Očitno oba z gospo ne data dost na to, kaj mečeta v usta, hrana je zgoj biološka potreba za vaju. Razumem ne, spoštujem pa. Vas je veliko takih, vidim po tem kako zelo je naša menza obiskana. Sam ne govor potem ljudem, ki damo nekaj na to kaj si bašemo v usta, nastopači. Aja, dober mlin za poper ni un, k ga kupiš zraven popra, je tak, ki se da nastavljat. Mogoče pa še vzljubiš poper, ki je meni daleč najbolj top začimba, sam ne ta že zmlet, tist nima nobene arome.
Se pa dostikrat držim za glavo, kako moja kuha, pa recmo, da je krepko nad povprečjem. Ko recimo da špagete kuhat, ne proba vode in ne pogleda na uro. Pač po filingu, pol maš pa enkrat preslane, drugič brez okusa, enkrat razkuhane, drugič premalo kuhane, ženske pač. Podobno je z mesom, enostavno pravilo je nekje žlička soli na kilo, moja iz inata ne meri tega, razlog mi ni poznan, pol imaš pa spet podobne rezultate kot pri špagetih. Da bi se pa ženil zarad kuhalnice, bi se ženil za đabe, ker babnice raj ne spustim v kuhinjo, če res ni nujno treba, moj nož pa rajš ne uporablja, ker popenim, če ga ne pazi. Tud je dosti rajši, kot pa kuha. Rezultat, trije mulci, ki se razvijajo v odlične kuharje in jim ni vseeno, kaj si bašejo v želodce, kar v običajni družini, kjer žena kuha in zadovoljuje zgolj osnovne biološke potrebe ni navada.
Tist mlinček na linku, ki sem ga nalimal je keramičen in očitno namenjen tudi soli, se da pa fejst na drobno naštimat. No mi ga uporabljamo na eni strani za črni poper, na drugi majo mulci mešanico.