Povprečna plača 985,55 evrov...jo dosegate?

Ali dosegate povprečno plačo?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Nisem čist prepričan, če se prav spomnim, zdi se mi, da je malo starejši poštar, že čisto blizu povprečne plače in to brez dodatnega terena in ur
evil.gif

koliko

Guru
21. avg 2007
4.431
2.529
113
SV SLO
Ooooooo, da bi imel vsaj povprečno plačo. Sploh ne govorim z vami.
Trenutno enih 650€ pod povprečno plačo(denarno nadomestilo za brezposelnost). Ampak kmalu bo vsaj minimalna vsaj tako upam.
Že minimalna je zakon.
smile-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.433
7.545
113
Moja je mislim da okoli 800. Nimam nobene placilke tu blizu. Ampak me resujejo dodatki.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Živel srednji sloj,...-500€ manj ko nemški minimalc, cene pa višje, ,...ka delate, ste res taki pocarji, de vas že vsak vodovodar s par nadurami prekaša, niste dost sposobni, pridni, ste premalo izobraženi, al ste preleni da bi službo menjali?
evil.gif

hysterical-1.gif

...kak je luštm, ko so še vaše superbrihtne riti na kahlo prišle
evil.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Drugače pa, če pogledamo rezultate ankete smo na alterju malo nad povprečno plačo
smile-1.gif

Če smo vsi okoli 30 let s faksi. Trenutno bi morali maksimum služiti, nekaj znanja in še najvišja produktivnost.

Pa ugotavljamo, če imamo povprečno plačo
hysterical-1.gif
Only in sLOVEnistan.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.433
7.545
113
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Živel srednji sloj,...-500€ manj ko nemški minimalc, cene pa višje, ,...ka delate, ste res taki pocarji, de vas že vsak vodovodar s par nadurami prekaša, niste dost sposobni, pridni, ste premalo izobraženi, al ste preleni da bi službo menjali?
evil.gif

hysterical-1.gif

...kak je luštm, ko so še vaše superbrihtne riti na kahlo prišle
evil.gif

Ko bodo tvoji vodovodarji racune izdajali kot se zagre bo zgodba hitro drugacna. Sej tud dilerji majo visje dohodke pa kaj cmo zdaj? Se bomo sekirali? Ne.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Drugače pa, če pogledamo rezultate ankete smo na alterju malo nad povprečno plačo
smile-1.gif

Če smo vsi okoli 30 let s faksi. Trenutno bi morali maksimum služiti, nekaj znanja in še najvišja produktivnost.

Pa ugotavljamo, če imamo povprečno plačo
hysterical-1.gif
Only in sLOVEnistan.
Opa, čak mal,.....še dve leti nazaj, si je bil delavec sam kriv za svojo bedo, ...a sem kej zamudil, se je kej spremenilo, ?,....a ko se gre pa za vaše riti, je pa ,,slovenistan,, in ne vem kdo kriv?
uf-1.gif

Sami sebi ste skopali luknjo, globlje ko ste delavci poteptali, tolk globlje ste sami, nič ni tu bananistan kriv, prav vam je, vodovodarji vas dohitevajo, v naslednjih letih, vas bodo prehiteli, ...požrite se, butalci
evil.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik capl pravi:
požrite se, butalci
evil.gif

Ta butalc je obupal in se že 3 leto uči nemščino. Tko, da vse limitira proti selitvi narodom.

Ostale vas bodo pa drugi futrali jst že ne.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Moja je mislim da okoli 800. Nimam nobene placilke tu blizu. Ampak me resujejo dodatki.
Kriminalc al kaj že si pa 800 ? pa ne mi rečt da dodatki ti pa prinesejo še 800 ? Pa prevoz pa malca si pa na 2000 al pa več?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
požrite se, butalci
evil.gif

Ta butalc je obupal in se že 3 leto uči nemščino. Tko, da vse limitira proti selitvi narodom.

Zakaj se pa učiš nemško
bonk.gif
...keri so prišli k nam ,,delat,, se niso nikoli učili slovensko

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
požrite se, butalci
evil.gif

Zakaj se pa učiš nemško
bonk.gif
...keri so prišli k nam ,,delat,, se niso nikoli učili slovensko

Da bom reku, es war wunderschöne blasen tvoji pravnukinju, ko bom prišel na dopust.
evil.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.433
7.545
113
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Kriminalc al kaj že si pa 800 ? pa ne mi rečt da dodatki ti pa prinesejo še 800 ? Pa prevoz pa malca si pa na 2000 al pa več?
Skupno je med 2600 in 3100 odvisno od meseca in nocnih. Pa tu ni stimulacija vsteta.

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Lej sem delal v javnem sektorju, tko da ne mi govort, vodja sistemcov ne ve kva je hostname in podobne štose. Kje si pa ti videl razen v nekaterih dražavnolastniških firmah, ki prodajajo energente oz jih tržijo...

13 plačo, božičnico...

ni nadur plačanih, ni božičnic, clo regres po obrokih in 10-15% na delovno neuspešnost, marsikje pa še pripevkov ni. V JU pa je v stilu, sej mi nič ne morejo.......

pozabljaš ministrstva, zavodi itd...

Car

POSTman
4. avg 2007
8.576
1.831
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Nisem čist prepričan, če se prav spomnim, zdi se mi, da je malo starejši poštar, že čisto blizu povprečne plače in to brez dodatnega terena in ur
evil.gif
Če si mislil izzvati mene, ti lahko povem, da je to daleč, daleč od resnice!!!
Itak pa si ne zaslužimo, ker imamo samo osnovno šolo, ker sem ubogi in ker ne razločim 51 in 51a.... Pa še pedalčkarji smo, karkoli že to pomeni.....

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.433
7.545
113
Zadevo sem napisal po sistemu: Neumno vprasanje-neumen odgovor.

Pa sej ves un k jamra - tistemu je treba vzet... Tko da je pol bols da clovek napihne zadevo =)

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.536
72
48
Kranj
Imam pa kolega gasilca, ki ima punco policistko in pravi, da ona nekaj več dobi čeprav imata enako osnovo. Isto nočne, nedeljske.... On ima cca 900 neto.