Takole helikopterji so zakon samo moraš imeti res izurjeno posadko. Kako odžaga drevje, ni da ni. Res pa lahko pomaga pri daljnovodih....
Takole helikopterji so zakon samo moraš imeti res izurjeno posadko. Kako odžaga drevje, ni da ni. Res pa lahko pomaga pri daljnovodih....
Zdaj počasi vračamo v prejšnje stanje. Samo dovolj dolgo mora goret. Vidite kam dolgoletno zanemarjanje narave privede.no teoretično že sto let, samo se mi zdi da smo zdej dosegli vrhunec... al pa tudi ne... never say never...
sicer je pa včasih to tkole zgledalo:
kar kol bi tule gorelo bi pogasil z lulanjem tiste vode, ki bi jo iz švarclojzeta spil
Ja v naravno stanjeVidite kam dolgoletno zanemarjanje narave privede.
Ja v naravno stanje
Zaraščanje je popolnoma naravn pojav. In ne zanemarjanje.
Globok poklon... Če mu ne bo Kordiš prej zaplenil...Boscarol.
Nova velikodušna gesta Boscarola: Vsakemu gasilcu bo dal toliko kot vlada
"V zahvalo za njihov trud, v vzpodbudo, da bodo zdržali naslednje dni, za motivacijo prostovoljcem, da se jim pridružijo in zato, da bodo vedeli, da vsi Slovenci cenimo to, kar počnejo za naravo in prebivalce Krasa, sem se odločil, da prispevam tudi jaz po svojih močeh."www.zurnal24.si
Boscarol dela to, kar bi morali vsi naši politiki. Za Slovenijo gre, za naše vasi, za naše ljudi...Boscarol.
Nova velikodušna gesta Boscarola: Vsakemu gasilcu bo dal toliko kot vlada
"V zahvalo za njihov trud, v vzpodbudo, da bodo zdržali naslednje dni, za motivacijo prostovoljcem, da se jim pridružijo in zato, da bodo vedeli, da vsi Slovenci cenimo to, kar počnejo za naravo in prebivalce Krasa, sem se odločil, da prispevam tudi jaz po svojih močeh."www.zurnal24.si
Nazadnje ko je medved plesal po lj je bil ustreljen po hitrem postopku. ko pleše kje drugje se pa samo stran gleda.ja sej, požar je tud čist naraven pojav
pa suša, pa to da medvedi plešejo okol bajte tud...
samo ne vem, če je to vsem všeč
Nazadnje ko je medved plesal po lj je bil ustreljen po hitrem postopku. ko pleše kje drugje se pa samo stran gleda.