Predčasne volitve - ANKETA

Koga boste volili na predčasnih volitvah (13. julij?)

• Skupaj glasov
    233
  • Glasovanje je zaprto .

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
s čim točno ste se pri virantu opekli? ker je šel v vlado s pingvinom? človek je prevzel odgovornost in šel v vlado, ker v vladi največ lahko narediš.
letalske karte so živahne že eno leto - očitno jim nič drugega ne pade na pamet kar jemljem kot pohvalo človeku.

bi pa bil tak rezultat na volitvah zanimiv. pingvin ostane pred parlamentom. pa šivilja tudi.

mi pa ni jasno kako vse ankete kažejo volilno udeležbo ene 80-90%. na koncu je pa 50%

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Jaz tudi ne vem, s čim vse se je folk z Virantom opekel.
Vseskozi se je držal svojih obljub in smernic. Žal je bil z 8% premajhen igralec v ping-pongu politične razdvojenosti Slovenije.

Edino lanska pomlad je bila napaka, ko je šel v vlado AB in ni izsilil predčasnih volitev. Takrat je tudi izgubil najboljše ljudi.

Sam Virant pa je antipatičen ljudem, poleg tega je bil udeležen v preveč "klasičnih" političnih malih aferc, kar je za ostale politike nekaj normalnega, ampak za poštenjaka, na katerem je gradil stranko, je bil to pokop.

DL še vedno podpiram, glasu pa ne dobijo, ker me z novim predsednikom stranke niso dobili.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
saj ima vsak možnost voliti, tako ali drugače
Upam da nas bo čim več, ki bomo volili na način kot ga zagovarja un minister
cheer.gif

Tvoji so pa pogoreli takrat, ko v rit lejzli pingvinom, pa tudi dokler imate tam unega dvoliæneža, ki je murgeljčanu povišal penzijo, pozabite na višje procente.

shift

Guru
20. jul 2007
9.932
2.345
113
za šankom
mogoče s tem ker se ni držal programa stranke,ali pa zaradi tega ker je v interesu da bi bil v vladi odstranil svoj najboljši atribut(šušteršič)

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Ampak čist resno mislim:

Karel brani penzije.
citati3_257840S1.jpg

Virant je recimo s polnimi usti liberalizma (pa ne samo on, ampak vsi njegovi poslanci) gladko požegnal dvig ddv.

Tko da, če smo že pri načelnosti, pol kahl dejansko z naskokom vodi, takoj za njim je pa SLS...

Sam kaj ko to men nič ne koristi, ker nism niti penzioner niti kmet...
uf-1.gif

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.137
5.079
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik skala pravi:
s čim točno ste se pri virantu opekli? ker je šel v vlado s pingvinom?

1. Ker je zapustil manjšega lopova in šel v vlado z večjim namesto da bi takrat izsilil predčasne volitve
2. Ker je zaradi njega stranko zapustil Šušteršič
3. Ker je kljub velikim besedam hotel obdržati svoj stolček tudi ko je vodenje pingvinov prevzel opankoviæ
4.
.
.
ne da se mi več

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Saj vem.
Nekaj časa je še zadeve malo zapakiral v celofan, zadnje čase pa kar direkt pove, da se bori samo za penzije.
bonk.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
s čim točno ste se pri virantu opekli? ker je šel v vlado s pingvinom?

1. Ker je zapustil manjšega lopova in šel v vlado z večjim namesto da bi takrat izsilil predčasne volitve
2. Ker je zaradi njega stranko zapustil Šušteršič
3. Ker je kljub velikim besedam hotel obdržati svoj stolček tudi ko je vodenje pingvinov prevzel opankoviæ
4.
.
.
ne da se mi več
v bistvu je to ena stvar čeprav jo napišeš pod 20 točk. v vlado je šel z jankovičem in ne janšo. razumem imaš raje janšo kot jankoviča. čisto v redu odgovor.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.157
11.038
113
kod Džej-Zija
Virant je pokazal izrazito dvojna merila, ko je šlo za njegov interes. Janša je moral zaradi KPK leteti iz vlade, pri Pingvinih je bil pa zadovoljen z "zamrznitvijo" alfa pingvina. Pa tudi sicer je pokal od načelnosti. Pri letalskih kartah se je pa z izgovarjanjem na ženo in njena poznanstva dodobra zblamiral. Ko se vsaj ne bi za svetnika postavljal.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Se strinjam.
Še vedno pa je bila to daleč najboljša stranka v parlamentu.

ON:
Evo rezultate po slabih 200 glasovih (sem dodal v izračun še "ne vem še" in "ne grem"):
SMC - 36% - 37
SDS - 25% - 26
*DeSUS - 7% - 7
DL - 5% - 5
NSi - 5% - 5
SD - 5% - 5
SNS - 5% - 5

Iz tega jaz vidim koalicijo: SMC + DL + NSi
To bi bilo super.
zmaga.gif

Sicer je do 13.7. še daleč, ampak če bi se ob potencialni zmagi Cerarja dalo iz koalicije znebit SDS, DeSUS in SD, bi bilo to bomba.
2030101-anketaalter.JPG

Priponke

• 2030101-anketaalter.JPG
    2030101-anketaalter.JPG
    37 KB · Ogledi: 163

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.021
6.235
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Saj vem.
Nekaj časa je še zadeve malo zapakiral v celofan, zadnje čase pa kar direkt pove, da se bori samo za penzije.
bonk.gif

To sploh ni res, on se kvečjem bori za tiste kateri so priviligirani, folk pa naseda njegovim floskulam.