Planet Golob

B81

22. jul 2007
38.205
11.340
113

Dejstvo je da bi se potem pač ne odločali za prostovoljno zdravstveno zavarovanje. Vaša ukinitev je prinesla samo to, da zdaj moramo prisilno plačevati zdravstveni dodatek, usluge zdravstva pa ne moreš koristiti. Ali lahko nekdo še bolj laže in zavaja.? Ta žlahtni mu že verjamejo. Kdaj bo žlahtne srečala kakršna koli pamet?
Blaznež.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.124
3.625
113
41
Lj
Prej: dopolnilno je 30 EUR, vlada pravi da zavarovalnice s tem zneskom krijejo storitve + kujejo hude dobičke
Zdaj: dopolnilno bo že kmalu 40€, imamo več sto milijon izgube

Edina logična razlaga je, da se je zdaj ta denar pokraden direktno v žepe Golobu & co., prej pa je šel za zdravstvene storitve.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.466
2.597
113
SV SLO

Ko že mislim, da bo komedije za danes konec se pojavljajo nove in nove komedije za naprej. Levica bi iz Nata(aktivistke bi držale noge narazen za ruske vojake, aktivisti pa nastavljal riti), branil nas bo živinozdravnik s konji, Golob pa se bo smejal. Obrambno vprašanje rešeno. Mimogrede ali še komu pride ob smejanju Goloba na misel, da je zadet od kakih nedovoljenih substanc? Ker ob tako resnih zadevah se enostavno ne moreš smejat, če nisi zadet.

B81

22. jul 2007
38.205
11.340
113
Prej: dopolnilno je 30 EUR, vlada pravi da zavarovalnice s tem zneskom krijejo storitve + kujejo hude dobičke
Zdaj: dopolnilno bo že kmalu 40€, imamo več sto milijon izgube

Edina logična razlaga je, da se je zdaj ta denar pokraden direktno v žepe Golobu & co., prej pa je šel za zdravstvene storitve.
Pa ne pozabit da vsak milijon placamo mi. Ne Sveti Peter.

• Všeč mi je
Reactions: koliko in 8888

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.194
6.438
113
Komedija. Vlada podpisuje pogodbo z Telekomom. 17 eur za 10G prenosa in 19 eur za 50G.

Mi na firmi imamo za 20G pod 10 eur. Pa imamo procent naročniških razmerij v primerjavi z JU. Ne vem kaki so bili pogoji na razpisu, ker mi je čudno, da A1 ali Telemach nista zmagala z nižjimi cenami.

• Všeč mi je
Reactions: Matey in jonny77

jello

Guru
22. sep 2008
10.380
3.926
113
100 gb bo že jutri premalo. V isti sapi sprejemajo omejitve o uporabi telefonov, ki bodo veljale splošno za vse šole. Saj je pravilno, če ne bi bilo smešno, ker sami dajejo mladini kontra zgled. Če kje, bi morale veljat prvo v celotni JU, s politiko na čelu. Kdaj je bil nazadnje kakšen politik pol ure na dan ofline? Če jim vzameš telefon jih sploh ni več. Če 24/7 manično ne tvita, komentira, izkozlava frustracij in izraža mnenja o absolutno čisto vsem pomeni da ne obstaja.

Ja, raja rabi pravilnik o uporabi telefonov v šolah. Zase pa 1TB prenosa. Na dan.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.892
874
113
tu in tam

Ko že mislim, da bo komedije za danes konec se pojavljajo nove in nove komedije za naprej. Levica bi iz Nata(aktivistke bi držale noge narazen za ruske vojake, aktivisti pa nastavljal riti), branil nas bo živinozdravnik s konji, Golob pa se bo smejal. Obrambno vprašanje rešeno. Mimogrede ali še komu pride ob smejanju Goloba na misel, da je zadet od kakih nedovoljenih substanc? Ker ob tako resnih zadevah se enostavno ne moreš smejat, če nisi zadet.
A si spet preveč gledal TV? Pa ne katerokoli, ampak točno določeno, da si tako vzburjen..:aplauz: FB_IMG_1740902362932.jpg

• Haha
Reactions: aljoman in Matey