Predlog za grozljivko/triler

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.043
1.260
113
42
The midnight meat train. Zanimiv začetek, drgač pa tko lahk bi bil miljon-x boljši

mmc

Pripravnik
10. mar 2009
281
0
16
Francoska mesnata zadeva: Inside
Sploh ne vem kakšno oceno naj dam filmu
evil.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
no... sicer ni film, ampak PC igra. ce hoce kdo probat kr ornk zadevscino, Nosferatu: The Wrath of Malachi. je ze malo starejsa, ampak nabijes ful grafiko in zvok in spilas zvecer v temi... se jo da dobit po komunisticni poti

presranost zagotovljena. upam trdit bolj kot pri katerem koli filmu, ki so zgoraj omenjeni
smile-1.gif

sori za off, ampak je vredno probat

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.043
1.260
113
42
Unborn je čist beden, uninvited je pa še kr kul tko. Ni lihk grozljivka sam je še kr kul. Sam polno klišejev mal bednih. Edin konc mi je ubistvu ful všeč.

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Event Horizon - mislim, da več kot 15 minut nisem zdržala... Sem se obrnila na drugo stran in zaspala.

1408 sem še celo pogledala do konca; najbolj mi je bila zanimiva scena po tem, ko se je že drugič prebudil na plaži oz. je bil v tisti hiši, kjer so razbili stene in se je spet znašel v tisti sobi. Film mi je bil skorajda vreden ogleda.

Du Saram Yida - klanje, klanje, klanje.

From Within - obetajoč začetek in konec, ki žal razočara. Sem glede na res super začetek pričakovala nek globok zaključek, pa žal od tega ni bilo nič. Američani pač.

The Broken - v začetku zanimiv a malce turoben film, konec pa tako nejasen, da sem morala rešitev iskati na spletu. Sem bila prepričana, da sem pol filma nekako zgrešila, ker mi na koncu pol stvari ni bilo jasno.

El Orfanato pa je bil edini film v zadnjem času, ki si ga bom še kdaj pogledala. Razplet je pa prav žalosten.
frown-1.gif

Potem sem pogledala še Butterfly Effect , ki sem ga prvič videla že pred leti. Moram reči, da mi je spet dvignil pokrov s tistim hudobnim malim "chucky-em" in tistim starim pedofilom. Potem sem pogledala še 3. del , ki tudi ni bil slab (sploh konec). Za pogledat v glavnem, sploh če je zunaj grdo vreme in nimaš kaj pametnejšega za početi.