Ok, situacija. Iz stranske zavijas desno na glavno. Stojis na robu cestisca in cakas prosto pot. In na easy speljes in po kontra strani kolesarske steze pripelje fotr na biciklu in zapelje pod kolo. Ko sem prisel do krizisca ga ni bilo jasno nikjer, cez 5, 10 sekund vidi njega. Kaksna je "realna" situacija? Scenarij? Kolega iz prometne pravi, da je avtomaticno on kriv, ker se je pripeljal po napacni strani. Zvecer sem sel vseeno na postajo dat zaznamek, kjer mi dezurni rece, da on dobi kazen za napacno smer, jaz obdolzilni predlog za sodnika, pike, globo. BIcikel sem mu zvlekel do servisa in obljubil novo feltno, ki je skrivljena. Ata ni padel, ampak sestopil s kolesa. Normalno je z mano usekal hitro hojo 10 min do servisa vmes pa grozil, da ce ne bo mogel zjutraj vstat, da blablabla. Na avtu ni niti praske. Ce bi ata zelel zvozit zadevo bi se itak moral umaknit pred moj avto na cesto, ker sem stal na robu. Zakaj? Prej ni bilo nikogar, da bi mu pustil prostor. Temna oblacila, pripeljal iz teme, ker ravno senca od bloka pada na plocnik in kolesarsko in pa A stebricek in se je enostavno zgodilo. Aja, na drugi strani je kolesarska steza.
Ok, stvar je sicer simpl, mu dam za novo feltno in to je to, ampak ne vem ali se bo ata odlocil srat ali ne. Danes pac vsak zavoha ce kje disi po eurih. Ima kdo podobno izkusnjo? Apollo? Naokol mi vsi zatrjujejo samo mirno in da je v bistvu kriv on, jaz pa hum, pac nisem preprican. Itak imam v planu, ce bo piskal ga mirno poslat na postajo pa naj poda prijavo. Denarja v roke mu ne mislim dajat. Torej?
Ok, stvar je sicer simpl, mu dam za novo feltno in to je to, ampak ne vem ali se bo ata odlocil srat ali ne. Danes pac vsak zavoha ce kje disi po eurih. Ima kdo podobno izkusnjo? Apollo? Naokol mi vsi zatrjujejo samo mirno in da je v bistvu kriv on, jaz pa hum, pac nisem preprican. Itak imam v planu, ce bo piskal ga mirno poslat na postajo pa naj poda prijavo. Denarja v roke mu ne mislim dajat. Torej?