Ja, če jo gledaš, če imaš v roku mobilca UPORABLJAŠ mobilni telefon in pokasiraš 120 EUR.Citat:
Uporabnik alpine pravi:
Kaj pa uporaba navigacije na mobilnem telefonu, je dovoljeno?
Zakon je tak kot je, le "strokovnjaki" si ga razlagate malo po svoje.. Držanje telefona v rokah ni njegova raba ampak kvečjemu poskus rabe. Sam poskus pa po zakonu pa ni kazniv.Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
spiši predlog za spremembo zakona.
dokler je ta v veljavi, je pač tako kot je.
jebiga...
No, dej naredi praktični preizkus pa povej, kako bo uspela pritožbaCitat:
Uporabnik telex pravi:Držanje telefona v rokah ni njegova raba ampak kvečjemu poskus rabe. Sam poskus pa po zakonu pa ni kazniv.
To se mi zdi bolj razlog za novo kazen. Ne vem, kaj bi o tem rekla informacijska pooblaščenka.Citat:
Uporabnik djpiky pravi:P.S. Ali je snemanje postopka iz moje strani (ponovno s mobitelom) zadosten in zadovoljiv dokaz, v primeru da se pritožim nad postopkom policista ?
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
To se mi zdi bolj razlog za novo kazen. Ne vem, kaj bi o tem rekla informacijska pooblaščenka.Citat:
Uporabnik djpiky pravi:P.S. Ali je snemanje postopka iz moje strani (ponovno s mobitelom) zadosten in zadovoljiv dokaz, v primeru da se pritožim nad postopkom policista ?
Če jaz vem, da bi iz avta koga poklical, si ga "naštelam" prej, da en dvoklik kliče zadnjo številko. Glede na to, da se mi zdi, da vsak drug voznik drži telefon pri ušesu, mini vseeno ni jasno, kako so ravno tebe videli, da uporabljaš telefon, če ga nisi imel nalimanega na uho.
Citat:
Uporabnik djpiky pravi:
Hvala za informacije. Če sem prav razumel, je možnost da se primer razreši v mojo korist majhna, glede na to, da nimam prič, policista pa sta bila 2.
Nummy, vse mi je jasno. Neumno se mi samo zdi, da kljub temu da imam prostoročno napravo, policist ni upošteval tega, ter me tretiral kot, da bi bil najhujši prekrškar v prometu, in ja počutim se neupravično oglobljenega.
Tema se lahko zaradi mene zapre, razen če ima kdo še kakšen dober predlog, kako bi zadevo obrnil v svoj prid.
Citat:
Uporabnik sad pravi:
No, dej naredi praktični preizkus pa povej, kako bo uspela pritožbaCitat:
Uporabnik telex pravi:Držanje telefona v rokah ni njegova raba ampak kvečjemu poskus rabe. Sam poskus pa po zakonu pa ni kazniv..