Predlog za grozljivko/triler

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
res je
cheer.gif

zvezdice dobil
wink-1.gif

mmc

Pripravnik
10. mar 2009
281
0
16
Citat:
Uporabnik mare92 pravi:
Slucajno kdo ve naslov francoske grozljivke, ki se gre o dveh lezbah, katere mori en "tip s kamijonom"? Gledal sem jo ko je prisla ven, pa pozabil naslov.
Haute tension?

hvan.jpg

Nazadnje urejeno:

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik mmc pravi:
Citat:
Uporabnik mare92 pravi:
Slucajno kdo ve naslov francoske grozljivke, ki se gre o dveh lezbah, katere mori en "tip s kamijonom"? Gledal sem jo ko je prisla ven, pa pozabil naslov.
Haute tension?
Hvala ti, sem pogledal trailer in je pravi
cheer.gif

@SouthPark In kako je to prikazal? Ker meni nic ne namiguje na holokavst in indijance, sploh pa ne razumem, kako naj bi bil isti tip mlad 70let? Kako se bi lahko imel vec familij itd? Meni je film zelo nerazumljiv pa vendar dober... Ne,kolikor se spomnim je bil medved,tip pa nekaj podobnega Bushu.. No saj je vseeno. Labirint pa je po mojem mnenju to kar si ti rekel ali pa iskanje necesa,izgubljenost.. Tudi scena ko tip zmrzne sredi labirinta, mi da misliti, da je zamrznil le za kratek cas in bo nadaljeval.. Ampak ja, tukaj je miljon moznih razlag, tocne pa verjetno nobene.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik mtey pravi:
ksz

Prosim za en naslov. Tema je kr primerna, saj je tak film.

Predvajan je bil sicer kak mesec nazaj na TV. Skupina najstnikov se šeta po Braziliji, avtobus se pokvari (razbije), oni noč preživijo na plaži blizu, kjer pa se naslednji dan zbudijo oropani. Stvar od tam naprej postane malo bolj morilska.

Hvala, zvezdice bodo padle
zmaga.gif

Kot ti je povedal: Turistas, ko pa to pogledaš, pa še priporočam Hostel in Hostel 2, podobna oz. ista tematika, samo na drugem koncu sveta.

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Kot ti je povedal: Turistas, ko pa to pogledaš, pa še priporočam Hostel in Hostel 2, podobna oz. ista tematika, samo na drugem koncu sveta.

Pravkar pogledal Hostel I in ugotovil, da bi se lahko komot imenoval Turistas
crazy1.gif

Hostel II bo kmalu na vrsti, Turistas se pa počasi snema.

Predlog: Grudge

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
samo za info če smem dodati,ker je bilo govora o japonski seriji Ringu,ameri so dali pač naslov Ring torej krog,verjetno zaradi podobnosti besed,sicer pa japonska beseda ringu pomeni zvonenje telefona (kot ste videli v filmih ima telefon pomembno vlogo)

prontar

Zelenc'
29. mar 2009
2
0
1
Sicer že malo čez rok,ampak poglej si los sin nombre (neimenovani). španski film,sicer bolj triler ampak meni zlo všeč..

prontar

Zelenc'
29. mar 2009
2
0
1
zanima me ali kdo pozna film (gledal sem ga precej let nazaj,spomnim se nekaj malenkosti) uglavnem, spomnim se očeta in sina, ki se nekako izgubita, povsod je megla, očeta mislim da lovi smrt s koso, sin pa je nekej izgubljen kot v nekakšni hiši strahov, na koncu pa vem, da nekako zje..ta smrt in se najdeta..
rad bi dobil ta film in si ga še 1krat pogledal pa ne vem naslova.
drugače pa še kakšen predlog:
jeepers creepers
lp
friday the 13th
onibaba
rosemary's baby
the hills have eyes
The Texas Chainsaw Massacre '74
tetsuo

mmc

Pripravnik
10. mar 2009
281
0
16
Citat:
Uporabnik mare92 pravi:
Drugi,neomenjeni v tej temi must-see filmi za moje pojme:
Psycho(1960!), The Others, Skeleton Key, Frailty(ne poznan,ampak meni dober-je bolj triler), Rosemary's Baby, Gothika, Janghwa, Hongryeon(A Tale Of Two Sisters, tezak film ampak hud), El Orfanato(srhljivka, ampak cisto svojevrstna, sveza..),..

No sem pogledal Frailty in mi je bil zelo všeč. Ni ravno grozljivka, je bolj triler kot praviš in se čisto strinjam. Le kako sem ga lahko zgrešil...
shocked-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
spoiler:
Premalo pojasnijo zakaj se vse to dogaja, kdo to dela...nič od zgodbe. Tension je drugače dober.., če bi bila še dobra zgodba, point in konec filma, bi bil dober...

mmc

Pripravnik
10. mar 2009
281
0
16
Ni pa to krvava zadeva.
spoiler: Se strinjam, konec je bolj tako tako... ampak scene so mi dost dobre - oseba pred vrati...

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
The Unborn, ki je zdaj v kinu, je takšna grozljivka, samo ni preveč dobra. No če si ljubitelj takšnih filmov ti bo mogoče ok.

Tole sem si tudi jaz včeraj ogledala. Kot nek roman Victorie Holt + klasičen exorcism. Za moj okus škoda časa.

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Sem pogledala še Shutter, ki mi je bil definitivno boljši od The Unborn. Mi je bilo kar malo žal, da ga nisem gledala podnevi.
d055.gif

Pogledala sem še Autopsy, ki me je glede na klanje zelo presenetil. Kljub temu, da ne maram krvi in rezanja glav, mi je bila ta zadeva pravzaprav všeč, pa lahko bi celo rekli, da je bila neka zgodba vpletena. Začetek filma pa je tipičen za ameriško gnusljivko, ampak se splača vztrajati.