Haute tension?Citat:
Uporabnik mare92 pravi:
Slucajno kdo ve naslov francoske grozljivke, ki se gre o dveh lezbah, katere mori en "tip s kamijonom"? Gledal sem jo ko je prisla ven, pa pozabil naslov.
Citat:
Uporabnik mmc pravi:
Haute tension?Citat:
Uporabnik mare92 pravi:
Slucajno kdo ve naslov francoske grozljivke, ki se gre o dveh lezbah, katere mori en "tip s kamijonom"? Gledal sem jo ko je prisla ven, pa pozabil naslov.
Hvala ti, sem pogledal trailer in je pravi
@SouthPark In kako je to prikazal? Ker meni nic ne namiguje na holokavst in indijance, sploh pa ne razumem, kako naj bi bil isti tip mlad 70let? Kako se bi lahko imel vec familij itd? Meni je film zelo nerazumljiv pa vendar dober... Ne,kolikor se spomnim je bil medved,tip pa nekaj podobnega Bushu.. No saj je vseeno. Labirint pa je po mojem mnenju to kar si ti rekel ali pa iskanje necesa,izgubljenost.. Tudi scena ko tip zmrzne sredi labirinta, mi da misliti, da je zamrznil le za kratek cas in bo nadaljeval.. Ampak ja, tukaj je miljon moznih razlag, tocne pa verjetno nobene.
Citat:
Uporabnik mtey pravi:
ksz
Prosim za en naslov. Tema je kr primerna, saj je tak film.
Predvajan je bil sicer kak mesec nazaj na TV. Skupina najstnikov se šeta po Braziliji, avtobus se pokvari (razbije), oni noč preživijo na plaži blizu, kjer pa se naslednji dan zbudijo oropani. Stvar od tam naprej postane malo bolj morilska.
Hvala, zvezdice bodo padle
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Kot ti je povedal: Turistas, ko pa to pogledaš, pa še priporočam Hostel in Hostel 2, podobna oz. ista tematika, samo na drugem koncu sveta.
Citat:
Uporabnik mare92 pravi:
ksz
Omen je tudi odlicna grozljivka-meni je stara bolsa kot remake.
Citat:
Uporabnik mare92 pravi:
Drugi,neomenjeni v tej temi must-see filmi za moje pojme:
Psycho(1960!), The Others, Skeleton Key, Frailty(ne poznan,ampak meni dober-je bolj triler), Rosemary's Baby, Gothika, Janghwa, Hongryeon(A Tale Of Two Sisters, tezak film ampak hud), El Orfanato(srhljivka, ampak cisto svojevrstna, sveza..),..
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
The Unborn, ki je zdaj v kinu, je takšna grozljivka, samo ni preveč dobra. No če si ljubitelj takšnih filmov ti bo mogoče ok.