Povprečna plača 985,55 evrov...jo dosegate?

Ali dosegate povprečno plačo?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Policisti skos cviljo, place majo pa prov konkretne. Ce sam osnovo pogleda je res kratke pameti. Da pa na racun dobi jurja pa pol, pa ne pove.
grin1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Imam pa kolega gasilca, ki ima punco policistko in pravi, da ona nekaj več dobi čeprav imata enako osnovo. Isto nočne, nedeljske.... On ima cca 900 neto.

Pa s ptuja v koper kilometrino, kaj potem je un k.. kaj vštimal al nič.

Takrat glede tega. Se volil ga nisem in ga tudi ne bom, samo plus bo pa imel
grin1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.433
7.545
113
Odvisno kaki so dodatki. Pa kok kdo naredi nocnih nedeljskih in kok nadur.

Kilometrino zraven stet je neumnost ker s placo nima nobene veze.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Če živiš v kopru, kilometrino dobivaš pa s ptuja je.

grin1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.644
1.152
113
Titograd
če se iz ptuja voziš v koper in dobiš temu primerno povrnjeno kilometrino, v resnici si pa doma recimo v bertokih..... ima še kak veze
smile-1.gif

ne trdim da ti to delaš, ni pa to v policiji nek redek pojav.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Skupno je med 2600 in 3100 odvisno od meseca in nocnih. Pa tu ni stimulacija vsteta.
A samo tolk ? Dej pejd raje v proizvodnjo pa pust tisto revšno.. Najbrž tud ti težko preživiš s tako slabo plačo
hysterical-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu

Citat:
Da bom reku, es war wunderschöne blasen tvoji pravnukinju, ko bom prišel na dopust.
evil.gif
Ne vem kaj pomeni, ampak moja pravnukinja, ti bo odgovorila po avstrijsko in te poslala na zavod v vrsto ,,delovne vize-tujci,,
evil.gif

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.536
72
48
Kranj
Tam kjer dela ta gasilec so nadure strogo prepovedane in grejo v višek ur. Koristili jih bodo, ko bo konec krize in bodo spet lahko zaposlovali. Takrat bodo lahko pokoristili te ure
redface-1.gif
.
No saj pri meni je isti šmorn!

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.433
7.545
113
tisti ki to pocne je lopov in goljuf in bi moral prvo ven letet pol pa se na dob it.

Ampak dvomim da to se kdo pocne...vsaj meni ni znano - se zadeve kar preverjajo

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Drugače pa, če pogledamo rezultate ankete smo na alterju malo nad povprečno plačo
smile-1.gif

Če smo vsi okoli 30 let s faksi. Trenutno bi morali maksimum služiti, nekaj znanja in še najvišja produktivnost.

Pa ugotavljamo, če imamo povprečno plačo
hysterical-1.gif
Only in sLOVEnistan.
Opa, čak mal,.....še dve leti nazaj, si je bil delavec sam kriv za svojo bedo, ...a sem kej zamudil, se je kej spremenilo, ?,....a ko se gre pa za vaše riti, je pa ,,slovenistan,, in ne vem kdo kriv?
uf-1.gif

Sami sebi ste skopali luknjo, globlje ko ste delavci poteptali, tolk globlje ste sami, nič ni tu bananistan kriv, prav vam je, vodovodarji vas dohitevajo, v naslednjih letih, vas bodo prehiteli, ...požrite se, butalci
evil.gif
hehe... True
cool-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.309
7.073
113
pri taščici
Ah, s tem se ne obremenjujem vec.
Zdaj ze leto in pol uživam v penziji. Še preselim se nekam kjer mi bo od penzije več ostalo,(oz si bom lahko več privoščil), pa uživam v čakanju na matildo. Da mi bo nek nastavljen šef govoril da sem bedak, jaz pa ga bom poalusal za 500 evrov je konec.Sploh sef kot so bili ti, ki so v zadnjih letih podvojili število brezposelnih.
adijo,pa lepo se imejte v slovenistanu. vsi študirajo kako čim manj davka placat, nekateri ga sploh ne plačujejo ampak samo privatizirajo, nekateri pa so šli oziroma bomo šli v tujino.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Pa ne morš no človeka pošilat tam dol.
TJA dolll..
On: Drugače je problem pri nas tudi to, da plače niso lepo porazdeljene. Sicer je povprečna neto plač tam okoli 950€ (se sliši še kar), vendar ima večina prebivalstva plačo pod to mejo.

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Drugače pa, če pogledamo rezultate ankete smo na alterju malo nad povprečno plačo
smile-1.gif

Če smo vsi okoli 30 let s faksi. Trenutno bi morali maksimum služiti, nekaj znanja in še najvišja produktivnost.

Pa ugotavljamo, če imamo povprečno plačo
hysterical-1.gif
Only in sLOVEnistan.
Opa, čak mal,.....še dve leti nazaj, si je bil delavec sam kriv za svojo bedo, ...a sem kej zamudil, se je kej spremenilo, ?,....a ko se gre pa za vaše riti, je pa ,,slovenistan,, in ne vem kdo kriv?
uf-1.gif

Sami sebi ste skopali luknjo, globlje ko ste delavci poteptali, tolk globlje ste sami, nič ni tu bananistan kriv, prav vam je, vodovodarji vas dohitevajo, v naslednjih letih, vas bodo prehiteli, ...požrite se, butalci
evil.gif

No no no, ne tako hitro, vodovodarji ste že dolgo pred vsemi. Ste (če sem prav razumel) zlatarji brez primere, dve stanovanji in hišo sem prenavljal in vedno me je glava bolela, ko sem potreboval vodovodarje. Prasci se dobr zavedate, da je znanje precej specifično in se ne more it vsak, ki ima voljo in čas, vodovodarja. Seveda to ne pomeni, da so vsi vodovodarji sposobni, sposobnih je cca 10% vseh vodovodarjev, colajo pa vsi tko, da te srat prime, noben pa nima za 5 dek senfa, ni mi jasn zakaj. Zadnji vodovodar, ki sem ga imel, je edini sposoben v moji karieri in samo še z njim poslujem, ni bil pregrešno drag, je sposoben, odgovora "se ne da" praktično ni tko da ta spada med tistih 10%...in verajmem, da ima vsaj povprečno plačo pri svojih zaposlenih...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Sicer je povprečna neto plač tam okoli 950€ (se sliši še kar), vendar ima večina prebivalstva plačo pod to mejo.
Popolnoma logično, a ne?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Glede na avte in cene stanovanj, zgleda kot da imamo 2k€.