Promiskuitetnost ženske/resna zveza

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Ok, koliko se vam zdi sprejemljivo, da jih je pred vami imela ženska, da se vam še zdi primerna za resno partnerko?

Bodimo realni, če je stara takole vsaj 23, ko jo spoznaš, težko pričakuješ, da je nedolžna.

Kolk jih lahko ima pred vami, da rečete, "ok" in kje je meja, da rečete za žensko "ne, ta pa je preveč skurbana"?

Ker vemo, noben si ne želi za resno zvezo ene, ki jih je imala že ful.

1-ega letno, 2 letno..? Kje je meja za vas?

krengorenc

Pripravnik
12. jul 2011
136
0
16
Ni merila! Dandanes sploh!
Kolegica je bila v mladosti prav "divja", ko pa se je poročila je postala mamica dvem otrokom in skrbna žena !!
sprasujem se.gif

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Jah tole je tako a ne....skurbana je zame, da vsakmu da in se že po celmu mestu govori da jo je lahko dobit. Drugače pa, kakšne so iskrene, pa povejo da rade oz. so rade sexale ipd., se je že našla tudi kakšna odvisnica, sam da pa res lih ne z vsakmu pa vsak teden druzga. Drugače pa vsaki povem da mi je vseeno, pač me ne zanima, če pove pove, če pa ne pa tud prav. Enako pravim pr meni, naj me ne sprašuje kaj je blo in kolk je blo, ker punce tole rade vprašajo in težijo, pol pa štala, kao ker kurbir si ipd.
smile-1.gif

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
spet neka dvojna merila. Mi smo đeki se fukamo s tremi vsak dan babe so kurbe. Jaz pravim meni so všeč vse, ki se rade žgejo! Bolše za mene!

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Žal se ponavadi govori za ono, ki ne da, da je kurva za ono, ki pa je dala vsem so pa vsi tiho, ker ne vejo ka so fasal...

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Citat:
Uporabnik feler pravi:
Jah tole je tako a ne....skurbana je zame, da vsakmu da in se že po celmu mestu govori da jo je lahko dobit. Drugače pa, kakšne so iskrene, pa povejo da rade oz. so rade sexale ipd., se je že našla tudi kakšna odvisnica, sam da pa res lih ne z vsakmu pa vsak teden druzga. Drugače pa vsaki povem da mi je vseeno, pač me ne zanima, če pove pove, če pa ne pa tud prav. Enako pravim pr meni, naj me ne sprašuje kaj je blo in kolk je blo, ker punce tole rade vprašajo in težijo, pol pa štala, kao ker kurbir si ipd.
smile-1.gif

Kako boš pa to vedu? Jaz ko sem hotu vprašat za sv0jo pol tipov na vasi govori da je še nedolžna pol pa da ni več. Kako naj vem?

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
@jaka6

No tukaj je odgovor zelo enostaven.
Pol vasi jo je naskočilo in zato spada v kategorijo - K . . . . .

LP

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik yamahafazer pravi:
spet neka dvojna merila. Mi smo đeki se fukamo s tremi vsak dan babe so kurbe. Jaz pravim meni so všeč vse, ki se rade žgejo! Bolše za mene!

No pomoje jih zlo mal tri različne poriva vsak dan...tak tip bolj nabija kot ne. Jah tako no...za LJ govorim, pa je ogromno folka tukaj, ampak ogromno folka se tudi pozna...in hitro zveš kar te zanima o nekomu. Če te to pač moti. Npr. mene ne moti, da bi jih 25letnca mela za sabo npr. 20, bolj je problem, da če se je pijana kurvala okol, bog ve kaj je staknila, pač kot tip moraš pa že sam preceniti kako in kaj, sploh pa da če je že bila lahka na polno, kdo pravi da ne bo takšna še naprej tudi pri tebi a ne. Tako da ni nobenih dvojnih meril...sej ženske imajo tudi verjetno kakšna merila glede tega, ne vem no, in me sicer tudi ne zanima. Če men kakšna ne paše grem naprej, če pa jest kakšnim ne pašem glede teh zadev, pa gre pač naprej a ne. Nekatere ženske imajo res bolane fore, no pa kakšna je že pravla tudi za kakšnega tipa, kateri hoče imeti enga angelčka ipd., pa so problemi a ne.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
ksz
Ne vem, kaj tipi tolk jokcate, da si ženske po seksu ustvarjajo zgodbe v glavi. Če se zavedate tega dejstva, pač ne seksat z vsako ali ji pa prej dajte vedet, da gre zgolj za neobvezno zabavo. Pa je volk sit in koza cela. Ampak dvomim, da mate tolk jajc ...
rolleyes-1.gif

Dvojna merila pri številu partnerjev bodo pa vedno obstajala. Ženska bi morala bit še pri 40ih devica, pa bi blo super.
grin1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
ksz
Ne vem, kaj tipi tolk jokcate, da si ženske po seksu ustvarjajo zgodbe v glavi. Če se zavedate tega dejstva, pač ne seksat z vsako ali ji pa prej dajte vedet, da gre zgolj za neobvezno zabavo. Pa je volk sit in koza cela. Ampak dvomim, da mate tolk jajc ...
rolleyes-1.gif

Dvojna merila pri številu partnerjev bodo pa vedno obstajala. Ženska bi morala bit še pri 40ih devica, pa bi blo super.
grin1.gif

Spet po sebi sodiš. Kaj posiljuješ druge s svojimi izkušnjami. Pa bodi devica pri 40ih, če ti paše.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Dajem samo dobronamerne nasvete, ker vidim, da so nekateri zmedeni.
tongue-1.gif

P.S. Devištvo mi lepo pristoji.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Ok, koliko se vam zdi sprejemljivo, da jih je pred vami imela ženska, da se vam še zdi primerna za resno partnerko?

Bodimo realni, če je stara takole vsaj 23, ko jo spoznaš, težko pričakuješ, da je nedolžna.

Kolk jih lahko ima pred vami, da rečete, "ok" in kje je meja, da rečete za žensko "ne, ta pa je preveč skurbana"?

Ker vemo, noben si ne želi za resno zvezo ene, ki jih je imala že ful.

1-ega letno, 2 letno..? Kje je meja za vas?

Nedolznih s kvaliteto Jenne Jameson pac ni, tak da who gives a [censored], dokler je kul oseba.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.