16
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Ok, koliko se vam zdi sprejemljivo, da jih je pred vami imela ženska, da se vam še zdi primerna za resno partnerko?
Meni je fseeno - samo da med njimi ni bilo Danilota V., ker totega hepana pa jaz vidit ne morem.

Za zmirom vaš, Batate

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
no jaz mam pa raje če ima moški izkušnje, se pravi, da ima že nekaj kilometrine za sabo (pa zame potem to ne pomeni da je kurbir)...ker učiteljica nisem nikoli rada bla

jaz ne vem kaj ma veze, kolko spolnih izkušenj ma ženska za sabo, če ima v glavi drugače vse pošlihtano...

kasius...potemtakem si recimo letos ti samo 1,5 mel v postelji?

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
no jaz mam pa raje če ima moški izkušnje, se pravi, da ima že nekaj kilometrine za sabo (pa zame potem to ne pomeni da je kurbir)...ker učiteljica nisem nikoli rada bla

jaz ne vem kaj ma veze, kolko spolnih izkušenj ma ženska za sabo, če ima v glavi drugače vse pošlihtano...

Koliko si jih pa ti imela letos?

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:

enega
wink-1.gif

pa ti?

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Citat:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:

enega
wink-1.gif

pa ti?

Jaz nobenega!

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:

Ne...Ampak jaz sem tip, mene nobena ne bo presojala po tem "bolje, če je manj".

zakaj pa misliš, da maš pravico ti ženske obsojat?
ja...in kaj pol če si tip
confused-1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
fadil je imel dve: ko se je Desanka utrudila, je na vrsto prišla Levanka
cool-1.gif

Ti ga lahko Fadilu malo potegneš! Ampak samo malo, da se ne razvadiš preveč....

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Citat:
fadil kaj pa žensk? koliko?

jaz nobene

Suša, prekmurka, suša... Lansko leto eno, letos pa bolj poredko! Lahko pa se oglasim v Prekmurju, pa oba dvigneva cifro!

Nazadnje urejeno:

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Take, po katerih ti lezeš, mene nikoli niso zanimale, zato kar uživaj in si domišljaj kakšen AS si!

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ja saj vidim, da te dobre babe ne zanimajo, zato pa si na suhem..pa po netu vabiš tipe, da ti ga potegnejo..čeprav samo malo
evil.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.