Se vidi da je še mlad politik pa se ni posvetoval s fotrom, ki je rekel da se je ustavil, da bi se opravičil.Citat:
Uporabnik timecop pravi:
"zadel sem ga z ogledalom pa sem se ustavil, da mu rečem naj mal pazi" .....
Se vidi da je še mlad politik pa se ni posvetoval s fotrom, ki je rekel da se je ustavil, da bi se opravičil.Citat:
Uporabnik timecop pravi:
"zadel sem ga z ogledalom pa sem se ustavil, da mu rečem naj mal pazi" .....
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
To je reku njegov fotr. On tega nikoli ni rekel. Sej če bi Janšata bi pa on zihr jokal da so anarhisti. Big deal. Men je vseen a je poslanc al ne , me bolj moti da se to lahko sploh zgodi
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Ker si tako trd, ti bom počasi izrisal, ker vem, da počasi bereš. Tipa nalomijo, sproti mu popljuvajo mater stranko. To se omeni v medijih, bere se kot napad na stranko, torej strankarsko politiko. Sledi mobilizacija volilcev te opcije, ker tega, da je nekdo zaradi politike deležen političnega nasilja, ne bodo dopuščali. Štekaš zdaj, teslo?![]()
Aja, pa rekel je, da upa, da ni politični napad. Ampak med napadom so omenili SD. Protislovje?![]()
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Tale izjava zmaga: "On sam je bil tako priseben, da je vtipkal 113, medtem ko so ga tepli," je povedal Aurelio Juri.![]()
A Aurelio sploh lahko odpre usta, ne da bi lagal?
Citat:
Časopis Delo pravi:
"Lahko bi se odpeljal naprej, vendar sem se ustavil, preveril ali je z njim vse v redu, obenem pa trojico še opomnil, da hodijo po kolesarski stezi. Opravičil se nisem, saj je vožnja z električnim skuterjem, ki ne presega hitrosti 25 km/h, po kolesarski stezi dovoljena", je še povedal Juri. Moški, ki so bili po navedbah poslanca SD očitno vinjeni, so ga začeli pretepati, brcati in zmerjati, pri čemer so uporabljali žaljivke v zvezi z njegovo strankarsko pripadnostjo.
Vir: http://www.delo.si/clanek/122666
Citat:
NI bil skuter ampak moped in ja z mopedom se lahko oz če se ne motim moraš pelat po kolesarski stezi.
Plus to da nevem zakaj se ti zdi da hoče delat neki reklamo iz tega. Človek predstavlja del veje oblasti, človek se redno pojavlja v medijih. Pa tudi moraš bit precej naumen da se greš pretepst samo zato da se o teb govori. Napihujejo pa itak največ mediji. Samo da so rekl da bo deževalo že na poročilih govorijo kot da bo spet pol LJ pod vodo.
Citat:
In po čem sklepaš da si človek?
Citat:
Človek predstavlja del veje oblasti, človek se redno pojavlja v medijih. Pa tudi moraš bit precej naumen da se greš pretepst samo zato da se o teb govori. Napihujejo pa itak največ mediji. Samo da so rekl da bo deževalo že na poročilih govorijo kot da bo spet pol LJ pod vodo.
Citat:
Torej po Jurijevih besedah so uporabljali žaljivke v zvezi z njegovo strankarsko pripadnostjo. Kdo tu laže, ti ali Luka?![]()
Citat:
Citat:
Časopis Delo pravi:
"Lahko bi se odpeljal naprej, vendar sem se ustavil, preveril ali je z njim vse v redu, obenem pa trojico še opomnil, da hodijo po kolesarski stezi. Opravičil se nisem, saj je vožnja z električnim skuterjem, ki ne presega hitrosti 25 km/h, po kolesarski stezi dovoljena", je še povedal Juri. Moški, ki so bili po navedbah poslanca SD očitno vinjeni, so ga začeli pretepati, brcati in zmerjati, pri čemer so uporabljali žaljivke v zvezi z njegovo strankarsko pripadnostjo.
Vir: http://www.delo.si/clanek/122666
Torej po Jurijevih besedah so uporabljali žaljivke v zvezi z njegovo strankarsko pripadnostjo. Kdo tu laže, ti ali Luka?![]()
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Tale izjava zmaga: "On sam je bil tako priseben, da je vtipkal 113, medtem ko so ga tepli," je povedal Aurelio Juri.![]()
A Aurelio sploh lahko odpre usta, ne da bi lagal?