Pretepli Luko Jurija

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ti obsojaš, jaz pa pozdrvaljam tako reakcijo.

če bi za gobezdanje, laži, pravokacije, kraje..mlatil, tepl, ubijal..bi se razmerje v sloveniji v enem letu spravilo na normalo.

tako pa uprave, direktorji, politki lažejo, se smejijo in prosto sprehajajo po mestu. raja pa lažem verjame, upam, da bo bolje, požira obljube, doživlja napade, psiho stisko in se vedno bolj zapira vase.

ocenjujem da cca 10k konkretnih žrtev uličnega nasilja reši zadeve

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
V parlamentu so navajeni podtikati, provocirati, lagati, spodyebavati itd. ker vedo, da se nikomur ne bo nič zgodilo. Če bi se na tak način pogovarjali v lokalni oštariji, bi po kratkem postopku krvavo useknili.
In včasih kdo pozabi, da ni več v parlamentu...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.559
5.684
113
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
By the way; policiste je poklical moj brat, ki se je ravno takrat mimo peljal. Ker je vse skupaj zelo blizu policijske postaje se je zapeljal do tam (je rekel, da bi preveč časa izgubljal, če bi klical 113) in policistom na hitro vse povedal, potem so pa šibal na kraj dogodka. Do takrat niso imeli policisti pojma, da se kaj dogaja.

smile-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.559
5.684
113
Tudi v poslanski skupini Zares napad obsojajo. V izjavi za javnost so zapisali: "Po nam znanih podatkih je le hitro posredovanje policije, ki je storilce že prijela, preprečilo hujše posledice nasilnega obračuna z Jurijem.

Te izjave za medije pa ne zastopim čisto........torej je bil tudi žrtev izsiljevanja??? Pač mel so njegove dokumente...vedl so kje stanuje....zdej k so jim jih vzel pa ne vejo več kje stanuje al kako?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Tudi v poslanski skupini Zares napad obsojajo. V izjavi za javnost so zapisali: "Po nam znanih podatkih je le hitro posredovanje policije, ki je storilce že prijela, preprečilo hujše posledice nasilnega obračuna z Jurijem.
A ni policija storilce prijela nekje čisto drugje? Kako pa so potem preprečili "hujše posledice nasilnega obračuna z Jurijem"? A so storilci nameravali čez 15 minut priti nazaj dalje brcat?

Mislim, tile levaki že pretiravajo. Predvidevam, da bo čez dva tedna o tem že razpravljala posebna raziskovalna parlamentarna komisija.
bonk.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.260
1.283
113
43
Pretiravate kvečjem vi ki ste vso sceno tko razpihnl. In pol se sprašujete zakaj toliko medijske pozornosti. Normalne če pa firbci kot ste vi hočte vse vbedit. Pol pa ko vse povejo pa pravte da se napihujejo....

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Mi da smo napihnili? Ko so mene za brezveze prebutali sredi LJ (že dolgo nazaj), nisem nobenih tiskovnih konferenc skliceval, pa sem tudi urgenco moral videti.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.421
1.272
113
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Tale izjava zmaga: "On sam je bil tako priseben, da je vtipkal 113, medtem ko so ga tepli," je povedal Aurelio Juri.
hysterical-1.gif

A Aurelio sploh lahko odpre usta, ne da bi lagal?

By the way; policiste je poklical moj brat, ki se je ravno takrat mimo peljal. Ker je vse skupaj zelo blizu policijske postaje se je zapeljal do tam (je rekel, da bi preveč časa izgubljal, če bi klical 113) in policistom na hitro vse povedal, potem so pa šibal na kraj dogodka. Do takrat niso imeli policisti pojma, da se kaj dogaja.

Brata daj za usesa, ce je slucajno vedel, da tepejo politika.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.260
1.283
113
43
Sej če bi bil ti namest Jurija bi se vrjetn kdo še z veseljem pridružil k brcanju

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Sej jih tud on ni sam....
Kaj jih ni sam? Je šel on v medije s to zgodbo? Je. Torej če se izpostavlja javnosti, naj bo tudi medijskih brc pripravljen dobiti.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.247
11.199
113
kod Džej-Zija
Ah daj no, a ne veš, da se je novinarska konferenca sama sklicala?
rolleyes-1.gif
Lukec se pa že ne bi takole poceni promoviral.

Če verjameš.
crazy1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.260
1.283
113
43
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Sej jih tud on ni sam....
Kaj jih ni sam? Je šel on v medije s to zgodbo? Je. Torej če se izpostavlja javnosti, naj bo tudi medijskih brc pripravljen dobiti.

Ja normalno da se izpostavlja sej je poslanc jebemte. Sej a misliš da Janša toži vsakega ki ga grdio pogleda zarad denarja? Samo zato da se vsem smil pa da je v javnosti. Vsi so taki. Idat meidji takoj napihnejo vse.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.260
1.283
113
43
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Ah daj no, a ne veš, da se je novinarska konferenca sama sklicala?
rolleyes-1.gif
Lukec se pa že ne bi takole poceni promoviral.

Če verjameš.
crazy1.gif

IN kaj teb pomeni če se je ali pa ne. Al si mu fouž ker dobro zasluži pa ima svoje minute slave, ki jih ti nikol neboš imel. Sej ne rečem, da je to tko ampak veliko folka tko razmišlja.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Ja normalno da se izpostavlja sej je poslanc jebemte.
In? Zakaj ga naredi tako posebnega?

Citat:
Idat meidji takoj napihnejo vse.
Če bi se normalno obnašal, tudi mediji ne bi napihovali dogodka.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.260
1.283
113
43
Nevem imamo 2 miljona ljudi v Sloveniji, samo 90 jih je v parlamentu. Se mi zdi kar posebno.

A se ni normalno obnašal? [censored] če se jaz normalno in pravilno furam po kolesarski in mi trije pijani mulci nasprot uletijo in se ne umaknejo pa vrjem da ka prekolnem v glavo. A bi mogu rečt : Oprosti ker si hodil po kolesarski stezi, sam vseeno sm jaz kriv al kaj? Sej normalno da pričakuješ da se ti nekdo umakne, sploh če dela to zanalašč.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Nevem imamo 2 miljona ljudi v Sloveniji, samo 90 jih je v parlamentu. Se mi zdi kar posebno.
Takih posebnosti je povsod polno, še manj ljudi je v teh grupah. In kaj te poslance naredi tako posebne? Delat ne znajo (sicer ne bi bili v parlamentu), kregajo se za brezveze, denar kradejo. Torej?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.260
1.283
113
43
Nevem večinoma so vsi diplomirani. Kregajo se brezveze? Hm. Kdo pa potem vodi državo? Kradejo denar ne vsi. Verjamem da so nekateri pošteni. Sej ni čudn da smo sfukana država če državljani en razumejo zakaj se rabi parlament.

Sej ti si tud poseben po svoje jaz tudi, Mx je sploh poseben. POslanci so pa pač tudi ane. Torej?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.421
1.272
113
Citat:

Priblizno enako posebno kot tisti v posebnih solah. In priblizno enako inteligentno.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.421
1.272
113
Citat:
Nevem večinoma so vsi diplomirani. Kregajo se brezveze? Hm. Kdo pa potem vodi državo?

Ta hip je videti, da nihce. Prej je bilo enako. Razen kake nakljucne bebave odlocitve, ki pa ji ne morem pripisat oznake "vodenje"