Tole okoli babjih brbončič lahko potrdim.
Ko sem še kupoval odprto vino za “domov” (tistih 100-150 l kar smo ga na leto pozaugali) je bila ona “odločala” kaj bomo kupili.
Prodajalca sem moral samo toliko pripraviti, da ji razlagal “kako je vino” in koliko stane.
Moja je po pravilu itak izbrala “najboljše” (o okusih se naj ne bi - torej najboljše pomeni, da je sedlo meni, njej in tudi gosti se običajno niso pritoževali) in seveda najdražje. Ampak cena pri teh 100 litrih itak ne igra neke vloge, saj kupuješ zase in ne za preprodajo.
Ko sem še kupoval odprto vino za “domov” (tistih 100-150 l kar smo ga na leto pozaugali) je bila ona “odločala” kaj bomo kupili.
Prodajalca sem moral samo toliko pripraviti, da ji razlagal “kako je vino” in koliko stane.
Moja je po pravilu itak izbrala “najboljše” (o okusih se naj ne bi - torej najboljše pomeni, da je sedlo meni, njej in tudi gosti se običajno niso pritoževali) in seveda najdražje. Ampak cena pri teh 100 litrih itak ne igra neke vloge, saj kupuješ zase in ne za preprodajo.