moja babnica non stop kupuje rabljene knjigeNačeloma so v teh paketkih "pisemskih pošiljk" kitajske smeti. Dobiš ali ne dobiš, ni razlike.
meni je vseeno, ampak za njo pa to niso smeti
moja babnica non stop kupuje rabljene knjigeNačeloma so v teh paketkih "pisemskih pošiljk" kitajske smeti. Dobiš ali ne dobiš, ni razlike.
Meni poštar pozvoni, da vidi, če sem doma. Če me ni, pusti listek v kaslcu in dobim popoldan sms, da me pošiljka čaka na pošti...pri navadni dostavi za "pisemske" pošiljke, ki ne grejo v nabiralnik, čisto nič ne pošljejo
To se pa pri nas še nikoli ni zgodilo. Listek v kaselcu da, sms ne.Meni poštar pozvoni, da vidi, če sem doma. Če me ni, pusti listek v kaslcu in dobim popoldan sms, da me pošiljka čaka na pošti...
Verjetno ne s kitajske.moja babnica non stop kupuje rabljene knjige
Potem pač naj ima dopuste krajše od enega tedna ali naj pred dopustom ne kupuje knjig. Ali se zmeni z vnukom Hermanom, da prevzame njeno pošto med dopustom.moja babnica non stop kupuje rabljene knjige
Potem je 1/4 leta ne smeš naročati.Ne naročaš robe pred 14 dnevnim dopustom?
takim majstrom se je zdaj svet podrl in zagotovo ne morejo spat.Obstajajo primerki, ki imajo po par paketov na dan, večjih in pošto uporabljajo kot skladišče. Torej, en dan pride po 2 paketa, plača odkupnino, ostalih 10 pusti, kao pride drug dan ko bo denar. Pride čez par dnni, po 2, 3 pakete, plača, ostalih 15 pušča tam. In to se dogaja konstantno...
takim majstrom se je zdaj svet podrl in zagotovo ne morejo spat.
medtem na alterju izgubljamo čas z debatiranjem in jokanjem kako je 2€ popolnoma preveč
Potem pač ne naročaj od kitajca. Ali pa napiši kakšno pooblastilo, da v tvojem imenu lahko kdo drug prevzame pošiljke.Potem je 1/4 leta ne smeš naročati.
Z malo nesreče je od Kitajca 2-3 mesece
Super rešitevPotem pač ne naročaj od kitajca.